Böyle insanla konuşmaya devam eder misiniz?

Kimse beni buna inandıramaz :KK76:
Dengesizlik var madem bu arkadaşınız hanımefendinin umrunda değilsiniz neden paylaşım yapma da merak edil diyor
Ha bi de şunu merak ettim paylaşım yapmayınca insanlar bizi merak mı ediyormuş
Gercekten hosuma gıden vıdeo falan atıyorum. Zaten calısıyorum. Sürekli paylasım yapamıyorum. Arkadaşım hıc atma dıyor

Dertle alakalı degıl de gündemle ılgılı seylerı paylasırım mesela. Kendımle ılgılı pek atmıyorum. Mesela bunu atmıstım bugün. Günde maksimum 2 3tane atıyorum
Yani kastettiğim şey arkadaşınızla birebirken, özel hayatınızla ilgili paylaştığınız içerikler melankolik olaylar ise üstüne de sosyal ağlarda da paylaşım görmesi rahatsız edici olmuş olabilir.

2-3 tane atmanızdan ne diye bunalmış bu arkadaş bilemedim.
O dıyorkı hıc atma. Hıc atmadıgımda ınsanlar merak edermiş.kalkıp gunde tabıkı 10 tane falan hıkaye atmıyorum. Aşırı hosuma gıden vıdeo denk gelırse ya da yazı denk gelırse, gecen 9 Eylül ızmırın kurtulusu ıdı, onunla ılgılı attım 1 tane

Gercekten hosuma gıden vıdeo falan atıyorum. Zaten calısıyorum. Sürekli paylasım yapamıyorum. Arkadaşım hıc atma dıyor
yanı oda abartmış eğer rahatsız oluyorsam sessıze alıyorum dırekt ınsanları. kımseye boyle bıdı bıdı yapmaya getek yok. bu tur konuşmalar gereksız yanı bence

Paylaşım konusunda arkadaşınız haklı çok sık birşeyler paylaşıyorsaniz insana bööö geliyor gerçekten o derece ..çoğu kişinin bende hikayelerini gizledim söyleyiş tarzı önemli burada sizi kırmadan söyleye bilirdi ..

Yani kastettiğim şey arkadaşınızla birebirken, özel hayatınızla ilgili paylaştığınız içerikler melankolik olaylar ise üstüne de sosyal ağlarda da paylaşım görmesi rahatsız edici olmuş olabilir.
Melaknkolik degil de daha cok psikologların sözlerini, Atatürkle ilgili şeyleri, güncel olayları mesela Afganistanı falan paylaşıyorum.

yanı oda abartmış eğer rahatsız oluyorsam sessıze alıyorum dırekt ınsanları. kımseye boyle bıdı bıdı yapmaya getek yok. bu tur konuşmalar gereksız yanı bence
Hıkayemı gızledım ona zaten. Bıdaha göremez. Zaten bugüne kadar hıc cok Hıkaye atıyorsun dıye tepkı almadım. Kı arkadaşlarım hikayelerime emojı ıle falan cevap atar

günlük gibi her gün konu açılıyor buraya.ortada da dert yok
Öyleymiş
İnstagramda paylaşım kotası dolunca burada paylaşımlar başlıyor galiba olsun benim gibi bir iki yeni fark edenle sohbet edip yanlızlığını dindiriyordur :anne:
Çok şey yapmayın ablaları

Anladığım kadarıyla arkadaşınız size paylaşımlarınızdan sıkıldığı için böyle söylememiş. Birkaç gün ortadan kaybol, gizem yarat, bakalım kimler merak edip yazacak sana tarzı flört tavsiyesi vermeye çalışmış benim anladığım kadarıyla. Siz hikayelerimi gizle, bakma o zaman diye tersleyince o yüzden umrumda değilsin demiş.

Ama genel olarak tavsiyesi vs ergence mi ergence

Yani niyet önemli burada. Gerçekten sizin imajınızı düzeltmek için, iyiliğinizi düşünerek, dostane bir tavsiye miydi arkadaşınızın yaptığı, yoksa alttan alttan yermek miydi?

eğer yermek ise, sana ne demekle doğruyu yapmışsınız.

ben kimsenin paylaşımına zevkine müdahele edemem ki. Rahatsız olduğumda sessize alıyorum o kişiyi. Mis. Herkesin zevkleri aynı olamaz sonuçta.

Öyleymiş
İnstagramda paylaşım kotası dolunca burada paylaşımlar başlıyor galiba olsun benim gibi bir iki yeni fark edenle sohbet edip yanlızlığını dindiriyordur :anne:
Çok şey yapmayın ablaları
Normaldede sohbet ettıgım ınsanlar var şükür. Ayrıca yazmak zorunda degılsınız dıgerlerı gıbı. Istersem mılyon konu açarım. Bu kimseyi ilgilendırmez.Ki cevreme her sorunu anlatacak degılım.

Yani niyet önemli burada. Gerçekten sizin imajınızı düzeltmek için, iyiliğinizi düşünerek, dostane bir tavsiye miydi arkadaşınızın yaptığı, yoksa alttan alttan yermek miydi?

eğer yermek ise, sana ne demekle doğruyu yapmışsınız.

ben kimsenin paylaşımına zevkine müdahele edemem ki. Rahatsız olduğumda sessize alıyorum o kişiyi. Mis. Herkesin zevkleri aynı olamaz sonuçta.
Mesela dün şunu paylastım. Kız cocuklarına evlendıgın zaman degıl bu tarz bıseydı. Şuan aklımda yok. Anlatmak ıstedıgım böyle hosuma gıden sözler, psıkolog yazıları, videolar atıyorum. Ki sürekli degıl.Çevremden bı kısı bıle cok atıyorsun demedı. Ki gönderilerimı cok ınsan görür. Onun dedıgı durum atma ınsanlar merak etsın senı. Ama kendımle ılgılı atmıyorum kı. Mesela bugün dısardaydım ama bısey atmadım

Back
X