- 16 Temmuz 2017
- 184
- 117
- 23
- 34
- Konu Sahibi butterfly_11
-
aynen öyle. çok sabrettim ilk yıllar problemler olur daha sonra düzelir umuduyla devam ediyordum. ama kendi sağlığımı kaybetmeye psikolojimin bozuldugunu anlamaya başladım. ömür geçiremem bu insanla. çok şükür ailem arkamda benim biran önce kurtulmamı istiyor. mesleğim de var öğretmenim çalışıyorum. bi kurtulabilirsem hayatın daha güzel olacağına inanıyorum.Madem mesleginiz var ailenizde arkanizda cocukta yok henuz.. Ayrilma karari yanlis gelmedi bana. Gerci yuva yikilmasi taraftari degilim ama esiniz anlattiginiz kadariyla saygisiz despot ana kuzusu bir adam.. Ömür gecmez.. Arayip sormamasi da cabasi
Inşaallah canim benim Allah gönlüne göre versin insallah biraz kafa dinlemek çok iyi gelir insanaaynen öyle. çok sabrettim ilk yıllar problemler olur daha sonra düzelir umuduyla devam ediyordum. ama kendi sağlığımı kaybetmeye psikolojimin bozuldugunu anlamaya başladım. ömür geçiremem bu insanla. çok şükür ailem arkamda benim biran önce kurtulmamı istiyor. mesleğim de var öğretmenim çalışıyorum. bi kurtulabilirsem hayatın daha güzel olacağına inanıyorum.
Hayatinin en iyi karari tatlim cunku bu adamdan birsey olmaz...hep boyle olur bu adam...ha sana dondugunde de sen basinda aklari olan sinir hastasi bir kadin olursun, o zaman da senin hayatin gecmis olur...hic arkana bakmadan kac....Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
bugune kadar hiç aramadı. ama devamlı mesaj atıyor kışkırtıcı şekilde sabrediyorum cevap vermemeye çalışıyorum.
Din kulturu ogretmeniyim.bildigim kadariyla karsi taraf kotu davranildiginda nikah zaten dusuyor.yani sizinde bosanma hakkiniz var.ayrica 3 ay ayri kalsaniz nikah yine duşer diye biliyirum.siz yine sorun daha iyi bilenler.sizi boyle biseyle korkutmasin
Hayal aleminde yasiyor. Bosanmak icin gerekce oldugunda artik kadilara degil hakimlere gidiyoruz. Psikolojik siddet goruyorsun bu bir gerekce. Hakim bosadiktan sonra nikah falan kalmaz. Rahat ol. Baska bir kurban bulana kadar kutsal pipisiyle ve ailesiyle bas basa kalacak. Sen de anlasmali bosanma madem ne alabiliyorsan al.Bosansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Bilinmiyor saklıyorlar kendilerini maalesef.5 yıl görüştüğüm kişiyi tanıyamamışım.Nişanlanıp 1,5 ayda ayrıldık.Allah gösterdi de yanlıştan döndüm.Siz de doğru karar vermişsiniz.Bir an önce kurtulursunuz bu adamdan inşallah
Bir insanin kişiliği karakteri degismez. Nekadar tedavi de görse terapistede gitse düzeleceğine inanmıyorum. En ufacık tartismada ailesini arayan bir ÇOCUK sürekli ara babani gelsin seni alsın diyen biri artık tak etti. Sabır da bir yere kadar.Hayatinin en iyi karari tatlim cunku bu adamdan birsey olmaz...hep boyle olur bu adam...ha sana dondugunde de sen basinda aklari olan sinir hastasi bir kadin olursun, o zaman da senin hayatin gecmis olur...hic arkana bakmadan kac....
Resmiyette bisan o kendi kendine seninle dini olarak evli dursun en azindan baskalrinin basini yakmaz..hasta ruhlu adam....
Kesinlikle nedar sürerse sürsün düşünmüyorumçekişmeli olarak en kötü ihtimalle 3 sene sürer bu pisliğin ömür boyu kahrını çekmekten iyidir.
Ayyyu içim sıkıldı...boşan hayatını yeniden kur.allah yardımcın olsun arkadaşımMerhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Amin Allah razı olsun. Çok zor bir dönem daha nekadar sürecek bu ruh hali bilmiyorum hemen kurtulmak istiyorum dua ediyorumAyyyu içim sıkıldı...boşan hayatını yeniden kur.allah yardımcın olsun arkadaşım
Geri adım atmaMerhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Amin insallah. Cok teşekkür ederimİlk olarak kendini hiçbir şekilde suçlama. Tanıdığınızı düşündüğün biriyle evlenmişsin. Sormuş soruşturmuşsun başına gelecek varmış. Elden bir sey gelmez böyle durumlarda. Adam belki düzelir derdim tedaviyle falan ama seni aramamış sormamış. İş burda değişiyor işte. Dinen boşanmış da olursun saçmalamış eşin. Konussun dursun. Allah bundan sonraki hayatında mutluluk versin ins
Zararın neresinden donersen kardır.Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Doğru söylemişler. Bu konuda şüphen olmasın. Kendisine de ilet bunu. Akrabalarım dedi deme. Sen böyle böyle dediğin gün zaten nikah falan bırakmadın ortada. Bir haltıda doğru öğren artık deamin çok sağolun. dayım yengem ilahıyatçı. bana defalarca en ufacık tartışmada bile babanı ara gelsin alsın diyordu kendisi defalarca aradı babamı gel kızını al diye sebep ailesine geç gitmem veya gitmek istememem. ayrılma niyetiyle evden git baban alsın dediği için dini nikahın kalmadığını söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?