• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle kalpsiz merhametsiz insan yoktur

şaka gıbı resmı olarak bosansak da da dınen bosamaz ne yahu :KK70:
dını nıkah eskıden boyle resmı nıkah yokken yapılırmıs ınsanlara bu kısıler karı koca dıye ılan etmek ıcın

sımdı resmı nıkah var

resmen bosanınca otomatıkman bosanıyorsunuz oyle olmasa 2. evlılıklerını yapanlar var :KK70: yanı lafın nereye gıttıgını bı dusunsenız buraya gelıp bunu sormak bıle...

ne duruyorsunuz kurtulun bu adamdan kendısı dınen surundursun sızı he deyın gecın nasıl surundurcekse cok komık
bana kocam bunu dese cok gulerım bı ınsan bukadar mı bılmez yahu

Erkek, mahkeme boşamadan önce hanımını kendisi boşamamışsa, mahkemede boşanan çiftler bir talakla boşanmış olurlar, nikahları devam etmez

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Eşin boş konuşuyor dinen boşol demesi gerekmiyor kanunen bosandiginiz anda dönemde hüküm kalkıyor çekişme de olsa bir yada iki celsede biter çocuk yok yorma kafanı cahil merhametsiz herif

amin çok sağolun. dayım yengem ilahıyatçı. bana defalarca en ufacık tartışmada bile babanı ara gelsin alsın diyordu kendisi defalarca aradı babamı gel kızını al diye sebep ailesine geç gitmem veya gitmek istememem. ayrılma niyetiyle evden git baban alsın dediği için dini nikahın kalmadığını söylüyorlar
Karı koca küs olarak uzun bir süre ayrı kalırsa nikah düşüyor diye biliyorum bende tam emin olmamakla beraber araştırın isterseniz.bundan sonraki hayatınız daha güzel olur inşllah bu yaşadığınız kötü tecrübeler sizi daha güçlü kılmış olur umarım

Zararın neresinden dönseniz kardır, lütfen kararınızdan vazgeçmeyin. Boşayın şu adam bozuntusunu. Kendi de gitsin anneciğiyle babacığının dizinin dibinde otursun. Beberuhi.

Dini nikah lafını karıştırması, yakanı bırakmayacağım anlamına geliyor sanırım. Bence önleminizi alın. Hem avukatınıza danışın hem de mümkünse yerinizi değiştirin.

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Eşiniz olacak örümcek kafalı adam zavallının tekiymiş.Size tehditler savurması da kuyruk acısından kaynaklı.Kendini vazgeçilmez matah bişi zannetmiş.
Boşayın gitsin bu numunelik herifi.bakın kendi hayatınıza.yolunuz açık olsun

Madem mesleginiz var ailenizde arkanizda cocukta yok henuz.. Ayrilma karari yanlis gelmedi bana. Gerci yuva yikilmasi taraftari degilim ama esiniz anlattiginiz kadariyla saygisiz despot ana kuzusu bir adam.. Ömür gecmez.. Arayip sormamasi da cabasi

tanıyorduk ailecek tanıyorduk. teyzeleriyle dedesiyle yıllarca aynı apartmanda oturduk. ama bilemedik böyle oldugunu bukadar olduğunu. dışarıya karşı çok saygılı 4 4lük biri. insanlar kendi kızlarını gözleri kapalı bile verebileceklerini söylüyorlardı.

Bilinmiyor saklıyorlar kendilerini maalesef.5 yıl görüştüğüm kişiyi tanıyamamışım.Nişanlanıp 1,5 ayda ayrıldık.Allah gösterdi de yanlıştan döndüm.Siz de doğru karar vermişsiniz.Bir an önce kurtulursunuz bu adamdan inşallah

dını nıkah eskıden boyle resmı nıkah yokken yapılırmıs ınsanlara bu kısıler karı koca dıye ılan etmek ıcın

sımdı resmı nıkah var

resmen bosanınca otomatıkman bosanıyorsunuz oyle olmasa 2. evlılıklerını yapanlar var :KK70: yanı lafın nereye gıttıgını bı dusunsenız buraya gelıp bunu sormak bıle...

ne duruyorsunuz kurtulun bu adamdan kendısı dınen surundursun sızı he deyın gecın nasıl surundurcekse cok komık

Canim hic kafana takma adamlar evlenince bir güven geliyor kendilerine saniyorlarki tasma takar gezdiririm.disini gosterincede onlar senin köpeğin oluyorlar.probleminiz aslinda zamanla asilabilecek gibi gözüküyor ama alilesini devreden cikarmasi gerekiyor.bir kere olsun burada uazdiklarini on söylesen o duygusal bag vara sizde yoksa da bosayin gitsin.hatta bosamakla kalmayin.nafakayi alin ve mihir haklarinizi fazlasıyla alin.ve size ait esyaarinizi devlet memuru eşliğinde almanizi tavsiye ederim.vala yaralar sarilir ailenle birlikte.onunla beraber olup hep kanayan yaranizi dahada kanatirdiniz belkide.ama yinede keske dememek icin bir kez daha düşünün.yuvayi herkes yikr.onemli olan toplamak.bir kari koca yrildiginda arsi alâ tittrermis.Allah yardimcin olsun.rabbim herkesi mutlu etsin insallah amin.

Gözünüz korksun diye diyor herhalde resmî olarak boşanınca dini nikah düşüyordur nikah ilan etmek için var herkes bilsin diye boşandığınız da duyulacağına göre geçersiz sayılır

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçiQ
irse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim[/Q
Bence hemen yuvanı yıkma ailenin yanında kalıyomuşsun zaten bi süre sonra pişman olup af dileyecektir. Biraz sürünsün belki herşey eskisinden daha guzel olur bi şans ver

Bence ani kararlar verme bi yuva kolayına kurulmuyor. Biraz başınızı dinleyin belki pişman olur düzelir herşey. Tekrarlarsa boşanırsınız bi sans verin en azından. Boşanmak çok zordur eminim

çocuğun yokmuş, sakın yapma..
belki şans vermeyi düşünürsün, birileri araya girer filan.
çocuk yapma. ona bırakma sen korun.

sımdı resmı nıkah var

yazdığımı yanlış anlamışsınız sanırım. ben dini nikahın devam ettiğini düşündüğümü söylemedim ya da sormadım. sadece eşimin bunu ifade edecek kadar psikopat olduğunu belirttim.

Back
X