- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
arkadasmi dusmanmi belli degil..cok basit : iliskini keseceksin
Bak canim ben yillarca suren dostuklarimi bitirdim..hayatimdan bir kac kisiyi cikardim, o kdr huzurluyum.. baktimki arkamdan is ceviriyorlar, bastim tekmeyi.. bu kiz gosteris yapiyor sana, ovunuyor.. bundan hayir gelmez.. arkadasligini bitirmek istemiyorsanda, uzak duracaksin..Oylede canim şimdi cok eski bir mazi var insan yine bıçak gibi kesip atmak istemiyor ama napsam bilemiyorum. Hayir yani ben laf dicek olsam cok sey derim. Basta cocuk bunu istemiyordu bile babasi istemiyor cocugum paragoz insanlar çünkü çok ama işte bizim yapimizda yok laf sokmak.
Mesafeli davranmak gerekir anlatmayin mutlulugunuzu gozu deger gibime geldi
Ben zaten hiç öyle kibiri sevmem. Bir ufak tartisma diyeyim ona şahit oldu hemen ayrildiniz mi demeye baslar zaten. Bende sinirlendim yoo ne ayrilmasi çiçek bile aldi dedim. Fotograf at bakayim nasil cicekmis o bir çiçek icin mi baristin pehh diyor. Sanki senin nisanlin ailesi sana neler dedi yine yuzsuz gibi gittin peslerinden biz bir sey diyoz mu sana. Bir ufacik sey icin niye ayriliyim. Resmen kotu olmami istiyor. Kendisi bir avm ye bile gitse nisanlisi ile havasindan gecilmez. Biz sevgilimle arada kafamiz esince baska sehirlere gezmeye gidiyoruz yeni yerler gormeye fotograf cektigimiz oluyor onlari goruyor sonra telefonumda ayy birde bunun fotografini mi cektiniz diyor. Daha neler neler. Bende sessiz kalıyorum yediremiyorum kendime.
Kızlar selam.
Benim kendimi bildim bileli bir kiz arkadasim var. Önceden evlerimiz karsi karsiyaydi 15 sene öyle geçti yan yana. Sonra 7 senedir farkli semtlerdeyiz ama yine görüşürüz mesajlasiriz. Ailelerde birbirini tanidigi icin görüşülür.
Benim bu arkadaşım iyi guzel hoş ama canımı sıkan şeyler var. Kendisinin nişanlısı var evlencek benimde uzun yillardir suren iliskim var. Bu arkadaş artık kiskancligini cok belli eder oldu. Hep onun iliskisi taktir gorsun hep o derdini anlatsın hep o konusulsun istiyor.
Ben kendi derdimi soylicek olsam hemen kisa cevap verir gecer. Kendi derdi oldu mu arar durur mesajlar atar her saniye anlatır.
Ufacik seyde baakk bana ne aldi baakkk ben bunu aldirdim. Gibi sacma mesajlar resimler atiyor.
Benim daha gecen sevgilimle tartismam oldu oda şahit olmusth ufacik bir şeydi hemen ayrildiniz mi ettiniz mi diye mesajlar atmaya başladı.
Bende hayir dedim niye ayrilalim bu sebepten çiçek de aldi baristik dedim ayy bir cicege mi baristin dedi.
Resmen kiskaniyor daha bir suru ornek var az cok arkadasi anlamışınizdir kizlar.
Sizde bu kisiye nasil davranmak gerek. Sıkıldım boguldum.
ay bende buna sinir oluyorum derdini anlatiyorsun insanlarda yorum yapıyor haklı olarak ilişkinin kes veya mesafe köy dicek yada hata sende dicek besbelli mesafe koymak zor arkadaşlığı bitirememiş oldu konu acmana ne gerek var o zaman gül gibi geciniyorsun isteOylede canim şimdi cok eski bir mazi var insan yine bıçak gibi kesip atmak istemiyor ama napsam bilemiyorum. Hayir yani ben laf dicek olsam cok sey derim. Basta cocuk bunu istemiyordu bile babasi istemiyor cocugum paragoz insanlar çünkü çok ama işte bizim yapimizda yok laf sokmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?