Böyle Kişiye Nasıl Davranmak Gerek ?

Bi arkdasim vardi her seyiyle hava atardi.
Annem bana bunu aldi baban bunu aldi derdi. Halbuki annesi babasini bilirdim kendi yaginda kavrulan, alim gucu pek asiri fazla olmayan bi aileydi.
Benim herseymi elestirir kendisiyse superdi. Bir gun delirdim.
Agzima geleni saydim.
Ve daha konusmadim.
Vesselam.

Siz daha nişanı takmadığınız için daha dertsiz ayrılabilme rahatlığınız var.
Ondan mı soruyor nedir, yoksa 'ayrıldınız mı' diye sormak neymiş...

Sizin maddi durumunuz ya da egitim durumunuz vs iyiyse icten ice bunu kendine takinti yapmis ve sizi saplanti haline getirmis olabilir. Bizde de var bi tane bundan aynen sizin gbi uzun yillardir da tanidigimiz biri insan once konduramiyo ama bu tipler tehlikeli sinsi kiskanc gercekten yavas yavas uzaklasin ya da biseyine alinmis gbi yapip tamamen kesin. Zor bu insanlarla ugrasmak insanin enerjisini emiyolar ozguvensizler.

Ben boyle rahatsiz oldugunuz insanları neden hayatinizdan cikarmiyorsunuz anlamıyorum. Ben mi cok gaddarim diye düşünüyorum ama bilemiyorum ya. O insanin ne faydası olabilir ki sana yada ne katiyor ki hayatina? Ben 10 yıllık en yakin arkadasimi bi ameliyat geçirdigimde bildigi halde aramadi yada gelmedi diye tek seferde silip attim. Yillardir da gormedim. Buyuttum mu bilmem ama zor gunde yanimda olmayan insana ihtiyacim olmadigini biliyorum. Cunku ben o grip bile olsa alir cikolatami gider surpriz yapardim ona. Onem veririm boyle seylere. Huzursuz eden insanla isin olmasin. Inan daha rahatliyorsun silip attiginda.

Ben boylelerine notr davraniyorum boylece benim asabim bozulmuyor ama karsidaki kendi kendini yemeye devam ediyor zevkli, tavsiye ederim

Enerjinizi somuren insanlardan uzak durun. Yok mazi yok seneler demeyin hayata bi kez geliyoruz. Eger benim gibi hassassan bi laf soylenince kirk gun dusunen bi yapin varsa inan hic gerek yok. Benimde oyle bi arkadasim vardi cok zamanim gecti ama o da oyleyapiyor enerjimi aliyor diye samimiyeti kestim. Laf vurur nadir gorustugumuz zamanlarda he deyipgeciyorum. Sagligim daha kiymetli.

Benim de yakin arkadasim buna benzer davraniyordu.
Biz sevgili iken görücü usulü ile nisanlanlanmisti. Is sebebiyle nisanlanmiyor bekliyorduk. Sürekli laf sokuyor, isteme söz mevzu bile degilken söyle pırlanta aldir söyle altin aldir modunda idi.
Bense önemli olan huzur ve mutluluk oldugunu su anda gundememizde nisan yok zaten deyip gecistiyordum.
Sonra o nisanindan ayrildi bir yil sonra bir baskasi ile nisanlandi evlendi.
O küçük ve maddi hesaplarla kiskandirmaya çalışıyordu. Benden önce atandi mesela.. ayni okul mezunuyuz. ancak ben zaten atandığı bakanligi ben zaten istemiyordum. Onunla ilgili ayri hava atti vs..
Nisanlimin isi olmadi kendi esinin isiyle havalandi.
Simdi ne oldu.. ben yillardir sevdigim insanla nisanliyim cok şükür.. hic bir sey istememe rağmen cok kıymetli bir yüzük hediye verdi kayinvalidem hatira diye.. o hediye verdiği yüzük arkadasimin hep istedigi ancak nisanlisina söyledigi jalde almadigi bir yüzüktü. (Keske alsa gönlüne göre kullansa.. mevzu o değil hepimiz icin diyorum gönlümuz ne kadar tok olursa karsidaki insanin gönlü öyle genis oluyor. )
Nisanlimin isi ile esinin isinin arasinda aldiklari ücret olarak bir fark yok.
Simdi ise düğününuz ne zaman ayy daha cok var demi diye sorup duruyor.
Arkadasligimi bozmadim ama laf sokmaktan da geri kalmiyorum sahsen.
Karsidaki insanin hassas noktasini bulup hep acitmak ister bende onun hassas noktalarını biliyorum. Arada sözlerimle acitiyorum. Öyle yapınca uzun süre bir sey demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…