- 10 Temmuz 2019
- 204
- 303
- 18
- 35
- Konu Sahibi Leylamaria
-
Gülelim diye mi yazdın acabasııı.??? Kekleme bizi lütfen yavaş yavaş uzaklaşben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dediçok üzüldüm boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
Hala seviyorum mu diyosun! Aldatıldım diyosun üstelik kuzeninle ve defalarca buna rağmen hala umudun varsa bir şey diyemem. Allah kuluna doğruyu gösterir seçim ise kulundur. Sen bu hayatı seçiyorsan ne diyelim bizben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dediçok üzüldüm boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
Allah akil fikir versin sizeboşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
Daha neler sırf bu yüzden boşanılır mı, adam aileden biriyle aldatmış yabancıya gitmemiş ya.. Şaka mısın ya haftasonunun girmesini bile bekleme hemen git yarın davanı aç bu kadar da enayi yerine koydurmayın be kendinizi. Kaza kurşunu hamile kalsan sana değil bebeğe acırım, hemen boşanben 2 yıllık evliyim kocam malesef çok sorunlu biri bu gune kadar beni bir cok kez aldatti hemde kuzenimle ben hep olayi kapattim aileler arasinda sorun cikmasin diye eşim şehir dışında çalışıyor ama ortada para yok daha maaşını almadan şuna borcum şuna vericem der eşime hamileyim dedim onu denemek istedim bir gun gerçektende çocuk sahibi olursak davranışları değişir mi diye birazda olsa sorumluluk sahibi olurmu diye merak ettim bana dediki git kendini yüksek bi yerden at bebek ölsün hayat pahali sana ve bebeğe bakamam dediçok üzüldüm boşanmaya karar verdim sizce abartiyormuyum akıl verin lütfen kendimi çok yanlız hissediyorum çok seye katlandim çok sabrettim dua ettim değişsin diye çünkü onu seviyorum tek istediğim aile olmak mutlu olmak
Kuzeninle kuma olsanız sorun çözülür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?