Böyle kocayla ne yapmalı? Bana yol gösterin..

Aydeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
745
630
103
Hamileyim ve nerdeyse 2-3 aydır yoğun bulantılarımdan dolayı kusuyorum. 2 haftadır iyiyim kusma yoktu en azından. Az önce çöp kokusundan dolayı midemde ne varsa çıkardım. Zaten sabah kalktığımda zar zor bişeyler yemiştim. O da sadece üzümdü. Eşim ablasını annesini alıp kabir ziyareti yapmak için evden çıkmak üzereydi. Ben tuvalette küsüyorum o bana nasılsın bile demeden ben çıkıyorum diye bağırdı kapının önünde. Ben de ya bi nasıl olduğuma gel bak sor dedim. Bi bahane uydurdu kustuğun için yanına yaklaştırmazsın ztn dedi kusunca görmeden temizlemeye çalışırım hep. Insan böyle mi yapar. Ben de dedim annen 5 dk beklemesin ben burda ne olursam olayım umrunda değil dedim. Bir iki abuk subuk laf edip ben gidiyorum birşey istiyor mudun dedi. Sesimi çıkarmadım çekti gitti. O gidince ağlamaya başladım ve düşündüm ben şimdi ne yiyeceğim midem boş canım hiç birşey istemiyor kocam çekmiş gitmiş evde yiyecek birşey yok. Ben de aradım sen nasıl adamsın hamile karını böyle bırakıp gidiyorsun karnımdaki aç seni mi beklicek dedim. Yukarı çıktı geldi. Neymiş efendim annesi sıcağa kalmasınlarmış. Ben ne olucam beni hiç düşünmüyor varsa yoksa annesi. Çekti gitti 10 dk sonra aradılar çünkü neredesin gelmiyor musun diye. Ben evde ağlıyorum vicdanın el veriyorsa git dedim gitti. Insan hamile karısına böyle mi yapar. Ne olur 15 dk bekleseler ben iyi olmadan gitmesi mi gerekiyor. En azından yiyecek birşeyler getirse bebeğim için ona da razıyım. Aç aç oturuyorum ve ağlıyorum elimde olmadan. Yanımda çevremde kimse yok burada sizle paylaşmak istedim. Çok mutsuzum çok bebeğimi de üzüyorum böyle. Düşüncesiz bi adamla evlenmişim annesini düşündüğü kadar beni düşünmüyor en çok ta ona üzülüyorum

Tipik Türk erkeği ve kaynana vakası daha. Canım senin hiç paran yok mu kendin çıkıp yiyecek birşeyler alamıyor musun? Herşeyinle eşine mi bağlısın? Aç oturmana aklım takıldı da.

Son düzenleme:
evet eşin dşüncesizce davranmış ilk önce seninle ilgilenebilirdi ama erkekler iştee
özellikle bu ilk bebekse byle şeylerler daha çok karşılaşırsın canım.. kocana üzüldüğünü
kızdığını söyle ama kendini ve bebeğini üzmee boşver salla mutlaka htasını anlarr..
hamileliğin ilk ayları hem psikolojik zordur hem de bedenen de zordur..
artık zar zor sen kendine bişeyler yapmaya çalış cnm..

Tipik Türk erkeği ve kaynana vakası daha. Canım senin hiç paran yok mu kendin çıkıp yiyecek birşeyler alamıyor musun? Herşeyinle eşine mi bağlısın? Aç oturmana aklım takıldı da.

Canım ben hamileyim zar zor birşeyler yiyorum mide bulantılarımdan dolayı. Canım hiç birşey çekmiyor bu sıcakta dışarıya çıkarsam bayılırım yollarda. Evimiz merkeze uzak otobüs metro kullanmam gerek. Evde ceviz yedim sadece. Ekmekten peynirden tiksiniyorum meyve yesem sabah son üzümü yemiştim dolaptaki. Bi kaç gündür kahvaltıda Müsli yedim onu da istemşyorum çok çaresizim açlığımı hissetmiyorum bile..

Canım birşey çekse yapıp yiyecem ztn ceviz yiyebildim sadece. Bulantılar yüzünden 7 kilo verdim. Hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum. Bir de eşimin bu anlayışsız düşüncesizliği bitiriyor beni

Öncelikle bebeğini düşün kendini geç onu aç bırakıyosun olmaz yapma böyle bi elini yuzunu yıka toparlan gittiyse gitti çaresiz misin muhtaçmısın tamam çıkma evden para varsa evde sipariş et hiçmi yok çevredw siparişle bişeyler getitecek bi yer kendini topla güçlü ol bebeğin. İçin

Anladım. Eşin tabi ki düşüncesiz davranmış. Bence geldiği zaman açık açık neler yaşadığını, hissettiğini anlat ona. Yaptığı hareketlerin seni ne kadar üzdüğünü açıkla. Umarım ki o da anlayış gösterecektir. Hamile olduğun için moralini çok fazla bozmamaya çalış. Arkadaşlarınla, ailenle görüş. Vaktini onlarla geçir, rhatlarsın biraz.

Aynı yollardan geçen çok kişi var malesef. Anne vefatından sonra anlaşılıyor eşin değeri. Allah gecinden versin tabii. 15 sene sonra çocuklarınıza anlatırsınız babanız böyleydi diye.. Annem de anlatır hep benzer şeyler yaşamış anlattıklarınızla. Eşinizin değişeceğini sanmıyorum ama inşallah pişman olur yaptıklarına.

Son düzenleme:
yemeksepetinden sipariş et bi şeyler
ayrıca çok sinir bozucu adamın yakasına yapışmadığın kalmış bir benimle ilgilen üzgünüm diyerek hala tınlamıyor ya gel de boğma :104:

Tarhana çorbası olabilir aslında. İnan bana o kadar zor ki bırak yemek yapmayı yemeğin pişme kokusuna bile dayanamıyorum.
Haklısındir. yani ben hiç yaşamadım ama annem çelik kapimizdan bile okadar tiksinmis ki küçük kardeşime hamileyken elinde olsa degistirecekmis ki onu beğeni alan da kendisi imiş. Ya i hamilelik çok farklı bir şey olsa gerek sen aç mutfağın penceresini Aspiratöru yap tarhana corbasini. Kokuyu daha az hissedersin. Sonra iç güzelce bebeğin daha büyüme aylarında aç kalmasın o da. Hem tarhana çok şifalı bir corbamiz

Dışarıdaki hazır gıdalar bebeğe zararlı pizza yı bile 3 aydır bi kere yedim. Pide fln kokusuna dayanamıyorum. Bi de sabahtan beri birşey yemediğim için bunları yiyemiyorum ki midem bulanıyor

Dışarıdaki hazır gıdalar bebeğe zararlı pizza yı bile 3 aydır bi kere yedim. Pide fln kokusuna dayanamıyorum. Bi de sabahtan beri birşey yemediğim için bunları yiyemiyorum ki midem bulanıyor

esinin disaridan ne getirmesini bekliyorsun mesela

Niye aç kalıyorsunuz? Ekmek arası yapıp yiyecek kadar kötü müsünüz?

Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi

Fazla mı alıngan yaptı hamilelik sizi ,bence tepkiniz fazla olmuş ,adam ılımlı davranmış geri gelmş filan ,siz illa benimle ilgilen demişsiniz,açlık konusunda bişey diyemiycem ..

bazı erkekler böyle oluyor malesef yapacak birşey yok hasta olmayan hastayı anlamazmış eşinizde kusmalarınıza alışmış sanırım, birazda düşünememiş.Hamilelikte özelliklr ilk 4 ay bende çok alıngandım insan nedense çevresinden özel ilgi bekliyor hamileyken bu ilgiyi verende var hiç takmayanda. Ben şahsen hiç özel bir ilgi görmedim her işimi hallettim dr tek gittim 7. aya kadarda dolmuşla işe gittim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi çooook zor olsa da hormonlarınıza söz geçirip, onları yola getirip, kaprisi bırakıp bebeğinizi düşünmek zorundasınız bence...yapabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır...onu taşıdığınız için bebeğinizden siz sorumlusunuz, bu alınganlık kimseye bişey kazandırmaz uzaar gider...kocanızı sonra düşünürsünüz öncelikleriniz farklı olmalı...

yapabileceğinizin en iyisini yapıp keyfinize bakın kocanız gelince de sızlanmak yerine "amaaaannn sizi mi bekleyecektim.." tavrında olun inanın daha çok işe yarar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…