boyle komsu dusman basina

ruyamm_25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
499
3
116
İstanbul
merhabalar genelde buraya konu acmak yerine konulari okumayi ve cevaplamayi daha cok seviyorum, ama sistim anlatmam lazim
bizim apt.da benim ustumde bir komsu var tam bir bela. sinirlerime hakim olamiyorum
kadin surekli evimin icine disina karisir ayakkabilari disari koyma, copu oraya atma, esi gece calisiyor gunduz uyuyor sessiz olun vs.
biz evde zaten 3 kisiyiz ben esim ve kizim kizim 14 yasinda gurultu yapacak cagi coktan gecti
bu kadin bugun beni oturdugumuz sokakta gordu ve elini sallayarak bir daha o copu oraya atmayacaksin seni oldururum dedi. kendisi 4. kattan atar asagi, onun kimseye zarari yokmus oyle diyor
sustum konusmamaya calistim arkamdan benimle apt.a girdi ve hakaretler terbiyesiz, pis, seni burdan attiricam polis cagiricam vs. bir suru laf
o an kizimda yanimdaydi korktu esimde sevmez oyle bangir bangir bagiranlari, tedirgin oluyorlar ben sustukca kadin ondan korktugumuzu zannediyor.
neyse ben benim daireye ciktim kizi indi asagi ne diyorsun sen diye uzerime yurudu kizim iyice korktu kapiyi kapatmaya caliisiyor yalvariyor onlarin seviyesine inmemem icin
asagidaki komsu teyze cikti uyma onlara dedi onu kirmamak icin girdim iceri. bu kadin sadece benimle boyle degil ama mahalledeki herkesle kavgali
evine bir kisi gelmiyor ziyarete kadin kafayi bozmus temizlik diye ben copu apt.in disina koyuyorum herkes gibi hatta butun mahalle evlerinin onune koyar cunku konterner yok
bu kadinin iddaa ettigi bu coplerden bocek fare gelecekmis 4. kata
beni taniyanlar onlarin seviyesine dusme bunlarin tarzi bu diyor ama sabretmek o kadar zorki gel bela diyor resmen
yani bugun durduk yerde sokak ortasinda resman beni tehtit etti oldurucem diye bu kadinin 2 lafindan biri bu.
evi degistiremem isim burda ayrica ben kirami duzenli oderim bunlar kira odemez gece 4 de elektrikli supurge calistirir felaket kufurlu konusurlar apt.in icinde hic kimseden cekinmezler
evlerinde ne oluyor hepsinden haberimz var cunku avazlari ciktigi kadar bagirirlar.bakkalla komsularla yoldan gecenlerle bile kavga eder. susuyorum diye korkuttum zannediyor ne yapacagimi sasirdim lutfen bi yol gosterin

of o nasıl bır komsu oyle ya
sevıye yerlerde ne biçim insanlarmış:120:
ben olsam asla tepkısız kalmazdım eşimle beraber şikayetçi olurdum ne demek evınıze gırıyor ustunuze yuruyor tehdıt edıyor, hiç vakıt kaybetmeyın...

Sende kısasa kısas yap git polise rahatımızı bozuyor de
Artık apartman sakinlerinin huzurunu kaçıranları, apartmandakiler birleşip gönderebiliyor
Bak bakalım o zaman kimmiş bey kimmiş yaman
Nefret ediyorum böyle çirkef insanlardan
Bağırarak korkutabileceğini zannediyorlar
Bizimde üst katta var böyle otorite kurmaya çalıştığını zanneden kişilik
Birgün annem seninde neler sakladığını biliyoruz dedi yalandan
Artık gerçekten ne saklıyorsa sustu korktu bizi gördüğünde kaçacak yer arıyor

Hiç taviz verme
O gidecek polise de sen hoşgeldin mi diyeceksin
Esas huzur kaçıran o
Çık daire daire gez
İmza topla
Bu bayan huzurumuzu kaçırıyor diye
Gör bak nası kedi gibi pusacak

bundan bizde de vardı. ağzının payını veremeden ayrıldığım için çok üzgünüm. polise şikayet et. bu iş ancak böyle temizlenir.

kadının psikolojik sorunları var sanırım sizde ses çıkarmadıkça üstünüze geliyor...bence gösterin dişinizi biraz böyle tacizle nereye kadar,bendede var bi komşu vakası eşim gece çalışır kendi işimiz işe gidemediği zaman kasa elemannlara kalıyor ve bizde pek güvenmiyoruz malesef çalışan personelimize...neyse biz apartmanda 4 arkadaş çok iyiydik ama ben her akşam çaylar börekler yaptığım sürece eşim çalıştığı için her akşam onlar bendeydi sabah birbirlerinde kahvaltı yaparlardı beni arayıp çağıran olmazdı sebeb ben geç kalkıyomuşum uyandırmak istemezlerdi,ama bişeye ihtiyaç olunca deli gibi basarlardı zilime...üstteki arkadaş apartmanın bütün çocuklarını toplar sesden duramazdık evde eşim pamuk tıkasada kulağına uyuyamazdı sesden her aradığım ayyy canım hakkınızı helal edin kusura bakmayın hmen evlerine yollıycam derdi kendisi,şimdi ben kestim böyle enayi gibi eve toplamayı hizmet etmeyi ya geçen gün yine toplamış kimin çocuğu var kimin yok akrabalarıda gelmiş çocuklarıyla evdeki avize sallanıyo resmen o denlice depiniyolar evde aradım akşam x işe gitcek canım çocuklar bağırsın falan razıyımda bari zıplamasınlar dedim bana abuk sabuk konuştu yok ben susun yapmayın diyorum emin olun falan bu sefer bende ters konuştum iyice bozuldu böyle komşular olmaz olsun neyimize lazım böyle yapmaya devam ederse kasti olduğunu düşünüp yapışıcam yakasına eşim taşınmaktan bile bahseder oldu nerden geldiler dağdan falanmı anlamıyorum böyle insanları yaaa

Son düzenleme:
bence sikayetci olun hatta tehdit ettiginide soyleyin imza filan toplayin attirin binadan ev sahibide degilmis zaten,
yine iyi susmussunuz ben olsam sac bas girmistim heralde

evet kadin acikca soyluyor zaten hastayim diye. birde bunlarin 2 kardesi hapisteymis tekin insanlar degiller yani

o coplerden fareler bocekler 4. kata cıksında yesinler onu bazıları işte boyle cirkefligiyle basitligiyle susturmaya calısır karsıdakini sessiz kaldıkcada biner tepesine onların karsısına dilli koydunmu oturtan cinsten daha belalı birileri cıkar ozaman duzelirler ancak imza toplayın attırın apartmandan polise gidin sikayette bulunun caresi cok yani en sonunda esinin yanında falan yapar terbiyesizlik erkekler bu tarz konularda daha tezcanlıdır daha kotu sonuclanabilir yazık kızınızda korkmus yavrum ya uzulmustur tabi o anda birsey olucak diye ne pis nalet yaratıklar var su dunyada ya

uymamak icin dislerimi sikiyorum o derece yani

hakki yokki oyle uzerinize yurumeye kizi filan ne saniyolar kendini dedigin gibi sen sustugun icin korktugunu filan dusunuyorlar,
esine bahsettinmi o ne dusunuyor bence sikayetci olmalisin ?

kadin o kadar pis konusuyor ki anlatamam bir keresinde bana f.....e demisti

hakki yokki oyle uzerinize yurumeye kizi filan ne saniyolar kendini dedigin gibi sen sustugun icin korktugunu filan dusunuyorlar,
esine bahsettinmi o ne dusunuyor bence sikayetci olmalisin ?

poliste bir sey yapamiyor uyari verip gidiyor
bir keresinde polisi cagirdim poliside azarladi polis cekti gitti

Böylelerine papuc birakma. Ne saniyo kendini ya Ev sahibi mi bu kadin??

Senin hakkin orda rahat ve huzur icinde yasamak. Hele ki seni tehdit etmis bence hemen polise git.

Uyuz olurum oldum olasi bu tür insanlara.

tam çirkef desene o kadını sıkıştırcan bir yerde
tutcan saçından , o duvardan o duvara kıvılcımlar eşliğinde sürteceksın
valla bela olur bu kadın
bir tek kendı olsa başa çıkılırda, eşi, dostu da bunun gibidir.

ne kadar çirkef bir kadın ya hakaret davası bile acarsınız siz buna gerci bu temiz bir dayak hakeder ama yinede haklıyken haksız duruma dusmemek icin yasal yollara basvurun bir an once diger apartman sakinleriyle birlikte haraket edin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…