aynen oyle annesi laf atti kizi cikti birde piyangodantam çirkef deseneo kadını sıkıştırcan bir yerde
tutcan saçından , o duvardan o duvara kıvılcımlar eşliğinde sürteceksın
valla bela olur bu kadın
bir tek kendı olsa başa çıkılırda, eşi, dostu da bunun gibidir.
aynen oyle annesi laf atti kizi cikti birde piyangodan
apt.da kendi ev sahipleri var onlar bile bir sey diyemiyor 6 aydir kira odemiyorlar ama ev sahipleri cik diyemiyor o derece yanine kadar çirkef bir kadın ya hakaret davası bile acarsınız siz buna gerci bu temiz bir dayak hakeder ama yinede haklıyken haksız duruma dusmemek icin yasal yollara basvurun bir an once diger apartman sakinleriyle birlikte haraket edin tabi
Böylelerine papuc birakma. Ne saniyo kendini ya Ev sahibi mi bu kadin??
Senin hakkin orda rahat ve huzur icinde yasamak. Hele ki seni tehdit etmis bence hemen polise git.
Uyuz olurum oldum olasi bu tür insanlara.
evet kadin acikca soyluyor zaten hastayim diye. birde bunlarin 2 kardesi hapisteymis tekin insanlar degiller yani
Artık her mahalle için görevli özel eğitimli toplum destekli polis ekipleri mevcut bu sorunlarla onlar ilgileniyor. sana en yakın emniyet müdürlüğüne gidip sizin mahalle ile ilgilenen memuru bulabilirsin. onlart gerkeni yapıyor. Hatta ilgili memurun kendi telefon numarasınıda alabiliyoruz acil bir olay olduğunda direk kendisi geliyor.
apt.da kendi ev sahipleri var onlar bile bir sey diyemiyor 6 aydir kira odemiyorlar ama ev sahipleri cik diyemiyor o derece yani
poliste bir sey yapamiyor uyari verip gidiyor
bir keresinde polisi cagirdim poliside azarladi polis cekti gitti
ya bu kadar korkuldukca onlarda at kosturuyor siz oturup konusmanız lazım hepiniz birlik olup davranın yoksa hayat gecmez bunlarla
soyle psikopatın tekine denk gelseler keske
dusunmedim degil ama is yerimz burda ev burda birde burda ektradan is firsati var onun icin bu kahri cekiyorumuğraşılmaz
tek çare o evden taşınmak.
ev sahibi, polis kimse bişi yapamıyor
en güzeli o evden taşınmak.
allahın cezası ruh hastası kadın, cehenneme git
apt.da ben varim
benim altimda yasli bir teyze korkuyor onlardan
onun altinda ogrenci
bir kiz kardesi var bu kadinin ayni kendi gibi 5. katta
birde 6. katta ev sahipleri var onlarda korkuyor imza atmazlar
zaten 2 ay kaliyorlar burda sonra gidiyorlar
apt. bu 2 deli kadina kaliyor
aynı benim komşumda böyleydi(( valla ben evi değiştirdim..sinirden günlerce ağladığımı bilirim...eşimde dayanamadı ve taşındık.eğer oda kiracıysa ev sahibinle konuş veya onun anlayacağı dilden konuş..
dusunmedim degil ama is yerimz burda ev burda birde burda ektradan is firsati var onun icin bu kahri cekiyorum
yoksa cok daha ucuza oturabilecegim yerler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?