boyle komsu dusman basina

apt.da kendi ev sahipleri var onlar bile bir sey diyemiyor 6 aydir kira odemiyorlar ama ev sahipleri cik diyemiyor o derece yani

Artık her mahalle için görevli özel eğitimli toplum destekli polis ekipleri mevcut bu sorunlarla onlar ilgileniyor. sana en yakın emniyet müdürlüğüne gidip sizin mahalle ile ilgilenen memuru bulabilirsin. onlart gerkeni yapıyor. Hatta ilgili memurun kendi telefon numarasınıda alabiliyoruz acil bir olay olduğunda direk kendisi geliyor.

evet kadin acikca soyluyor zaten hastayim diye. birde bunlarin 2 kardesi hapisteymis tekin insanlar degiller yani

boşver yaaa kardeşi hapiste olsa ne olur herkesinki bi can altta kalanın canı çıksın sen ses çıkarmadıkça bunlar daha çok gelcekler üstüne polis var hukuk var memlekette ama polis gelir imza toplayın der toplarsın imzayı herkes verir imzasına sen binadan kovdurmuş olursun ozamanda bela olur başına olacak insan...deli deliyi görünce sopasını saklarmış göster dişini keserler bulaşmayı bence...hapiste kardeşi olan insan öyle polisden falan korkmaz çünkü bilir o hangi yollardan geçeceğini kiracıymışsınız zaten en fazla başka bi eve taşınırsınız tacizleri artarsa ama orda oturduğunuz sür zarfında bu insanların bukadar üstünüze gelmesine izin vemreyin...benim babamların ev sahibide sorunlu rahatsız bi adam çok uğraştı bizizmkilerle en son binadan bi erkek çıkıyo adam ablama sen eve aldın diyo adamı ablam dayak yemişti babamdan bu yüzden sonra çocuk karakola geliyo ben tanımam etmem bu kızı mahhallede kavga ettim kovaladılar binaya kaçtım deyince babam adamın ağzını burnunu kırdı şimdi bi görsen sanki 40 yıllık aile dostumuz gibi yalakalık yapıyo adam babama...

tamam bunu bir deneyecegim sagol

apt.da kendi ev sahipleri var onlar bile bir sey diyemiyor 6 aydir kira odemiyorlar ama ev sahipleri cik diyemiyor o derece yani

ya bu kadar korkuldukca onlarda at kosturuyor siz oturup konusmanız lazım hepiniz birlik olup davranın yoksa hayat gecmez bunlarla
soyle psikopatın tekine denk gelseler keske

uğraşılmaz
tek çare o evden taşınmak.
ev sahibi, polis kimse bişi yapamıyor
en güzeli o evden taşınmak.

allahın cezası ruh hastası kadın, cehenneme git

ya bu kadar korkuldukca onlarda at kosturuyor siz oturup konusmanız lazım hepiniz birlik olup davranın yoksa hayat gecmez bunlarla
soyle psikopatın tekine denk gelseler keske

apt.da ben varim
benim altimda yasli bir teyze korkuyor onlardan
onun altinda ogrenci
bir kiz kardesi var bu kadinin ayni kendi gibi 5. katta
birde 6. katta ev sahipleri var onlarda korkuyor imza atmazlar
zaten 2 ay kaliyorlar burda sonra gidiyorlar
apt. bu 2 deli kadina kaliyor

benım teyzemınde vardı böyle bas belası bır komsusu.. saclarından tuttugu gıbı gırısmıs teyzem buna..aldı sonra basına belayı..bence mesafeyı korumak gerek, oturup konusmak ımkansız sanırım?

bazı ınsanlar laftan anlamıyorlar malesef..

Son düzenleme:
aynı benim komşumda böyleydi (( valla ben evi değiştirdim..sinirden günlerce ağladığımı bilirim...eşimde dayanamadı ve taşındık.eğer oda kiracıysa ev sahibinle konuş veya onun anlayacağı dilden konuş..

uğraşılmaz
tek çare o evden taşınmak.
ev sahibi, polis kimse bişi yapamıyor
en güzeli o evden taşınmak.

allahın cezası ruh hastası kadın, cehenneme git
dusunmedim degil ama is yerimz burda ev burda birde burda ektradan is firsati var onun icin bu kahri cekiyorum
yoksa cok daha ucuza oturabilecegim yerler var

Valla Allah sabır versin (

canim kendi sesinden beni duymuyor ki araliksiz konusuyor bagiriyor hakaret ediyor

dusunmedim degil ama is yerimz burda ev burda birde burda ektradan is firsati var onun icin bu kahri cekiyorum
yoksa cok daha ucuza oturabilecegim yerler var

canım , mecburen susacaksın ve sustukça kadın senın üzerine daha fazla gelecek.
bu tipler varya, allah düşmanım başına vermesin.
taktımı takıyorlar
hiçbir şey yapmasanda gözüne batarsın.polis, ev sahıbı kimse uğraşamamış
kadın doğal olarak istediği gibi terör estiriyor
dediğim gibi taşın
ya da katlan.

aslında türk ceza kanuna göre komşu rahatsız edecek davranışlarda bulunmak,gürültü yapmak bunlarını cezası var 5 bin tl di galiba ama savcılığa gidip şikayet ediyorsun sonra adamlar gelip tespit yapıp diğer komşulara soruyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…