boyle komsu dusman basina

konusmak ımkansız bu kadın ıstıyor herkes onun emrıne uysun hasta ınsan ne yapsak anlamaz

buldumm :)

Şikayetçi olmanız halinde diğer komşuların da kiracıların apartman içindeki devam eden hallerine tanık olduğunu en yakın polis karakoluna veya adliyedeki suçüstü savcılığına bildirirseniz bu kişi (ler ) hakkında Sulh Ceza Mahkemesinde kamu davası açılacaktır. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 183. maddesi ; "İlgili kanunlarla belirlenen yükümlülüklere aykırı olarak , başka bir kimsenin sağlığının zarar görmesine elverişli bir şekilde gürültüye neden olan kişi, 2 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır." hükmünü ihtiva etmektedir.

Alıntı: Kabahatler kanunu

APT. DEGIL MAHALLE CADDE SAHIT O DERECE DELI YANI

Sen fazla sessiz kalmissin, sustukca seni ezdigini, korkuttugunu dusunup hepten gaza geliyor karsindaki.
O kadin beni oyle oldururum filan tehdit edecek ha! Onu oyle bir azarlar haddini bildirirdim ki. Bir daha kuyrugunu kisip geziyor mu gezmiyor mu...
Sen de sessiz kalma canim. Karsindaki sana dikleniyorsa sen iyice diklen. Kufur et demiyorum ama bari korkmadigini goster, hatta onu korkut.
Off zaten su gunlerde cok sinirliyim. Bir de karsima boylesi ciksa Allah yaratti demez butun hincimi alirdim herhalde. Okurken bile gerildim.

bence buradan söylemesi çok kolay.
öyle bir insan tanısaydın bence bu şekilde
asarım, keserim demezdın

sorun sadece kadın değil; ailesi var yanında
ve onlarda kadın gibi.

tabiiki şiddete hayır!

ama ben olsaydım kesin suratına 2 tane çakardım

o da kim oluyormuşta size emir veriyor,bu nasıl usluptur böyle,hem sizinle derdi ne,siz niye cevap verip hakkınızı aramıyormusunuz,gidin sizde onu polise şikayet edin.

NE YAPARSAM YAPAYIM ONUN KADAR CIRKEF OLAMAM
EDEPLI EDEBINDEN KORKARMIS EDEPSIZDE ZANNEDERMIS BEN KORKUTTUM O HESAP YANI

uzaktan konusuyor sadecde ama cesaret edemıyor
Sadece bos laf

[sıze=3]bence buradan söylemesi çok kolay.
öyle bir insan tanısaydın bence bu şekilde
asarım, keserim demezdın
[/sıze]

[sıze=3]sorun sadece kadın değil; ailesi var yanında
ve onlarda kadın gibi.
[/sıze]
kocası bıraz daha ıyı ama kızları ve kendısı offfffffffffff
ama babalarınıda sındırmısler

dediğim gibi canım.
ya taşınacaksın veya bir daha polise başvuracaksın
ya da katlanacaksın; ama asla cevap verme
başına bela alırsın.
anlattığına göre kadın kronik vakaa

biran külkedisi hikayesindeki üvey anneyle,2 üvey kız kardeş geldi nedense aklıma

niye cevap vermiyecekmişsinizki,pekalada cevap verin,kavga edin demiyorum ama kimse kimseye emir veremez.susmayın lütfen haklıysanız haklı olduğunuzu belirtin,değilsenizde söyleyin o komşunuza uslubunu düzelterek kısık sesle nazik şekilde konuşsun.haaa anlamadımı gidin polis vs...ne varsa çağırın şikayet edin,beni sürekli sözle taciz ediyor,huzur vermiyor falan diye.

bende de vardı farklı versiyonu,başlarda hanımhanımcık oldum sustum ama baktım hanımablamız güzellikten anlamıyor,bende gösterdim pençelerimi,arkadaş benden korkusundan şimdi başka apartmanda yaşıyor

Bence kadin seni kiskirtmaya calisiyor

Oyununa gelmeyerek iyi yapmissin

Direkt seni oldurmekle tehdit etms

Hemen savciliga sikayet et

Hatta ugrasirim dersen dava ac

Sok olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…