Böyle konu açacağımı düsünmezdim

Arama sorma esin varken birlikte arayin. Her cagirdiklarinda gitme ama gittiginde guler yuzunu goster is varsa yap ama herseye atlama kararinda yap. Diyelim kv sana kotu davrandi duymazsan gel ve esine duyurma yada duyuracaksan bile tatli tatli anlat
Olmuyo ben hemen içimdekini söylüyorum. Eşim ailesinin hiç bi yanlışını kabul etmiyo onlar ne yapsa eşim için haklı bahanesi var

Büyükleri mümkün mertebe karıştırmayın. Daha yeni arkadaşım nişan attı bu alışveriş olayından çıkan curcunayla.

Nisanlim yanimda olmasaydi elli kere bende atardim. Annem hicbirsey gozumde değil x i gormesem senin yaninda asla gozum gormezdi hicbirseyi dedi

Düğün öncesi bunlar yaşanıyor malesef. .
Nişanlın kendi çalışmıyor mu ?
Beraber alın herşeyi. .

Nisanlim boşver hayatim naparsa yapsin diyor. Cok şükür hep yanımda. Annesini ben taa nisandan once sezmistim ama anneme dedigimde x deme oyle ayip derdi hep. Cok sogudum canim hic yüzünü bile gormek istemiyorum anneme adam gibi davranmadiktan sonra da asla eskisi gibi sicak davranamam.

Mesafeyi cok saglam koy o zaman. Surekli laf sokmasin boyle.

Arama sorma esin varken birlikte arayin. Her cagirdiklarinda gitme ama gittiginde guler yuzunu goster is varsa yap ama herseye atlama kararinda yap. Diyelim kv sana kotu davrandi duymazsan gel ve esine duyurma yada duyuracaksan bile tatli tatli anlat

Canim zaten oyle yapıyorum

Bence yarın arayıp perde parasını kendin ödeyeceğini söylerken laf sokma vs ye teşebbüs ederse o cinneti geçir ağzının payını ver şimdiden önünü kes artık , evlilik sonrası çok geç olabilir

Düğün öncesi bunlar yaşanıyor malesef. .
Nişanlın kendi çalışmıyor mu ?
Beraber alın herşeyi. .

Çalışıyor canim ama annesi tutturdu ben odeyecegim diye. Ailemle konustu benle konuştu. Hep aradi sakin perde almayin sunu almayin beraber gidip beraber alacagiz dedi. Cok pismanim keske hic dinlemeseydim

Olmuyo ben hemen içimdekini söylüyorum. Eşim ailesinin hiç bi yanlışını kabul etmiyo onlar ne yapsa eşim için haklı bahanesi var
Ya erkekler oyle biraz malesef. Allah'a sukur benim esim kv bu tarz degil ama babannem cok fena tamamen annemin zamaninda yapmadiklarini ama yapmasi gerekenleri soyluyorum size. Bunun 10 yil 15 yil sonrasida var. Akilli davranin :)

Çalışıyor canim ama annesi tutturdu ben odeyecegim diye. Ailemle konustu benle konuştu. Hep aradi sakin perde almayin sunu almayin beraber gidip beraber alacagiz dedi. Cok pismanim keske hic dinlemeseydim

Hep benzer olaylar

Bence yarın arayıp perde parasını kendin ödeyeceğini söylerken laf sokma vs ye teşebbüs ederse o cinneti geçir ağzının payını ver şimdiden önünü kes artık , evlilik sonrası çok geç olabilir

Aynen canim oyle yapacam sanirim.çünkü anneme bulasmayacakti suan gözüm onu görmüyor.

Şu alisveris olayina büyükleri sokmayin ben oyle oldum cok da rahat geçti

Merak etsin soguk davran ciddi bir mesafe koyman lazim yoksa evlilikte işin zor canim bunlar bi sey değil

Koyuyorum ama anlamiyorki. İnşallah su 1 ay kavgasiz geçer. Ama ben annemi uzmesini sindiremiyorum. Yarin is var uyuyamiyorum cok üzüldüm. Keske yatak odasi perdesini oradan almasaydik. Daha da akillandik zaten hayatta muhattap olmam bu konularda istedigi kadar arasin kesinlikle çağırmayacagim.

Ya erkekler oyle biraz malesef. Allah'a sukur benim esim kv bu tarz degil ama babannem cok fena tamamen annemin zamaninda yapmadiklarini ama yapmasi gerekenleri soyluyorum size. Bunun 10 yil 15 yil sonrasida var. Akilli davranin :)
Bazen çıldırtıyolar allah islah etsin. Nasılsınız diye sormazlar bi kere ama ottan çöpten şeylere bile eşimi ararlar. Biyere gitse arar beni götür. Aracımız yok neyle nasıl götürelecek düşünmez. Bizim dışımızda bütün çocuklarının aracı var buarada. Şaka gibi:((((

Bende nişanlıyım benim annem tarafından desteği olmamasına rağmen karışma mevzusu oldu sesimi çıkardım engelledim. İki tarafta şu an için karışmıyor aldıklarımıza .Zaten nişanlımla ben yapıyoruz aile tarafından bir destek yok . Bendeki talihsizlik ise bu dönemde işsiz kalmam oldu. Mayısın sonu ise düğünüm var nasıl olacak bir sürü ödeme varken bunları düşünmekten çıldıracak gibiyim. Senin kayınvalidene gelince evet annene laf sokmaya çalışması hoş değil fakat benim merak ettiğim bir konu var ev kira mi sizin mi veya kayınvaliden tarafından ev alındı mı ? Çünkü genelde ev alan kayınvalideler o kadar ev aldık evi de döşeyemem mantığıyla hareket eder. O yüzden sormak istedim .

Bende nişanlıyım benim annem tarafından desteği olmamasına rağmen karışma mevzusu oldu sesimi çıkardım engelledim. İki tarafta şu an için karışmıyor aldıklarımıza .Zaten nişanlımla ben yapıyoruz aile tarafından bir destek yok . Bendeki talihsizlik ise bu dönemde işsiz kalmam oldu. Mayısın sonu ise düğünüm var nasıl olacak bir sürü ödeme varken bunları düşünmekten çıldıracak gibiyim. Senin kayınvalidene gelince evet annene laf sokmaya çalışması hoş değil fakat benim merak ettiğim bir konu var ev kira mi sizin mi veya kayınvaliden tarafından ev alındı mı ? Çünkü genelde ev alan kayınvalideler o kadar ev aldık evi de döşeyemem mantığıyla hareket eder. O yüzden sormak istedim .

Allah yardimciniz olsun canim insallah is bulursun kisa surede. Ev kira.

Back
X