Böyle konu açacağımı düsünmezdim

Bence çok içerlemişsin daha çok çekersin böyle yaparsan , o kadın feleğin çemberinden geçmiş belli ki , o kadına onun davrandığı gibi davran kırılır vs gibi de düşünme kırılmaz . Hasta olursun sonra , ayrıca nişanlında n da annesine haddini bildirme gibi bi beklentin olmasın, biraz daha ağlayıp sızlanırsan idare et annemin huyu böyle Dicek, kadın seni arayıp gelmek için ısrar etse de umursama, artık başka şeyle için ilerde , bahaneler uydur dürüst olma kendin olma o kadına karşı

Her zaman aradi bende geleceğim dedi. Böyle diyen birine hayir istemiyorum diyemedim. Çünkü hatirlatmak icin bile sürekli aradı. Yok canim cümleyi duymadim evet ama o surat ifadesini ve tavrini gördüm. Birde benim annem alingan bir yapıda degildir çogu seyi de bana soylemez uzulmiyim diye. Genelde sonradan ogrenirim.
Gelse bile maddi kısma karıştırmasaydınız ?
Madem karışacak niye sorun çıkarıyor anlamadım

Bence çok içerlemişsin daha çok çekersin böyle yaparsan , o kadın feleğin çemberinden geçmiş belli ki , o kadına onun davrandığı gibi davran kırılır vs gibi de düşünme kırılmaz . Hasta olursun sonra , ayrıca nişanlında n da annesine haddini bildirme gibi bi beklentin olmasın, biraz daha ağlayıp sızlanırsan idare et annemin huyu böyle Dicek, kadın seni arayıp gelmek için ısrar etse de umursama, artık başka şeyle için ilerde , bahaneler uydur dürüst olma kendin olma o kadına karşı

Çok icerledim canım cok zoruma gitti çünkü benim maddi gücüm var cok şükür. Kendisi elli kere aradı ben odeyecegim dedi perdecide bile dedim ben yardim edeceğim diye. Ki evi ben doldurdum. Nisanlimdan bile çok destek almadım. Cok zor bir insan

Sizde laf söyleyin altta kalmayın bizde böyle deyin

Yok canim ben birsey istemiyorum geri kalan seyler icinde aradi ama henuz karar vermedim dedim. Soylemeden alacağım. Hicbirsey istemiyorum. Cok şükür çalışıyorum. Maasim nisanlimdan iyi. Para konusunda bir sıkıntım yok. Kendi oğlu için (borca girsin istemedi) yoksa cok şükür nisanlimin maasi ile gecinir benim Maasimla 1 seneye bitirirdik borclarimizi

Gelse bile maddi kısma karıştırmasaydınız ?
Madem karışacak niye sorun çıkarıyor anlamadım

Canim ben perdeler ne kadar tuttu hepsi onu bile anlamadim o gün çünkü söyletmiyor. Cok iyi davrandi perdecinin yaninda. Hatta ozellikle dedim anne ben yardim ederim diye hayir olmaz ben odeyecem dedi insanlarin icinde. Neyse kizlar kisacasi herkese teşekkürler bundan sonra kesinlikle isterse elli kez arasin hicbirseyini istemiyorum. Anneme de dedim kendini ezdirme tartismadan sana birsey derse ben hicbirseylerine karışmıyorum kendi kararlari dersin dedim.

Şimdiye kadar yasamadik canım. Son alışverişlerde boyle birsey yasamak cok canimi sıktı. Kendim yasasaydim takmazdim anneme laf soylemesi canimi sıktı.
Bizim Türk insaninda su var erkek tarafı tiribi sanki erkek tarafı olunca hersey söylemeye haklari varmış gibi neyse sende evlendiginde kaynanan one göre davranirsin ya anlamadigim herkes cocugunun evine alıyor kimin durumu nasılsa okadar alır ama işte cnm bazılarının kafası almıyor mesela benim eltimin bütün eşyalarını kaynanam aldi ve ben seneler sonra duydum kaynana bir kere demedi ben aldim diye

Yatak oda perdemi nisanlimla ikimiz seçtik. Sade bir perdeydi. Otel tipi karartmali. Isik gecirmesin diye oyle tercih ettik. Mutfak simli simli yatak odasi da dümdüz nedense demis. Yemin ederim annem bir suru aksesuar almak istedi yatak odasina nisanlimla ikimiz istemedik. Mutfak masami bile 1500 tl ödeyerek annem aldi. Nefret ediyorum bu para mevzularindan ama yaptığı bi yatak odasi haric diger odalarin perdesi. Misafir odasi buz dolabi camasir makinesi başka birsey almadiki. Diger odalari hep ailem ve ben doldurduk. Kutuphanesinden calisma masasina firin bulasik makinesi kucuk ev aletleri mutfak oturma odasina l koltuk ve diğer seyler. Ben ondan hicbirsey istemedim. Itici bir şekilde laf sokması sinirlerimizi cok yipratti simdiye kadar dediklerinin yaninda sivadi resmen. Perdecinin parasi daha ödenmedi yarin arayip hepsini ben odeyecem diyeceğim. Kimsenin tribini cekmek istemiyorum.

Bunu yap bence de.

Bizde de kuaför masrafında sorun çıktı, ki tüm masrafları eşim ve ben yaptık, ailelere sadece düğün sırasındaki masraflar kaldı, ki onları da öderdik de kendileri öderiz biz dediler, sonra da pahalıya geliyor tarzı kuaförde konuşuldu, ki düşün kuaför duyuyor yani, rezalet resmen. Ben de işim bitip kuaförden çıkarken kız tarafınıb masraflarını ödedim çıktım, sonra düğünden sonra kaç kez demişler eşime, işte geri ödeyelim, böyle olmaz, kuaförü biz ödicez dedik falan diye. Eşim de olmaz biz ödedik, gerek yok demiş.

Abla tavirlari zaten ağır gelmişti. 7 yillik evliyim diyince abla dedim :) ama anneme hep bi itekleme cabasinda. Annem sesini çıkarmadi cikarmadikca saf gördü sanirim. Bugun okadar cok agladim ki sinirim boşaldı yemekte yiyemedim. Aksam yemeginde bayilir gibi oldum nisanlimin yaninda anlamadim gozlerim donmus annem bana bagirinca tutup sallayinca beni kendime geldim. Kizdilar bana bu kadar stres yaptigim icin ama elimde degil çünkü ben cok hassas bir insanim. Kimseye maddi manevi yuk olmam ben kendi babamdan bile para isteyebilen biri degilim. Nisanlim cok kizdi bana gizli gizli soyledi bir daha boyle stres yaparsan cok kızacam sana dedi. Elimde değil. Annem zira anladi ama ben is yorgunluğu dedim. Cok zoruma gitti yaptığı.
Gozunu korkutmak istemem ama evlendikten sonra daha da artacak bu konusmalar sende ister istemez cevap vereceksin evine husursuzluk girecek esinle aran bozulacak ben cok gordum..
Cevap vermezsen kv yintakmasan kazanirsin ama cevap verirsen kocanin yaninda bi degerin kalmaz

Back
X