- 20 Nisan 2022
- 606
- 456
- 33
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim
Şimdi nasıl ayrildiginiza bağlı ben kesinlikle cevap vermem, zamanında vermedim de sanane benim özel hayatimdan yani diye düşünüyorum. Eski eskide kalmalıMerhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim
Sizin karakterinizle alakali bir durum bu. Ben yolumu ayırdığım kim varsa daha bitmiştir ama bazıları görüşür bunlar doğal şeyler. Ne cevap verende ne de vermeyene birsey denmez sonucta herkesin hayat anlayışı farklı.Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim
benimki kayıtlı hala ondaAtmazdım eski sevgilimin numarası ben de neden olsun
Bana mantıklı gelmiyor sonuçta hayatına yeni biri girebilir bekletiyorsa bi amacı vardır sonucta evlenmis bosanmıs olsanız ortak bi paydanız olurdu mesela cocuk vs.Ayrıldığım hiçbi sevgilimin numarasını tutmamK
benimki kayıtlı hala onda
Biz daha önce 100 kere ayrılıp barıştığımız için gene yeşil ışık yaktım sanabilir
Ona göre bu nezaketsizlik istediğini söyleyebilir kendisi, ben sonradan kızar söylenirsem biraz nezaket derOkadar medeni degilim cevap vermezdim.Hatta numarayı engeller siler yok sayardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?