Böyle mesaja cevap verilir mi

eğer senle konuşurken başkasıyla sevgili olan sanal kişiden bahsediyosan sevgilin değildi ki sadece konuşuyodunuz 🤷🏻‍♀️ Bence cevap atma. Bak onca olaya rağmen yazdım hala cevap veriyor diye totosu kalkar
Hahaha hayır o değil tabi ki 😄 ona cevap verip vermemekte tereddüt bile etmem silerim. Ama teşekkür etsen ne olur sanki dediler pek mantıklı gelmedi burada daha objektif cevaplar alırım diye sorayım dedim

Valla ben kökten iletişimi koparırdım yazma cesareti olmazdı. Ama madem yazmış dümdüz kısa cevap verin geçin. Hatta rahatsız oluyorsanız yazmaması konusunda uyarın. Şahsen ben doğru bulmuyorum eski sevgiliyle iletişim halinde olmayı. Bitmiş gitmiş.

Eski sevgili olunca illa düşman mı oluyo ya niye yorumlar böyle. Ben eski sevgilimle evlendim, iyi ki mesajına cevap vermişim 😀

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️
Mesajı beğen geç

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️
Eskı sevgılı demek saçmalık demek. Olsa olurdu

Ayıpla ne alaka, sunu anlamıyorum yazmıssa ve ısyıorsanız cevap verın tabıkı ama ıstemıorsanız yazmamasını soylersınız ayıpla alakası yok

Ben cevap veriridim sagol diye ama lafi izatmazd8m.biz ayrildik artik iletisim kurmanin anlami yok derdim

Kötü ayrılmadıysanız 2 kısa kelime yeter. Benim gibi tüm ilişiği kesme yanlısıysanız ben hep telefon numarama kadar değiştiriyordum geçmişte..

ayrılma şekline ve karşı tarafın o teşekkürü nasıl anlayacağına bağlı. biliyorsun böyle şeyler tamamen eski sevgiliye yazma bahanesidir. fırsattan istifade yazmalık konulardır. tabii ki geçmiş olsun sağlıkla alakalı bir durumsa ama doğum gününde yazmak falan aşırı gereksiz ya. ben senden yüz bulmaya çalışıyorum, şansımı deniyorum demenin ta kendisidir eski sevgiliye doğum gününde yazmak.

benim aklımdan bi ara, en sonuncu eski sevgilime doğum gününde bişeyler yazmak geçti, bir iki gün düşündüm üzerinde ve bunun aşırı gereksiz, saçma olduğuna karar verdim. birinin g.tünü kaldırmanın en iyi yolu bence bu :KK70:

çok yakın bir arkadaşım var, eski sevgilileriyle kanlı bıçaklı değil düzgünce ayrılır. kimseyi de silmez sosyal medyasından, rehberinden falan. bu kızı 2-3 tane fix eski sevgili var mesela ara ara yoklayan. çünkü arkadaşım bunu yapmalarına fırsat veriyor. geçenlerde bi tanesi için "üff hala yazıyor bana" dedi. fırsat verip verip sonra da üff dememek lazım, kendisine de söyledim bu arada bunu. ben düşman olamıyorum kimseyle falan dedi. düşman olmak değil ki iletişim yolunu kapamak :)

bence sen o mesajı whatsapptan beğen geç ama yeşil ışık gibi algılar diyorsan da görüldü at bırak. boşver onun gözünde kaba ve nezaketsiz ol, önemli değil.

ayrılma şekline ve karşı tarafın o teşekkürü nasıl anlayacağına bağlı. biliyorsun böyle şeyler tamamen eski sevgiliye yazma bahanesidir. fırsattan istifade yazmalık konulardır. tabii ki geçmiş olsun sağlıkla alakalı bir durumsa ama doğum gününde yazmak falan aşırı gereksiz ya. ben senden yüz bulmaya çalışıyorum, şansımı deniyorum demenin ta kendisidir eski sevgiliye doğum gününde yazmak.

benim aklımdan bi ara, en sonuncu eski sevgilime doğum gününde bişeyler yazmak geçti, bir iki gün düşündüm üzerinde ve bunun aşırı gereksiz, saçma olduğuna karar verdim. birinin g.tünü kaldırmanın en iyi yolu bence bu :KK70:

çok yakın bir arkadaşım var, eski sevgilileriyle kanlı bıçaklı değil düzgünce ayrılır. kimseyi de silmez sosyal medyasından, rehberinden falan. bu kızı 2-3 tane fix eski sevgili var mesela ara ara yoklayan. çünkü arkadaşım bunu yapmalarına fırsat veriyor. geçenlerde bi tanesi için "üff hala yazıyor bana" dedi. fırsat verip verip sonra da üff dememek lazım, kendisine de söyledim bu arada bunu. ben düşman olamıyorum kimseyle falan dedi. düşman olmak değil ki iletişim yolunu kapamak :)

bence sen o mesajı whatsapptan beğen geç ama yeşil ışık gibi algılar diyorsan da görüldü at bırak. boşver onun gözünde kaba ve nezaketsiz ol, önemli değil.
Ay yook çok gereksiz Doğum gününde yazmak. Planlayıp oturmuş o günü bekliyor gibi, iyi ki yapmaktan vazgeçmişsin. O zaman bizim ayrılışta biraz ağzını bozmuştu bana karşı onun üzerine birkaç gün konuşmuştuk sonra bitmişti ve üstüne defalarca yazdı ben cevap vermemiştim. Sadece bir kere hoşgeldin mesajını beğenmiştim ama hala daha ne istiyor anlayamadım elimi versem kolumu kaptırırım bir de sevmiyorum böyle laubali hareketleri, Şimdi ben ona cevap versem uzatıp sohbete girmeye çalışırsa falan(daha önce çok yaptı) pişkinliğinden ötürü hepten sinirlerimi bozar.
Bazen de diyorum aman yeni birilerini tanımaya çalışacağına takıl eski birine, ama oda keyif vermiyor o yüzden hiç gerek yok gibi :KK48:

Back
X