Böyle mesaja cevap verilir mi

Toksik bir ilişki değilse, kanlı bıçaklı ayrılmamışsak teşekkür eder geçerim ne olacak
Kanlı bıçaklı değil tabi ki, cevap verip vermeme kıstası kanlı bıçaklı olacak seviyede kötü olmak değildir bana göre. Toksikliği vardı ama üstünden baya zaman geçtiği ve kendisi biraz hayat standartlarıyla olgunluğa eriştiğini düşündüğüm için nezaketen yazılabilir mi diye düşündüm, eski haliyle karşılaşırım diye teşekkür etmenin bile doğru olmadığını da düşündürtüyor beni

Cepte zanneder, asla yazmam basarım engeli
Cepte zannedemez bence artık daha önce çok kez yazdı özellikle nasılsın diye falan da yazmıştı en sonuncusunda. Konuşmak istesem, onu istesem o zaman cevap vereceğimi düşünürdü. Bu geçmiş olsun mesajı her ne kadar iyi dilekte bulunuyor gibi dursa da yine ona belli olmaz, uzatır falan pişkince sinirlerimi bozar yazmayacağım o yüzden

Şimdi nasıl ayrildiginiza bağlı ben kesinlikle cevap vermem, zamanında vermedim de sanane benim özel hayatimdan yani diye düşünüyorum. Eski eskide kalmalı
O bir türlü eskide bırakamıyor benim de kafamı karıştırmak istiyor olabilir ama bir zamanlar ölüp bittiğim o insan şimdi zerre etkilemiyor bu işler böyle

Nasıl ayrıldığımıza bağlı. :KK51: Mesela şimdiki sevgilimle bir kere ayrıldık. Sonra bir şey için işim düştü, yazdım, yardım etti. Sonra dayanamadık barıştık. :KK53:
Ama başka biri olsa yazmazdım, orası ayrı. Hele itin biri var ki ömrüm boyunca karşıma çıkmaz inşallah.
Hahaha benim de öyle dediklerim var 😂

Nasıl bittiğin bağlı diyen arkadaşlar için açıklamış olayım. Ayrılık tabi ki onunla kibar bir şekilde bitirebilmek ne mümkün. Kız takip ediyordu sürekli uyardım bu şekilde aramızı bozarsın haberin olsun diye. Sonra kıskanç ve sorunlu ilan etti bir de beni çok haklıymış gibi, böylelikle bitmişti.

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️
Bence de ayıp olur size bir kazık atmadıysa niye hayatınızda olmamış gibi davranasınız?
Hele ki yıllar geçirilmiş ve saygı çerçevesinde bitirilmiş ilişkilerdeki insanlar arada sırada iletişim kurabilirler.
Bizde hep kavga dövüş çirkefleşilerek ayrılındığı için alışık olunmayan şeyler ama gayet doğal bana göre

Bence de ayıp olur size bir kazık atmadıysa niye hayatınızda olmamış gibi davranasınız?
Hele ki yıllar geçirilmiş ve saygı çerçevesinde bitirilmiş ilişkilerdeki insanlar arada sırada iletişim kurabilirler.
Bizde hep kavga dövüş çirkefleşilerek ayrılındığı için alışık olunmayan şeyler ama gayet doğal bana göre
Saygı çerçevesinde bitirmedi, sonrasında hep beyefendi gibi dönmeye çalıştı ama. Şimdi bir iki karşılık versem sohbeti ilerletip gene aynı davranışlara gelebilir. Tabi hayat onda bir şeyleri değiştirmediyse o hala bıraktığım gibi biridir

Saygı çerçevesinde bitirmedi, sonrasında hep beyefendi gibi dönmeye çalıştı ama. Şimdi bir iki karşılık versem sohbeti ilerletip gene aynı davranışlara gelebilir. Tabi hayat onda bir şeyleri değiştirmediyse o hala bıraktığım gibi biridir
Bir insanın karakteri ilişkiyi başlatırken değil bitirirken belli oluyor daha çok. O yüzden arkadaş kalinabilcek biri değilmiş bu bey

Merhaba, yakınınızın geçirdiği hastalıktan dolayı whatsaptan geçmiş olsun dileyen veya Doğum gününüzü kutlayan eski sevgiliye cevap verir miydiniz? Ben pek cevap atma taraftarı değildim ama hayret edilesidir ki “ayıp olur” diyen bile olduğu için, bilemedim 🤷🏻‍♀️
Evliyim, ben cevap vermezdim. Eşim cevap verse bunda da art niyet ararım. Mesajı atanda da art niyet ararım. Ne alaka doğum günü kutlamak gitsin arkadaşınınkini kutlasın. Ben eski sevgiliden dost olmaz düşüncesindeyim benim için bitmiş olan bitmiştir, bir daha işim olmaz

Ama cenaze gibi bir durum varsa cevap verilebilir insanlık namına yazmış olabilir derim

Ben kısa bir cevap yazardım ne olucak .o kadar yasanmislik var .bunda bir şey yok.

Hayır asla. Sakın yazma. Aynısını yaşadım hep kızarım kendime zamanı geri alsam asla dönüş yapmazdım kesinlikle

Ne yaptı ya da ne yapmadı da eski oldu buna bağlı. Medeni ayrilmissak ,birbirimize saygisizligimiz olmamışsa cevap veririm. O da "teşekkür ederim" falan yazarım sadece uzatmam yani. Gelgelelim zamanında beni kirmizsa ve bu yüzden eski olduysa okur siler konuyu kapatırım

Bir insanın karakteri ilişkiyi başlatırken değil bitirirken belli oluyor daha çok. O yüzden arkadaş kalinabilcek biri değilmiş bu bey
Değil bence de. O istediği her şeyi söyleyip yapabilir ama şimdi benim arkamdan cevap atmadığım için kaba oluşum ve çeşitli şeylerle arkamdan sallıyor olabilir

Evliyim, ben cevap vermezdim. Eşim cevap verse bunda da art niyet ararım. Mesajı atanda da art niyet ararım. Ne alaka doğum günü kutlamak gitsin arkadaşınınkini kutlasın. Ben eski sevgiliden dost olmaz düşüncesindeyim benim için bitmiş olan bitmiştir, bir daha işim olmaz

Ama cenaze gibi bir durum varsa cevap verilebilir insanlık namına yazmış olabilir derim
Evlilik başka bir boyut evli olsam bunu sormam bile tabi ki evli olarak sizin cevap vermemeniz ve eşiniz cevap verse art niyet aramanız gerekir zaten. Ama geçmiş geçmişte kalmalı konusunda hemfikiriz. Geçmişte bırakamayan da içinde yaşasın gerçekten, karşı tarafa da hatırlatmaya çalışmasın. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak çünkü

Şimdi nasıl ayrildiginiza bağlı ben kesinlikle cevap vermem, zamanında vermedim de sanane benim özel hayatimdan yani diye düşünüyorum. Eski eskide kalmalı
Ben unuttuğum zaman artık karşı tarafın hiçbir şeyi ilgilendirmez ki unuttum da çoktan. Onu niye ilgilendirip mesaj atma gereği duyuyor bilmiyorum hala seviyor diyemem belki canı sataşmak istiyordur

Nasıl ayrıldığına bağlı..
Hahaha benim de öyle dediklerim var 😂

Nasıl bittiğin bağlı diyen arkadaşlar için açıklamış olayım. Ayrılık tabi ki onunla kibar bir şekilde bitirebilmek ne mümkün. Kız takip ediyordu sürekli uyardım bu şekilde aramızı bozarsın haberin olsun diye. Sonra kıskanç ve sorunlu ilan etti bir de beni çok haklıymış gibi, böylelikle bitmişti.
Şurda açıkladığım şekilde bitmişti

Back
X