Böyle mi olmalıydı?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.526
798
Markete gittiğinde para üstü ile birlikte elinde fişi uzatan adam.

Para çektiğinde makbuzu ile birlikte bak içinde şu kadar kaldı diye ezile ezile bana açıklama yapan adam..

Bu yaşında benden harçlık alan, kendini bu konuma kendi aklınla düşüren sen..

Dolup dolup da adam mıyım ben, sana bunu yaşatmaya ne hakkım vardı diye utanıyorum,

yüzüne bakamıyorum diye haykıran sen..

Ben sana ne demeliyim?

Sen en büyük kötülüğü kendi kendine ettin zaten.

Ama benim sivri dilim yine de rahat vermiyor sana bilmeden.

İki lira gitti tühh, bilirsin ben 2 liraların hesabını yaparım. 50’yi 100’ü önemsemem diye

espri yaptığında, bilirim büyük paraların hesabını yapmazsın dedim ya hani.

Yüzündeki gülüşüne o acıyı karıştırmak istememiştim.

Ve sen banyodan kırmızı gözlerle döndün hani.

Bil ki ben senden çok ağladım ama içime içime aktı yaşlarım..

Aktı, akıyor, kim bilir daha ne kadar akacak..

Keşke böyle olmasaydı!

Sende haklısın kendince ama belli ki çok zoruna gidiyor ve çok pişman.

kelimelerini bundan sonra daha özenli seçmeye çalış,

gönlünü al.

Gidin kocanıza sarılın
Ağlanacaksa beraber, gülünecekse beraber.

Hala birbirinizin yanındaysanız değerinizi Bilin...

Bugün üzülüp sarılsam da yarın bir şeye gıcık olup hırsımı çıkarıyorum ne anlamı var..
İkimize de yazık gerçekten.

Sende haklısın kendince ama belli ki çok zoruna gidiyor ve çok pişman.

kelimelerini bundan sonra daha özenli seçmeye çalış,

gönlünü al.

Aslında bilinçli kırmak istemiyorum ama içime oturanlar bana sormadan çıkıyor ağzımdan.
Sonra o perişan halini görüp üzülüyorum.

önceki konularını biliyorum ve seni haklı buluyorum fakat

işte böyle ağzından istemeyen sözler çıkıp kalbini kırdığında gönlünü almayı da bil

zaten büyük vicdan azabı ve pişmanlık duyduğundan çok hassas ve kırılgan demek ki

En azından bu pişmanlık ona yeter bir daha sizden gizli iş çevirmez bence.
Sizde bu kadar üstüne gitmeyin pskolojisi bile bozulabilir kafaya taka taka.

Zor bi durum ya...
Pişman olduğu bariz belli. İstemeden de olsa ağzımızdan bazen pot kıracak sözler çıkıyor işte. Madem eşini doğrusuyla yanlışıyla kabul etmişsin bu tür sözleri mümkün olduğunca söyleme. Sen çok çok haklısın, belki kan kusup kızılcık şerbeti içiyorsun ama olan oldu biten bitti. Belki bu sayede eşin bi daha hata yapmayacak. Belki bu kriz sizi birbirinize daha çok bağlayacak. Nolur üzülme...

neden pısman oldunuz anlamadım..eskı konunuzu okudumda ıddıa yuzunden dunyanın borcunu yapan adama bu sozler az bıle....haketmıs ....

Evet öyle..
Gönlü alınması gereken benmişim gibi geliyor.
Ama sonra bir bakıyorum kendimi vicdan azabı çekerken buluyorum.

En azından bu pişmanlık ona yeter bir daha sizden gizli iş çevirmez bence.
Sizde bu kadar üstüne gitmeyin pskolojisi bile bozulabilir kafaya taka taka.

Zaten halleri hiç iyi değil.
Neşesiz, durgun, içine kapanık

Ben de ondan korkuyorum.
Hem hatırlasın hatasını tekrar etmesin diyorum hem de acaba unutsa daha mı doğru olur diyorum.
Çok aradayım karmakarışığım

İnşallah öyle olur.
Bu olay bize hayır getirir.
Başka türlü düşünerek yaşayamıyorum zaten

neden pısman oldunuz anlamadım..eskı konunuzu okudumda ıddıa yuzunden dunyanın borcunu yapan adama bu sozler az bıle....haketmıs ....

Evet bir yandan aynen bu hislerle hakediyor diyorum.
Bir yandan çok pişman ve her şey benim kontrolümde, acımasızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
Bunu taka taka bir de hastalık sahibi olursa diye korkuyorum

Evet bir yandan aynen bu hislerle hakediyor diyorum.
Bir yandan çok pişman ve her şey benim kontrolümde, acımasızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
Bunu taka taka bir de hastalık sahibi olursa diye korkuyorum

bırsey olmaz merak etmeyın...lakın cok dıkkat edın derım burda bır arkadasımda aynı sebepten affetmıstı..kı ben demıstım affetme duzelmez boylelerı dıye...sonra bır muddet aynı sıze yaptıgı gbı esı herseyın hesabı verıyordu karısına...ama olmadı....
ınş sızınkı duzelmıstır...o oyunları oynarken sonucta vıcdanı rahat mıydı ??? degılse neden devam ettı???? sımdı vıcdan yapıyor...bılemıyorum belkı cok katıyım sızı uzmek ıstemem ama ben hayatta kımsenın degısecegıne ınanmıyorum

Nasıl yani her şeyin hesabını verirken yine mi oynamış?
Hangi parayla?

Sizi konularinizdan biliyorum. Başınıza gelene üzülmüştüm. Sizin konunuzu okuduktan bir müddet sonra benim de eşimin forex denen illetle uğraşan sahislara bizi. İçin büyük sayılan bir meblağ para kaptırdı.

Ben ki7 yıllık evliyim yeri geldi ustume basıma almadim sıkışmayalim diye. Yeri geldi eşim kisti... ama en sonunda ne yaptı ne olduğu belirsiz insanlara iki kızımın rızkını kaptırdı. Halbuki ben ondan çok para istemedim lüks bir hayat istemedim...

Sadece huzur istedim ama sonuç bir yıl boyunca yok yere maaşının yarısını krediye yatıracak. Üstelik bizde sadece eşim çalışıyor.

İlk öğrendiğimde şok oldum bağırdım cagirdim ağladım ama birseye faydası yok. Ne yapayım dedim bu para öyle böyle gidecekmis canimiza gelmemiş dedim razı oldum. Bir nevi avuttum kendimi. Ama gerçekten affettim eşimi üstelik benim eşim bana gore haketmemisti affedilmesi ama ben yine de affettim.

Kendizi daha fazla üzmeyin. Olan olmuş şu saatten sonra yapılacak birşey yok maalesef.

Size de çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.

detayını bılemem bılsemde burda anlatmak etık olmaz...burdan bır arkadasım cunku..... zor gunler gecırdı cok..sadece dıkkat edın derım
ınş sızın esınız aklını basına almıştır

İnşallah.
Teşekkür ediyorum.
İnşallah o arkadaş detay verir, şuan her şey kontrolümde sorun yok gibi görünüyor.
Zaten oynayacak para da yok. Ama düşünemediğim bir şey olsun istemem.

Herkes yaptigi hatalarin bedelini bir sekilde cekmek zorunda ki ıslah olsun. Onun cezasi da sizin bu tavirlariniz. Ne olacakti yani aferin mi diyecektiniz. Aglayacak uzulecek pismanlik duyacak. Zaten bunlar olmasi gerekenler. Kendinizi hic suclamayim. Zor bir surec ama gececek.

haketti eşin
bence vicdanen bunları yaşamalı
üzülüyordur ama bence bir süre üzülmeli de. sonuçta çok büyük bir borcun altına soktu sizi. biraz vicdanı sızlasın..

haketti eşin
bence vicdanen bunları yaşamalı
üzülüyordur ama bence bir süre üzülmeli de. sonuçta çok büyük bir borcun altına soktu sizi. biraz vicdanı sızlasın..

Yaşamalı değil mi, gereksiz vicdan yapmamalıyım doğru.
Yine de gizlice ağlayıp gelince, o kızarmış gözlerini görünce neden bu kadar
etkileniyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…