- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
çünkü o senin eşin.. ne olursa olsun onu sevmeye devam ediyorsun.Yaşamalı değil mi, gereksiz vicdan yapmamalıyım doğru.
Yine de gizlice ağlayıp gelince, o kızarmış gözlerini görünce neden bu kadar
etkileniyorum ki
çünkü o senin eşin.. ne olursa olsun onu sevmeye devam ediyorsun.
ama düşünsene eşinin umrunda olmasaydı yüzsüzlüğe vursaydı daha kötü olmaz mıydı?
ben eşinin ağlayışını falan pişman ve üzgün olmasına yordum.
kasten canını acıtmaya çalışma tabi ama sitem etmeye hakkın olduğunu düşünüyorum.
Insan sevdigine kiyamaz. Suclu da olsa hata da etse uzulmesine aglamasina dayanamaz. Elde degil. Insallah akli basina gelmistir. Birdaha ayni hatalari tekrarlamaz.Yaşamalı değil mi, gereksiz vicdan yapmamalıyım doğru.
Yine de gizlice ağlayıp gelince, o kızarmış gözlerini görünce neden bu kadar
etkileniyorum ki
Ayy okuyunca gözlerım doldu yaa...Zor bi durum ama canim burda nler okuyoruz adam seni seviyor ve belliki cok pisman..Herkes ikinci bi sansi hakeder bölye bi durumda giden para olsun sevginizi harcamayin gerisi gelir insallah..Teşekkür ederim.
Yorumlarınız iyi geliyor.
Bence bu kadar üstüne gitmeyin artık.Ne olmus yani evin,olmasın..araban olmasın..nolcak
Insan sevdigine kiyamaz. Suclu da olsa hata da etse uzulmesine aglamasina dayanamaz. Elde degil. Insallah akli basina gelmistir. Birdaha ayni hatalari tekrarlamaz.
Utanıyor ve vicdan azabı çekiyor en azından umursuyor olanları canım.bu açıdan bak ya bildiğini okumaya devam etseydi.grekirse destek bile öner.yardımcı ol ona bu bir bağımlılık hırs...Uyuşturucu gibi düşün bünye istemiş hep...
Ufaktan cezasını da içten içe çeksin bunu da hak ediyor.inşaallah yoluna girer en kısa zamanda
Ayy okuyunca gözlerım doldu yaa...Zor bi durum ama canim burda nler okuyoruz adam seni seviyor ve belliki cok pisman..Herkes ikinci bi sansi hakeder bölye bi durumda giden para olsun sevginizi harcamayin gerisi gelir insallah..
Ya aileniz ne derse desin önemli olan sizin kararlarınızNe olacak evet ama ailem soracak.
Hani ev almıyor musunuz diyecekler.
Annem haklı olarak birikim yapın kızım diyor evladını düşünüyor.
Her şeyi düşünüyorum. Bunların hepsi üzerimde yük.
Amin inşallah..
Allah tekrarını göstermesin.
Kolaylıkla atlatmayı nasip etsin.
Teşekkürler yorumunuz için.
İnşallah. Çok teşekkür ederim.
Bildiğini okumaya devam etseydi.
Bensiz ederdi.
Zaten hala yanındaysam bu iyi halleri sayesinde
Çok yıprandık çok.
Giden parayla birlikte güven oldu.
Sıkıntımız o
Ben artık araştırıyorum, takipteyim haklı olarak.
Ona tam anlamıyla güvenmiyor oluşum zoruna gidiyor..
Ya aileniz ne derse desin önemli olan sizin kararlarınız
Azıcık ağlayıversin ya bir şey olmaz.Belki bir daha bir ev parası tutarındaki parayı kumarda yemez.
gerçekten pişmansa hatasını anlamışsa seninde yanında olman ona destek olman gerekir. seni seven ve sevdiğin bir eşin varken ve sana sadıkken elini tut sımsıkı ve hiç bırakma
Pişman görünüyor, inşallah sadece görünmüyordur
tamam sizde haklısınız ama bence o cok uzgun ya yapmayın bu kadar size dikleniyormu hatasını kabul etmiyormu oyleyse anlarımda ama kabul ettigi halde gitmeyin ustune baska bir kadın mevzusu olsa cok haklısınız hazmetmek zor ama bu daha farklı
bunu en iyi sen anlarsın gözünün içine baktığında geröekten ne görüyorsun?
Pişmanlığını hallerinden, gözlerinden, sözlerinden de hissediyorum ama
hiç belli olmaz yine yapar, kimsenin değişeceğine inanmam gibi yorumlar beni korkutuyor.
Herkes tecrübelerinden yola çıkarak böyle yorumluyor, bir bildikleri var demek diyorum.
ben buna inanmıyorum. insanlar hata yapar ve gerçekten farkındaysa hatasının pişmansa bundan ders aldıysa eğer bir daha yapmaz yani sen bilirsin sonuçta karakterini. bak herkes illaki hata yapar eşine ailesine arkadaşına ufak tefekte olsa olabilir hatasız kul olmaz önemli olan geri dönüşü olmayan hatalar olmaması.. paraymış evmiş bunlar yerine gelir sevginizi aşkınızı kaybetmediğiniz sürece buna yönelik hatalar olmadığı sürece herşey değişir düzelir kafana takma bence bunları.. diyorum ya gözlerinin içine bak tut ellerini sıkıca.. şu dünyada sevgiye sahip olmanın ötesinde birşey yok
Diklenmiyor, ben sormadan kendi açıklama gereği duyuyor.
Ben onsan fiş ya da makbuz istemediğim halde inanmazsam diye kendi getiriyor.
Ama hissediyorum bunu yaparken eziliyor ve kötü hissediyor.
Ve her türlü sorguya çekmelerime cevap veriyor ama yüzü düşüyor.
Mutsuz ve kahrolmuş bir hali var.
Onu öyle görmek beni üzüyor.
Ne hallere düştü neden böyle olduk diye mutsuz oluyorum.
Hele bir gün ben de çalışıyorum kafam dolu, harçlık vermeyi sormayı unuttum.
Onu işe öyle gönderdim bana bir şey demedi.
Aklıma o işteyken geldi, bir panik yazdım ben sana para vermeyi unuttum diye.
O da ben de söylemedim söyleyemedim, olsun aşkım dedi.
O gün ne kadar ağladım bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?