Böyle mutlu değilsin sen..

Derinlerde donukluk kalmış derken anlayamadım ?
Yaşadıklarınız her ne ise size körelmiş duygular bırakmış olabilir ve sizde bunu kabullenmiş olabilirsiniz...
Kimileri travmatik şeyler yaşadıktan sonra ömür boyu istese de eskisi gibi olamıyorlar...yeni bilinci buna müsade etmez

Cidden bana da gülme geliyor. Beslenme bilinçsiz, spor zaten yok; ama saç boyayınca 10 kg boyaya batınca bakımlı olunuyor ?!? Sağ olun almayayım.

Doğru söylüyorsunuz ama sadece makyaj ve Süs duygularım köreldi..
Zaten hicbir zaman çok değildiler azalarak bittiler..
Eskisi gibi olmadığım olmak da istemedigim tek konu bu..
Daha güzel ve rahat hissettiğim için tercihim bu..
Belki birgün süslü olayım isterim olabilir tabi..

Fazla makyaji sevmem, kendimi yabanci hisederim kendime.
Abartili kiyafetlerden de hoslanmam.
Temizlik en birinci sartimdir.
Ama bunlara ragmen sizin yazdiklariniz biraz fazla geldi bana.
Hani 3 tane ayni pantolon 4 ayni kazagi kombinlemek daha kolay falan yazmissiniz ya, sanirim orasi zorladi beni dusunce olarak.
Benim de eskittikce yenisini aldigim birkac model kiyafetim vardir, ama sizin yazdiklariniz okurken mutsuz hissettirdi bama kendimi.
Bu yorumun size ne faydasi var bilmiyorum ama boylece yazmak istedim:)

Burda makyaj süs bakım kremleri maskeler vs diyerek basite indirgiyoruz da....aslında çok önemli...
Mesela tüylerimizi alamadığımızda napiyoruz kapatıyoruz uzun giyiyoruz dimi ? Süper porselen cilde sahip olmadığımızı var sayıyorum yani bi iki işlem gerekir diye düşünuyorum...bakın mesajım kötü niyetli değil...
ben bacak tüylerimi üşenip belki almayabilirim o gün uzun giyerim kapatırım ama yüzüme çeki düzen vermek zorunda hissederim...bilmiyorum benim fikrim

Kötü niyetli olduğunuzu düşünmedim..
Kırmadan güzelce acikliyorsunuz..
Benim için önemli sağolun..

Tüy olunca acamayiz tabi :)
Yüzümüzde saklayacak bişey yok ki ama..
Bembeyaz tenli çilli elma yanaklıyım :)

Kaş almam bıyık bırakırım demiyorum aslaaaa.. titizim o konuda..

Az öz var benzerler kombin kolay oluyor demek istedim orada..
Elbise etek hiç sevmem..
Bluz kot, bluz üstü hırka kot.. en yoğun giyimim..
giysi hevesi olan biri hiç olamadım..
Mutsuz hissetmeyin ben de böyleyim işte hepsi bu..
Mesela evinizde kaç tane su bardağınız var.. normal bi evde 6 12 hadi 18.. benim çok çok fazla.. doyamiyorum o konuda :) kıyafet ise önemsiz.. sadece bu.. herkes farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…