bilemedim cilt bakimi yapiyor musunuz krem felan birden kirisiyor cilt
Merhabalar ben de sizin bunalımdan çıkmıs gayet saglıklı oldugunuzu dusunuyorum yasım 28 ve ben 1 sene oldu evleneli çok suslu olmasamda hergun makyajlıydım saçımı hep yapardım ben eşlerin çok etken oldugunu dusunuyorum bu konuda dogallık ve sadelik seven bi es yuzunde her makyaj gordugunde dugune defil avm gidecez salaş bi yerde durum yiycez gibi davranıyosa yüzunde az makyaj bile olsa kıyafet konisinda e ben esortman giycem sende oyle giy diyosa degisiyosunuz ve sizde dogalliktan ve sadelikten yana bi portre cizmeye basliyosunuz ve hosunuza gidiyoMerhaba,
Dert değil belki ama son zamanlarda kendimi kötü hissetmeme sebep olan bi durum bu.. belki yorumlar iyi gelir diye düşünerek yazıyorum..
Üni. Yıllarımda bakımlı hatta biraz da süslü idim.. o zaman içimden böyle geliyordu ve mutluydum..
Şu an 32 yaşındayım.. 4 yıl önce doğum sonrası "saldim" kendimi.. bakımlı olmak istiyordum ama mecalim yoktu.. ailem çok üzülüyordu bu duruma.. "mutsuzluk ne hale getirdi" üzüntüsü.. ben çok takmadim daha önemli sorunlarim vardı.. depresyon gibi..
Şimdilerde çok şükür hiç bir sıkıntım yok.. ama makyaj yapmayı, takı takmayı, giyimi dert etmeyi, süs denecek herseyi bıraktım.. boyle istiyorum.. tek sebep bu..
Tertemiz olmak, mis gibi kokmak, sacimin tarali olmasi, kiyafetimin temiz sade dümdüz olmasi bana yetip artıyor.. aynı kazaktan 3 tane aynı pantolondan 4 tane derken çok kolay kombin yapıp giyinmek bile zevk veriyor:)
sacimi çok beyazım olduğu için boyuyorum ama bu da şimdilerde bırakmak istediğim bişey..
Mecbur kalmadikca kıyafet almıyorum..
Ayakkabı Çanta vs hiç ilgimi çekmiyor..
Bütün yil aynı sırt çantası ile gezdim zerre rahatsız olmadım..
Oje delisi iken şimdi arada sürüyorum.. o bile gereksiz geliyor..
Ama gelin görün ki ailemi iyi olduğuma inandiramiyorum.. annem çocuk kandirir gibi kumpas gibi alışveriş ortamı yaratmaya çalışıyor.. ablam her gorusmemizde bakımlı ol diyor.. ama yaklasik 2 saat suruyor bunu soylemesi.. temiz ve sade olmanin beni mutlu ettiğini anlatamıyorum.. babam bile saat başı saat tak bari diyor :)
Ben böyleyim karışmayın diyecek duruma geliyorum yeter bu mevzu diyorum.. durum vahim bakışı atıyorlar.. onlar için üzülüyorum..
Ailemi çok seviyorum.. çıkamadı depresyondan diyerek uğraş vermeleri vah vah bakışları bitsin istiyorum.. azıcık suslen inanirlar diyor arkadaşım.. bi Ruj sürmek çok mu zor.. diyor.. belki haklı..
bi kadının benim tarzimda bi kadının mutlu olduğuna inanmak çok mu zor..
Uzun oldu kusuruma bakmayın.. dert bile sayılmaz ama yazdım işte.. iyi geceler..
Merhabalar ben de sizin bunalımdan çıkmıs gayet saglıklı oldugunuzu dusunuyorum yasım 28 ve ben 1 sene oldu evleneli çok suslu olmasamda hergun makyajlıydım saçımı hep yapardım ben eşlerin çok etken oldugunu dusunuyorum bu konuda dogallık ve sadelik seven bi es yuzunde her makyaj gordugunde dugune defil avm gidecez salaş bi yerde durum yiycez gibi davranıyosa yüzunde az makyaj bile olsa kıyafet konisinda e ben esortman giycem sende oyle giy diyosa degisiyosunuz ve sizde dogalliktan ve sadelikten yana bi portre cizmeye basliyosunuz ve hosunuza gidiyo
Ben hala saça takıntılıyım sadece gerisi mutluluk ve huzur olsun 1 senedir tek biten makyaj malzemem yok
Benim esimde direk yapma yapmayacaksın demez dese inadına yaparım o kendi istegini yapacagi seyi belirtir iste uy ister uyma takılmaz Sizdede belki etken olmustur diye dusunmustum ama bence aileniz zamanla alisacak benim kız kardesimde çok zorlandı ama simdi ablayla gun gecireceksek makyaj malzemeleri çekmeceye diyo :))Benim eşim sadelik sever ama bana etkisi olmadı.. kendi içimde gelişen bi durum.. tabi eşler arası etkileşim oluyordur.. mutlu huzurlu iseniz sorun yok..
Bence özellikle koyu olan doğal saçların içinden çıkmış o griler , beyazlar çok güzel görünüyor....
Fakültemde bir kız vardı simsiyah saçları içinde gri -beyazları çıkmıştı , upuzun , öyle güzeldi ki :)
Süse püse düşkün biri olarak ben de şaşırdım şu durumunuza ama ;
Mutluluğunuz daim olsun , tepkisiz kalın siz alışırlar elbet.
Az esya ve kiyafet iyidir. Bende sevmem alisverisi yani kiyafet cok almayi falan, ciplakda gezmiyoruz tabi. Temiz ol, fiziksel olarak saglikli olmak en iyisi. Sadeyimdir ama yinede guzelsin derler. Bence sana da zamanla alisirlarMerhaba,
Dert değil belki ama son zamanlarda kendimi kötü hissetmeme sebep olan bi durum bu.. belki yorumlar iyi gelir diye düşünerek yazıyorum..
Üni. Yıllarımda bakımlı hatta biraz da süslü idim.. o zaman içimden böyle geliyordu ve mutluydum..
Şu an 32 yaşındayım.. 4 yıl önce doğum sonrası "saldim" kendimi.. bakımlı olmak istiyordum ama mecalim yoktu.. ailem çok üzülüyordu bu duruma.. "mutsuzluk ne hale getirdi" üzüntüsü.. ben çok takmadim daha önemli sorunlarim vardı.. depresyon gibi..
Şimdilerde çok şükür hiç bir sıkıntım yok.. ama makyaj yapmayı, takı takmayı, giyimi dert etmeyi, süs denecek herseyi bıraktım.. boyle istiyorum.. tek sebep bu..
Tertemiz olmak, mis gibi kokmak, sacimin tarali olmasi, kiyafetimin temiz sade dümdüz olmasi bana yetip artıyor.. aynı kazaktan 3 tane aynı pantolondan 4 tane derken çok kolay kombin yapıp giyinmek bile zevk veriyor:)
sacimi çok beyazım olduğu için boyuyorum ama bu da şimdilerde bırakmak istediğim bişey..
Mecbur kalmadikca kıyafet almıyorum..
Ayakkabı Çanta vs hiç ilgimi çekmiyor..
Bütün yil aynı sırt çantası ile gezdim zerre rahatsız olmadım..
Oje delisi iken şimdi arada sürüyorum.. o bile gereksiz geliyor..
Ama gelin görün ki ailemi iyi olduğuma inandiramiyorum.. annem çocuk kandirir gibi kumpas gibi alışveriş ortamı yaratmaya çalışıyor.. ablam her gorusmemizde bakımlı ol diyor.. ama yaklasik 2 saat suruyor bunu soylemesi.. temiz ve sade olmanin beni mutlu ettiğini anlatamıyorum.. babam bile saat başı saat tak bari diyor :)
Ben böyleyim karışmayın diyecek duruma geliyorum yeter bu mevzu diyorum.. durum vahim bakışı atıyorlar.. onlar için üzülüyorum..
Ailemi çok seviyorum.. çıkamadı depresyondan diyerek uğraş vermeleri vah vah bakışları bitsin istiyorum.. azıcık suslen inanirlar diyor arkadaşım.. bi Ruj sürmek çok mu zor.. diyor.. belki haklı..
bi kadının benim tarzimda bi kadının mutlu olduğuna inanmak çok mu zor..
Uzun oldu kusuruma bakmayın.. dert bile sayılmaz ama yazdım işte.. iyi geceler..
Bende bir kaç yıldır süren minimalist bir hayattan sıyrılıyorum yavaş yavaş...hiç bana göre değil...daha da mutsuz ediyor...
şahsen fikrimi sorarsanız bence sizde derinlerde bir yerde donukluk kalmış..o yüzden böyle...ama burdaki ana jokerimiz mutluluk...siz böyle mutlusunuz o yüzden sorun yok...bazen depresyon da bir tercihtir
ben eğer makyaj yapmayı bırakıp kıyafet çanta almayı bırakmışsam iki sebepten biri mevcuttur. ya ataklarım başlamıştır depresyondayımdır. ya da kilo almışımdır kendimi beğenmiyorumdur
evden çocuktan zamanın kalmamış da olabilir. ailen seni o şekilde görmeyi özlemiş de olabilir. ailenin yanına giderken süslensen üzülmezler en azından kızımız hastalığını atlatamadı diye36 bedenken de ayda yılda bir alırdım kıyafet.. makyajı severdim ama önemi yine yoktu.. sizdeki dinamikler ben de yok.. şu an daha da önemsiz giyim makyaj vs.. Çünkü ihtiyaç duymuyorum ve sadece aileme bunu anlatamıyorum
evden çocuktan zamanın kalmamış da olabilir. ailen seni o şekilde görmeyi özlemiş de olabilir. ailenin yanına giderken süslensen üzülmezler en azından kızımız hastalığını atlatamadı diye
ben de depresyon geçirdim seni çok iyi anlıyorum. ailemin yanında ektra dikkat etmeye çalışıyorum. işte hep mutlu umutlu konuşuyorum mutlu oluyor kadıncağız. biraz kötü konuşsam tetikledi diye o da panikliyor. yani ben de ful makyaj yapmam. yaparım dediğim kırmızı ruj , göz kalemi. ailelerimiz bizi çok düşünüyor. bu yüzden sadece benimki öneri :)Ilginize tesekkur ederim..
Eklemek istediğim,,,
Zaman sorunum yok tercihim bu..
İyi olma kriteri süs makyaj olduğu surece onlara sürekli iyiyim i kanıtlamak zorunda kaliyorum.. saçma bu bana göre.. full makyaj herkes mutlu mu?
depresyon geçirip sanki etiketlenmiş olmak da ne yorucu.. ömür boyu göz hapsi :)
uzulmelerini istemiyorum ama çocuğu ile çok iyi anlaşan, ailesi ve arkadaşlarıyla gezen iyi vakit geçiren, evi tertemiz yemekleri şahane:) hergün spor yapan çalışan mutlu temiz titiz bi kadın olmakla kanitlanmiyorsa bu beni üzüyor.. ve en az 1.5 yıldır çok iyiyim..
Ay valla bi daha depresyona girmeyecegim burnumdan geldi :)))))) yapisti üstüme kara leke gibi:)))
Keşke bütün kadınlarımız senin gibi doğal ve temiz bir güzel olsa. Bizimkiler plaja bile düğüne gider gibi gitmeyi marifet saniyor. Oysa kezbanliktan başka bir şey değil. Ama vücutlara baksan yağlı yağlı. Kadın gunlerinde kısır pasta börek yemekten. Bakımlı olmak bu degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?