Böyle mutlu değilsin sen..

Ben de siz gibiyim doğuştan gelen bir özellik bendeki de.
Sadece saçlarımın fönlü olmasını severim o kada(bu da saçımın normal halinin aşırı elektrikli olmasından kaynaklanıyor )
Makyaj,takı,abartılı kıyafet,markalı çantalar ayakkabılar hiçbir zaman tarzım olmadı.Makyajsız kendimi daha taze,daha güzel ve doğal hissediyorum.
Kim ne derse desin umusamayın,insan kendini nasıl rahat hissederse öyle olmalı.

Merhabalar ben de sizin bunalımdan çıkmıs gayet saglıklı oldugunuzu dusunuyorum yasım 28 ve ben 1 sene oldu evleneli çok suslu olmasamda hergun makyajlıydım saçımı hep yapardım ben eşlerin çok etken oldugunu dusunuyorum bu konuda dogallık ve sadelik seven bi es yuzunde her makyaj gordugunde dugune defil avm gidecez salaş bi yerde durum yiycez gibi davranıyosa yüzunde az makyaj bile olsa kıyafet konisinda e ben esortman giycem sende oyle giy diyosa degisiyosunuz ve sizde dogalliktan ve sadelikten yana bi portre cizmeye basliyosunuz ve hosunuza gidiyo
Ben hala saça takıntılıyım sadece gerisi mutluluk ve huzur olsun 1 senedir tek biten makyaj malzemem yok

Canım nasıl rahatsan öyle ol.Makyaj filan istemediğin sürece yapamazsın zaten.Ama saç boyasına devam et bence.Beyazlarla gezmek için yaşın genç.Eşinin yanında abla gibi durma.Kıyafet konusunda gene kafana göre takıl tabi.Anne babalar çocuklarını hep iyi güzel görmek istiyolar.Onlarda kendilerince haklı.Çok solgun olduğunda belki bir allık sürsen bir parlatıcı ruj yeter.

Benim eşim sadelik sever ama bana etkisi olmadı.. kendi içimde gelişen bi durum.. tabi eşler arası etkileşim oluyordur.. mutlu huzurlu iseniz sorun yok..

Benim eşim sadelik sever ama bana etkisi olmadı.. kendi içimde gelişen bi durum.. tabi eşler arası etkileşim oluyordur.. mutlu huzurlu iseniz sorun yok..
Benim esimde direk yapma yapmayacaksın demez dese inadına yaparım o kendi istegini yapacagi seyi belirtir iste uy ister uyma takılmaz Sizdede belki etken olmustur diye dusunmustum ama bence aileniz zamanla alisacak benim kız kardesimde çok zorlandı ama simdi ablayla gun gecireceksek makyaj malzemeleri çekmeceye diyo :))

Bence özellikle koyu olan doğal saçların içinden çıkmış o griler , beyazlar çok güzel görünüyor....
Fakültemde bir kız vardı simsiyah saçları içinde gri -beyazları çıkmıştı , upuzun , öyle güzeldi ki :)

Süse püse düşkün biri olarak ben de şaşırdım şu durumunuza ama ;
Mutluluğunuz daim olsun , tepkisiz kalın siz alışırlar elbet.

Teşekkürler Size de mutluluklar dilerim..

Yorumlara bakıyorum enee kimse sevmiyor makyajı herkes doğalliktan yana. Sabah yedide full makyaj dolananlar kim o zaman he.:)
Bende iki yıl öncesine gayet full makyaj gezen hoş bir kizken şimdi gören hasta misin diye soruyor. :)
Zor dönemlerden geçtim sizi anlıyorum insanin hiç canı istemiyor. Sonrada soğuyor.

Eger beyaz tenli iseniz yüzünüz soluk duruyordur mutsuz çökmüş imajı yaratıyordur ailenize. Hala depresyon da saniyor endişelendiriyorlar haliyle.

Böyle mutluysaniz devam edin ama. Kendinizi nasıl hissettiğiniz önemli.

Bende bir kaç yıldır süren minimalist bir hayattan sıyrılıyorum yavaş yavaş...hiç bana göre değil...daha da mutsuz ediyor...
şahsen fikrimi sorarsanız bence sizde derinlerde bir yerde donukluk kalmış..o yüzden böyle...ama burdaki ana jokerimiz mutluluk...siz böyle mutlusunuz o yüzden sorun yok...bazen depresyon da bir tercihtir

ben eğer makyaj yapmayı bırakıp kıyafet çanta almayı bırakmışsam iki sebepten biri mevcuttur. ya ataklarım başlamıştır depresyondayımdır. ya da kilo almışımdır kendimi beğenmiyorumdur

Keşke bütün kadınlarımız senin gibi doğal ve temiz bir güzel olsa. Bizimkiler plaja bile düğüne gider gibi gitmeyi marifet saniyor. Oysa kezbanliktan başka bir şey değil. Ama vücutlara baksan yağlı yağlı. Kadın gunlerinde kısır pasta börek yemekten. Bakımlı olmak bu degil.

Az esya ve kiyafet iyidir. Bende sevmem alisverisi yani kiyafet cok almayi falan, ciplakda gezmiyoruz tabi. Temiz ol, fiziksel olarak saglikli olmak en iyisi. Sadeyimdir ama yinede guzelsin derler. Bence sana da zamanla alisirlar

Derinlerde donukluk kalmış derken anlayamadım ?

ben eğer makyaj yapmayı bırakıp kıyafet çanta almayı bırakmışsam iki sebepten biri mevcuttur. ya ataklarım başlamıştır depresyondayımdır. ya da kilo almışımdır kendimi beğenmiyorumdur

36 bedenken de ayda yılda bir alırdım kıyafet.. makyajı severdim ama önemi yine yoktu.. sizdeki dinamikler ben de yok.. şu an daha da önemsiz giyim makyaj vs.. Çünkü ihtiyaç duymuyorum ve sadece aileme bunu anlatamıyorum

evden çocuktan zamanın kalmamış da olabilir. ailen seni o şekilde görmeyi özlemiş de olabilir. ailenin yanına giderken süslensen üzülmezler en azından kızımız hastalığını atlatamadı diye

evden çocuktan zamanın kalmamış da olabilir. ailen seni o şekilde görmeyi özlemiş de olabilir. ailenin yanına giderken süslensen üzülmezler en azından kızımız hastalığını atlatamadı diye

Ilginize tesekkur ederim..

Eklemek istediğim,,,

Zaman sorunum yok tercihim bu..
İyi olma kriteri süs makyaj olduğu surece onlara sürekli iyiyim i kanıtlamak zorunda kaliyorum.. saçma bu bana göre.. full makyaj herkes mutlu mu?

depresyon geçirip sanki etiketlenmiş olmak da ne yorucu.. ömür boyu göz hapsi :)

uzulmelerini istemiyorum ama çocuğu ile çok iyi anlaşan, ailesi ve arkadaşlarıyla gezen iyi vakit geçiren, evi tertemiz yemekleri şahane:) hergün spor yapan çalışan mutlu temiz titiz bi kadın olmakla kanitlanmiyorsa bu beni üzüyor.. ve en az 1.5 yıldır çok iyiyim..

Ay valla bi daha depresyona girmeyecegim burnumdan geldi :)))))) yapisti üstüme kara leke gibi:)))

ben de depresyon geçirdim seni çok iyi anlıyorum. ailemin yanında ektra dikkat etmeye çalışıyorum. işte hep mutlu umutlu konuşuyorum mutlu oluyor kadıncağız. biraz kötü konuşsam tetikledi diye o da panikliyor. yani ben de ful makyaj yapmam. yaparım dediğim kırmızı ruj , göz kalemi. ailelerimiz bizi çok düşünüyor. bu yüzden sadece benimki öneri :)

Cidden bana da gülme geliyor. Beslenme bilinçsiz, spor zaten yok; ama saç boyayınca 10 kg boyaya batınca bakımlı olunuyor ?!? Sağ olun almayayım.

Sadece 3 kg fazlam varcı, boya küpüne düş bakımlı ol cnm kocanı kaparlarcı, Yattara saçlı ultra yağlı kezbancıklar memleketi basmış, doğal,sağlıklı güzel kadına Türkiye hazır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…