Böyle mutlu değilsin sen..

Yaş aldıkça anne baba olunca insan olgunlaşıyor. Senin ki budur bence şuan

Isiniz zor allah yardimciniz olsun.

çok tatlı bi kişiliksin..seni seviyorum mugehatun ..burdaki arkadaşlarla benimle aynı düşüncededir eminim..

Ay canım benim çok tşk ederim çok mutlu oldum Bende seviyorum burdaki arkadaşları, sizi.. Her daim yanımda oldunuz derdimi kederimi dinlediniz eksik olmayın inşş

Mutlulugu bir ruj surmeyle bagdastirmak da neyin kafasi anlamiyorum gercekten..tabiki ailenin endisesini de anliyorum cunku sendeki degisimin altinda yatanin depresyon oldugunu saniyorlar (gecirmis oldugun icin oncesinde)hala atlatamadigini dusunuyorlar sanirim...yapman gereken boyle birden bire degilde yavas yavas onlari alistirman mesela,her nekadar icinden gelmesede hafif bir gundelik makyaj yapabilirsin hafif bir ruj (bi kere o ruju gormeleri lazim :) sonrada zamanla azaltirsin farkina bile varmazlar gozleri alismis olur zaten:))

ben tesettüre girmeden önce bakımlıydım. makyaj,takı ,kıyafet hepsi de yerli yerindeydi. sonra nedendir bilinmez (aslında bir taciz olayı yaşadım bunun etkisi de var) yavaş yavaş takıdan ve makyajdan rahatsız olmaya başladım. onları takıp takıştırınca,ilgi çekici kıyafetler giyince insanların nazarını üstüme çekiyordum,evet ama bu ne işime yarıyordu? özellikle erkeklerin ağızları sulanarak bakmaları artık midemi bulandırıyordu. bunlar bi işime yaramadığı gibi günah üstüne günah yazılıyordu amel haneme. sonra tesettüre girmeye karar verdim. makyajı bıraktım ,başımı kapattım ve bosbol kıyafetlerle öyle mutluyum ,öyle huzurluyum kii yine de bakan olmuyor mu oluyor ama en azından götüme başıma makyajıma değil

dogallik güzeldir. severim bende sade olmayi, fazla renkli giyinmem mesela uyumlu olmasina dikkat ederim.
hafta sonu makyaj yapmam, saclarim cok erken beyazladigi icin 30umda boyamaya basladim diplerini boyarim.
oje falan severim aslinda French daha cok severim dogal duruyor. dün ojemi cikarttim mesela tirnaklarin hava almasi icin.
bazen diyorum calismamis olsam hic makyaj derdi olmasa.
ise giderkende zaten makyajim allik, Eyeliner, rimel, topuklu ayakkabiyida severim ama rahat etmeyi daha cok seviyorum onuda isyerinde giyerim etek yada elbise giyindigimde.
günlük hayatta sandalet yada spor ayakkabisi kurtariyor.
bugün mesela kotumu giyindim bide bluz sacima da bi bandana gecirdim ciktim market alisverisine.
senin gibi sirtimda da sirt cantasi cok alistim cok rahat oluyor.
en önemlisi güzel kokmak, ter kokmamak, disler eller ayaklar Düzgün bakimli olacak. saclarim zaten hafif dalgali bazen düzlestiriciyle dalgalari daha belirgin yapiyorum (bunuda ya özel günlerde yada erken kalkmissam ise giderken)
aslinda hersey biraz moduma bagli. genel olarak senin gibiyim kiyafette falan gözüm yok sanirim doydum. öyle su ayakkabim su cantam olsunda demiyorum. sen kendini nasil rahat hissediyorsan öyle yap

Birden olmadi aslinda degisim.. Son 4 yıldır böyleyim sebepler değişse de.. hatta son 1 yıldır evim kıyafetleriyle sadelesti.. alışmak için geç gibi onlar kendi görmek istedikleri gibi istiyorlar beni.. olmadığında sorun ariyorlar ya da baskı yapıyorlar..
Ayda 3-4 Ruj surdugum oluyor aslında ama sade bi renk :) o günlere denk gelince çok mutlu oluyorlar..

Moduma göre duş jeli secerim :) katiliyorum.. çok duskunum güzel koku tertemiz olmak.. Spor yaptığım için günde 4 kez duş aldigim çoktur.. manikür pedikur de doğal yeteneğim var sürekli yapılı gibi gezerim zaten : ) severim yapmayı el isi hobi gibi..

Ben hayata böyle sarılmış mutlu ve bence bakımlı iken sırf süslü makyajlı vs değilim diye dipte görülmesem keşke :)

Seninki kolaymis:))onlari mutlu etmek icin sur canim arada

Sizi de anlıyorum, ailenizi de.
Zaten yazmışsınız ailem süslü diye, yazmasanız da tahmin ederdim.
Onlar için muhtemelen şık olmayan insan topluma çıkmamalı, kimseye görünmemeli, evinde bile otururken her an dışarı çıkacakmış gibi olmalıdır. Dolayısıyla sizin değişiminizi kabullenemiyorlar. Aynı zamanda da endişe duyuyorlar çünkü onlara göre normal değilsiniz. Bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorlar hatta bundan eminler.
Bir yandan da, sade var, sade var...
Pantolon, kazak yazmışsınız, dümdüz bir tarz canlandı benim gözümde.
Acaba sadelikten uzaklaşmadan daha tarz parçalara mı yönelseniz?
Belki makyaja takıya ihtiyaç duymadan ailenizin beklentisini kısmen de olsa karşılayabilirsiniz. Evet, onlara uymak değil, şu anki halinizle kabul görmek istiyorsunuz. Ama bunun için yeterince savaş vermişsiniz bence. Belki biraz geri çekilmeniz yararınıza olacaktır.
(Bu arada ben ve eşim de dümdüz tarzlara sahibiz. Ben çanta bile almam yanıma bazen. Alışveriş sırasında çoğunlukla bizi mağaza çalışanı sanırlar:)

bilemedim cilt bakimi yapiyor musunuz krem felan birden kirisiyor cilt

bende spor yaparim kosarim hergün. kosarkende müzik dinlerim ruhuma iyi gelir.
benim arkadaslarim bana cok bakimlisin derler (bence daha bakimli kadinlar var), sadeyim aslinda.
takip takistirmayi sevmiyorum, isiltili tisörtlerden, ev dekorasyonundan hoslanmiyorum daha sade seyleri seviyorum tarzim öyle sanirim.
Taki olarakta Saat severim ve ince bileklik yada tek bi dikkat cekici küpe olabilir. bunlar daha dikkat cekiyor bazen cünkü sade bi kombinde gayet sIk duruyor
siz benim psikolojimi bozuyorsunuz ben cok iyiyim mutluyum dedin mi ailene?

Boyle mutluysaniz devam edin ama bence ailenizin yanindayken biraz daha eski gunlerdeki gibi takilin derim.Yani hafif makyaj ,kucuk kupeler,topuklu ayakkabilar.Boylece onlarin da ici rahat eder gibi

Bende sen gibiyim
En buyuk susum banyodan sonra saclarima krem surup kivir kivir olmasini saglamak
Gerisi bos geliyo
Bi de beyazlar yuzunden 3 ayda bi sac boyatmak
Temiz kot ve tshirtle bakimli olamiyormusum
Kendimi bakmiyormusum
Surup surusturmuyomusum
Zart zurt
Istemiyorum ya
Taki sevmiyorum takinca kendimi onu bunu cekistirirken buluyorum
Makyaj en fazla yarim saat kaliyo yuzumde cunku kasindiriyo beni
Boyle iste
Insan nasil mutlu olursa en iyisi o

Evet çok kez dedim ama sonra bıraktım sanırım alttan almaya başladım.. babam kilo verdin çok güzel oldun modunda bu ara.. sen sadesin anladım ben seni diyo sağolsun ama ablam peşimi bırakmayacak gibi canı sağolsun.. annem muamma..

Okurken öyle bir ruh haline girdim ki, yazmak istedim. Hayatım boyunca giyim kuşam kıyafet almak beni cok Mutlu etmedi. Çanta ayakkabı kombini takıntılı insanlardan hiç olmadım. Bir ara saat merakım vardı, sade o. Onları da aldım, taktım, sonra o da bitti gitti.

Hiç bir zaman süslü olmadım, saçıma bir fön çektirsem cok özel gün olduğu içindir. Yaptırmadım. Hani yok mu diyeceksiniz? İyi bir hayatım var, evim, gücel bir arabam... İstediğim herşeyi alabilecek gücüm var ama ne gerek var diyorum. Canım hiç birşey almak istemiyor. Ama bu ben de sonradan olmadı. Hep öyleyim.

Hele simdi hamilelikle olan bir salmışlık var. 1 yıldır kendime alışverişe çıkmadım. Öyle bir durum işte...

Boyle mutluysaniz devam edin ama bence ailenizin yanindayken biraz daha eski gunlerdeki gibi takilin derim.Yani hafif makyaj ,kucuk kupeler,topuklu ayakkabilar.Boylece onlarin da ici rahat eder gibi

Küpe asla takamam kulagim kopacak gibi oluyorum :) topuklu bot kot altina severim.. içimden gelmeyen bişeyi yapmak istemiyorum ailem hep daha fazla istiyor zaten.. Teşekkürler

Ben de eşya konusunda hep boyleydim kıyafet vs düşkünü olmadım hiç.
Ama makyajı severdim çok.. kendi yaptığım Takıları takardim.. Saçim uzundu güzel Topuzlar örgüler yapardım.. perma çok yakışırdi vs.. ne mutsuzluk ne maddiyat sorunum.. sadece tercih.. sizin gibi.. umarım ailem de farklı yere cekmeyi bırakır..

Ailenizin tavrı her ne kadar iyiliğini dusunmek gibi görünse de aslında kendini sorgulamaya ve mutsuzluğa iten bir davranış. Aynı şeyleri ben yaşıyorum. Bekarken çalışmak dışında hiçbir sorumluluğu olmayan, bakımsız tek bir gün bile geçirmeyen bir insandim. Evlendim anne oldum. Onceliklerim degisti. Tırnak bakımına harcayacagim vakti, ogluma ev yapımı yiyecekler hazırlamak için harcamak istiyorum. Bu benim tercihim.

Çalışmaya iki yıl ara verdim bu da benim tercihim. Vaktimin çoğunu oglumla geciriyorum yine tercihim doğrultusunda. Gel gor ki annem mutsuz olduğumu, esimle sorunlarim olduğunu, ona anlatmadigim şeyler yasadigimi söylüyor surekli. Hatta çalışmam gerektigini vurguluyor.

Evet zaman zaman mutsuzum. Lakin her daim kararlarımi sorgulamaya iten ailemin bu söylemlerinin, beni daha da mutsuz ettigini fark ettim. Kesin bir dille bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. Siz de bunu belirtin. Kendinizden eminseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…