Böyle olan var mı? :/

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar2-3 gündür wc gitmelerim azaldı. 1 yudum su içsem 3 kez giderdim, şimdi bardak bardak icsem de yok :/ adet sancım başladı. Sanki ilaci biraksam regl olacakmış gibi hissediyorum ve şişliğim de artık yok gibi :/ Yarin kontrolumuz var, inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum. Var mi benim gibi olup herşey yolunda giden

ne ilacı kullanıyorsunuz? anlayamadım ben. tedavi mi görüyorsunuz, hamile misiniz?

ne ilacı kullanıyorsunuz? anlayamadım ben. tedavi mi görüyorsunuz, hamile misiniz?
Hamileyim, progestan kullanıyorum ama sanki regl olcam gibi hissediyorum. 1 kimyasal gebelik geçirdim. Aynı onda da böyle olmuştum sanki yarın o hastaneden kötü bi sonuçla cikacakmisim gibi hissediyorum.

Hamileyim, progestan kullanıyorum ama sanki regl olcam gibi hissediyorum. 1 kimyasal gebelik geçirdim. Aynı onda da böyle olmuştum sanki yarın o hastaneden kötü bi sonuçla cikacakmisim gibi hissediyorum.
canım kalbini ferah tut canım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Kendini de çok yorma ama hiçbirşey yapma bırak iş beklesin. Hamileliğin ilk zamanlarında oluyor o şekilde ağrılar bendede olmuştu. Bebek yerleştiği için.

Yok 1 haftadır yatıyorum zat
zaten, ilişki de yasak. Sadece wc ve yemek için kalkiyorum. Kaç gündür içimi kemiriyor gibiydi ama regl ağrısına döndü geceden beri. Hiç tuvaletim de gelmiyor. Geçen perşembe hcg 14 lerdeydi. Aşağı yukarı kaç olması gerek bugün? İnşallah birsey olmaz

Randevunu öne çekme şansın varsa çek istersen için rahat etsin canım. İki güne bir iki kitına çıkması gerekiyor diyorlar ama ben pek anlamıyorum hcg den. çünkü bir kere vermiştim ben sonrasında doktor kontrolüne gitmiştim. Tuvalet olayına çok takılma bence. Ben daha 2 aydır falan çok sık tuvalete gidiyorum

Yarın sabah randevum, kimyasal gebelikten bi korku kaldı içimde işte yarın ogrenicem, inşallah iyidir

Yarın sabah randevum, kimyasal gebelikten bi korku kaldı içimde işte yarın ogrenicem, inşallah iyidir
korku olması normal tabi ki canım. Ama sakin ol ve stres yapma. Bu sana da bebeğine de zarar

Adet sancısına benzeyen sancılar ilk haftalarda normal..
Rahime tutunma aşamasında..
İshal olmuş gibi sancılar olabilir.
Adetine kaç gün varken yaptırdın kan testini? Son adet tarih nedir? Ona göre hcg ye yorum yapıcam

valla tatlim beta düşük geldi bana ama yine de tabi inşallah birşey olmaz ah o ağrılar adet ağrısı gibi olması iyi değil gibi kendimden biliyorum ama Allah korusun

2 kimyasal gebelik yaşadim aynı korkuyu başta bende yaşadım şimdide bebeğime bişey olacak diye korkuyorum Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım dua edelim birbirimize

Reactions: mnt
valla tatlim beta düşük geldi bana ama yine de tabi inşallah birşey olmaz ah o ağrılar adet ağrısı gibi olması iyi değil gibi kendimden biliyorum ama Allah korusun
Erken yakaladığım için düşük beta. Ona hiç takilmadim çünkü 0.19 dan 14lere çıktı 4 günde ama o adet sancısı korkutuyo ışte. Kimyasal gebeligimde de böyle ağrı çekmiştim. Progestani biraksam regl olcam gibi sanki. Belirtilerim de bitti gibi. Geçen hafta daha hamile gibi hissediyodum:/ Allah hayırlı olanı versin hem benim hem dogacak bebegimin hakkinda inşallah

2 kimyasal gebelik yaşadim aynı korkuyu başta bende yaşadım şimdide bebeğime bişey olacak diye korkuyorum Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım dua edelim birbirimize
İnşallah sağ salim al yavrunu kucağına kimyasal gebelik çok zor. Doktorlara göre o bebek değil düşük değil ama bide bize sorsunlar. O kan aktikca icimin nasıl parcalandigini ben biliyorum. Allah kimseye yaşatmasin evlat acisinin hic bi türlüsünü inşallah

Ne dedin arkadaşım sen 0.19 dan 14 mi yükseldi bana umut oldun söyler misin bana Can'ım bata kaç gün varken 0.19 du kaç gün sonra bata kaç kala 14 oldu benimde bata 16 gün varken 0.377 işe karşı karşıya kaldım hala beklemedeyim ve merk ediyorum yükselir mi diye
Sende korkma Can'ım Rabbim sana bağışlasın bebeğini bende 1 düşük yaptım bence yerleşiyordur korkma yüreğini ferah tut dualarımdasın

Adete 16 gün varken zaten daha döllenecek yumurta olmaz piyasada.

Hemde çok zor bebeklerimizi bebek yerine dahi koymuyorlar. Acizlik orda başlıyor kardeşim evladın akıp gidiyor sen hiç bişey yapamıyorsun. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzülme. Allah nasip edecektir dualarım seninle ve isteyen tüm kardeşlerimizle. .

Hastane dönüşü bize de yaz canım takipteyiz inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…