Böyle olan var mı? :/

Ilk 4 ay aynı korkularla geçti benim de.bir kimyasal bir kürtaj iki kaybim var.hergün kendimi kontrol ediyordum goguslerimi,karnimi.hele bi de o gün rahat kalkmissam mide bulantısı kasık sancısı yoksa dünya zindan oluyordu.kaç kere acile gittim haddi hesabı yok.Seni çok çok iyi anlıyorum.kendini dua lara ve Allah'a teslim et.ben hergün 99 kere ALLAHüMME ya Mübdüi okuyordum.düşük tehlikesi için.her ezanda ayetel kursi ve 3 ihlas okuyorum hala.yani ben faydasını gördüm inanıyorum sana da tavsiye ederim.

Adet sancısı normal canım bebek yer açıyo kendine rahmin genişliyo gerçi aynı korkuları ben de yaşadım sabah midem bulanmasa düştü mü acaba diyodum ama şöyle düşün progestan sağlıklı bebeği korur sağlıksız bebek kendi yolunu buluyo zaten. Sağlıklıdır umarım bebeğin.

Bat 2 gün geçince 0.19 du 6 gün geçince 14 lerde çıktı. Geç döllenme olmuş :) Allah hepimize bağışlasın inşallah. Umarım bebeğin seninledir ❤

Amin canım inşallah.
Hastane dönüşü bize de yaz canım takipteyiz inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Veririm tabi 1 de randevum. Amin

İnşallah dediğin gibidir, çok sağol. Sağlıkla al sen de kucağına inşallah

Dua ediyorum sürekli ama en çok Allah im ben çok istiyorum ama hayırlısını ver, hayirli degilse hayirli kil diyorum. Ol desin ve olsun inşallah

ALLAH İÇİNE FERAHLIK VERSİN İNŞALLAH.GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ UMARIM.BENİMDE BELİRTİLERİM Bİ GELİYOR BİR GİDİYOR BAZEN AĞRILARIM DAYANILMAZ OLUYOR BAZEN HİÇ BİŞİ YOK NE ACI NE SANCI.İNŞALLAH SENİNDE HAMİLELİĞİN SORUNsuz ilerler :)

2.kimyasalı gördüm geldim. Üzülmedim, hayırlısı buymuş demek ki dedim. Isyan etmedim. Allah'im isteyen herkese hayirlisiysa ver dedim ..

2.kimyasalı gördüm geldim. Üzülmedim, hayırlısı buymuş demek ki dedim. Isyan etmedim. Allah'im isteyen herkese hayirlisiysa ver dedim ..
Rabbim gönlünü ferahlatsin çok üzüldüm kanaman başladı mı? bak canım acını çok iyi biliyorum senin gibi üst üste iki kimyasal gebelik yaşadim ben 12 Ağustos ta hamile oldugumu öğrendim 14 ağustosta bebeğimi kaybettim hiç korunma hamile kalma ihtimalin çok yüksek folik asit kullan ben 14 Ağustosta bebeğimi kaybettim hemen hamile kaldım şimdi 9 haftalık olduk teyzesi Rabbim sana da nasip etsin inşallah. .

Bi süre istemiyorum. Psikolojik olarak toparlaninca düşünürüm belki. Allah isteyene versin, sen de sağlıkla al kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…