Umarım eşin aşar sorunlarını birlikte bi terapi alsanız evliliğin düzelmeden çocuk yapmayın zaten hakkınız da hayırlısı olsun baktınız düzelmiyor eşinizle konuşup ona göre bi yol çizmelisin bu belirsizlik ikilem yorar sizi
Aynı evde değil misiniz? Esin nerede kalıyor?
Bir hayır var ki çocuk olmuyor,bu fikirden şimdilik uzaklaş.
Çok ilginç. Suphelendigin bir durum yok mu peki?Eşim 1+1 de kalıyor,doktor önerisi bi süre flörtleşin demiş.Ama onun müsaade ettiği kadar yaşıyorum sanki herşeye tamam diyorum.O beni arar sorar alır gider.flörtleşmeden ziyade fazlasıyla arkadaş olduk.
Çok ilginç. Suphelendigin bir durum yok mu peki?
Ben direk 'madem birbirimizi özleyeceğiz,beni işten alıp birakmaktan vazgeç' diye rest çekerdim.
2. Kadın olma ihtimali var mı? Evli bir adam, eşinden neyin zamanını ister ki? Özlemek görecelidir ama madem özleme dayalı yaşıyor ilişkisini, neden evlendi? Biraz içim bulandı eşinizle ilgili. Size dair emin olamadığı birşeyler var ya da başka bir seçenek? Bu durumda bebek için biraz daha zaman lazım bence. Ak koyun kara koyun çıksın önce.
Canım ben seni çok iyi anlıyorum x kişisi de bende evliliğinin 2 yılından itibaren uzaklaştı yoknparasal sıkıntılar yok işte başka sıkıntılar var bana biraz zaman ver düzelecek vs vs sv gidicem terapiye dedi gitmedi ben birkaç kez söyleydim beni utandırma gelme üsüyme dedi konuşmamı engelledi hep sustum 5 yılımı verdim kendimi sende gördüm bende sonra üzerine kp borçları bindi tepemize benim x kişisi deli ailexi olduğu için 2 kardeşler bunlar abi 1 kuruş vermez bizimki yahdırdı altımıza araba alamadık düşün her şeyi geçtim terapi al artık dedim sürekli kavga etmeye başladık sana mı soru am ben istersem giderim dedi hep aynı evde karı koca değilde ev arkadaşı gibi takılmaya başladık çok üzüldüm yoruldum hıc kırarak agladığımo bilirim yakın komşum bizden yaşca büyüktür analık hakkını alma bu güzelim kızdan git ne gerekiyorsa yağın demişti ama o sorunu bilmiyordu hani çoçuk için olmuyorsa ikinizde tadavi olun diye söyledi o lafı ben kimseye anlamadım ki aileme anlatsam bir sürü laf hemen boşan vs arkadaşlara anlatsam x kişisi rencide olacak adı duyulur diye diye sustum sabtçrettim sonra ne mi ol söyleyeyim ben sana aşık değilim sevgi saygıda kalmadı ev arkadaşım olarak görüyorum seni soğuttun kendinden ben seni istemiyorum boşanalım sonu böyle oldu işte bence çok iyi düşünün ben ona zerre üzülmüyorum çok mücadele ettim ama o ne sevgimi ne mücadelem göremedi ilerde pişman olur mu bilmem ama bende artık istemiyor ve anlaşmalı boşanıyorum tek üzüldüğüm giden yıllarım oldu hemde hiç değmeyecek birine yaşımda geçiyor belki de hiç bebeğim olamayacak her şeyin en iyisini Allah bilir ben artık ona havale ettim onu ve zalim ailesini
Aynı evde bile yaşayamadığınız eşinizden çocuk mu istiyorsunuz?
Ben doğru mu anladım?
Önce sorunları çözseniz mesela?
Bu forumda şaşırma eşiğim hiç düşmüyor..
Maalesef ki insanı yalnizlastiran mutsuz evlilik şuan bende çoğu şeyden soyutladim yalnizlastirdim kendimi herkeste
Peki bu süreçte çocuk düşünüyor musunuz ?Aynı evde yaşayabiliyoruz çok da iyi anlaşıyoruz eşimin sorumlulugundan yana sıkıntım yok.Fakat terapist ayrı kalın özleyin flörtleşin dedi.Bu terapinin bi süreci.Yanyana gelince anlaşamama aynı evde kalamama durumumuz yok.Sorunları çözmek için sürecin bi parçası bu doktor kontrolünde.
Bende çok şanslı sayılmam ama insan yuvasında mutsuzken içine kapanıyor pişiyor ve insanların davranışları da samimi gelmiyor artık bende aynı şekildeSende mi ya..Ben birde arkadaştan yana şansızdım gözüm açıldı artık olsa da olur arkadaş olmasa da olur diyorum duaya sarıldım işe güce verdim kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?