Böyle olmamalıydı..İç dökme..

Doktorla kendisi arasında süreç devam ediyor benden rica etti doktor ve benm aramda kalsın dedi.Olabilir bipolar .Sıkılgan bir insan.Fakat tek değişen olumlu yönü sorumluluklarına daha hakim ve kendini geri çekip küserdi o huyu kalmadı ben kırılırsam telafi etmeye çalışıyor.Bende gözlemliyorum şu an zaten çocuk diye ama en azından çocuklara ilgisi olduğunu ve istediğini dile getirdi.

Son düzenleme:
Bence iki tarafın da tedaviye ihtiyacı var yazdıklarınızı okurken ben sizin de bayağı yıpranık olduğunuzu hissettim. Ayrıca kocanız hiç güven vermiyor. Çocuk yapınca sizi orta yerde bırakabilir sıkıldım diye. Sorunlarınızı alamıyorsanız ayrılmanız daha uygun sanki...

Peki bu süreçte çocuk düşünüyor musunuz ?
Ona ne dedi terapist?

Bu süreçte hala karı kocasınız ve çocuk düşünün demiş.Anlaşamadığınız noktaları bulup telafi edin,ikinizde cocuk istiyor ve boşanmak istemiyorsanız sağlıklı şekilde evliliğin yürüyeceğine inanıyorsanız ilerleyin cocuk konusunda demiş.

Reactions: 000

Valla iş ev o kadar yıprandım ki.Ben kendimi iyi hissetmek için zaten mutlu olmak için bir şeyler yapmak istiyorum.Yıpranma son safhada.

Bunu bir terapist mi dedi?
Şok oldum.
Teşekkürler açıklama için..

Ben bu terapistleri yeminle anlamıyorum , evliliği yürütebilseler zaten sana gelmeyecek insanlar, bu ne biçim tavsiyedir ya
Bana eşiniz bipolar gibi geldi. Tam teşhisi ve tedavi sürecini öğrenmeden lütfen hareket etmeyin ve doktoruyla kendiniz görüşün.

Demiş derken. Diktora beraber gitmiyor musunuz.
Bence sen herseye he deme. Hayatini yeniden kur. Adamin ne malum evine hatunlar atmadigi. Duzelmez bence.

Ben bunu böyle demesini eşimin ona olumlu pozitif bir tablo çizmesine bağlıyorum.Kendinin hevesli istekli görmesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum.Ben terapiye dahil olmadım daha.
Ama sizi görmeden, ikinizi ilgilendiren bir kararı vermesi garip olmuş.
Çok erken..

Olabilir bipolar ama stresli bir işteyim çevremde herkes psikiyatrının verdiği ilaçları kullanıp tedavi oluyor.Ve herkes anne baba hani ebeveyn.Bilemedim doğru değilse neden herkes çocuk yapıyor?Mutsuz evililklerde cabası sosyal medyanın arka planında? böyle olmamalı biz bunun için çırpınıyoruz.

Olabilir bipolar ama stresli bir işteyim çevremde herkes psikiyatrının verdiği ilaçları kullanıp tedavi oluyor.Ve herkes anne baba hani ebeveyn.Bilemedim doğru değilse neden herkes çocuk yapıyor?
Herkes sağlıksız psikolojisi bozuk herkes anne baba olduğu için toplum bu halde zaten..
Not: Sizi kast etmiyorum.Genel konuştum.

Herkes sağlıksız psikolojisi bozuk herkes anne baba olduğu için toplum bu halde zaten..
Not: Sizi kast etmiyorum.Genel konuştum.

Yok zaten üzerime alınmadım.Biz sağlıklı düşünmeye çalışıyoruz.Ne kadar olursa..cocuk konusunda çirkinleşmedim taleplerimi,hayallerimi dile getirdim eşime.Ama takdir Allahın bizde önce evliliğimize odaklanıp cocugun kendiliğinden olmasını istiyoruz.Eşimin burdaki ilerleyişi önemli.

Reactions: 000
Demiş derken. Diktora beraber gitmiyor musunuz.
Bence sen herseye he deme. Hayatini yeniden kur. Adamin ne malum evine hatunlar atmadigi. Duzelmez bence.

Hayatımı boşanmadım ki kurayım.Böyle bir şey yaparsam ona bir şans vermişken boşverip hayat kuracaksam niye çabaladım o kadar.Hatunlar derken öyle çevremizde hatun yok yabancı hiç bir arkadaşımız yok.11 senedir herşeyimiz aynı ortak.Yapabilecek bir adam değil.Ama her erkeğe yüzdelik vermek gerekir.Sonuçta şeytana uyar.O zaman biter iş.Ve ben bunun kokusunu şimdiye 1000 kere alırdım.Allah ta çıkartır karşıma öyle bir şey olsa.

Sorunlu bir evlilikte çocuk felakete götüren bir yoldur ve sonuçta evladın hayatı ziyan olur. Yolunda gitmeyen evlilikler yüzünden zarar gören çocuklar dolu ortalık. Eşinizin hastalığı ile ilgili net bir bilgi alın, bazı hastalıkların tedavisi yok ya da çok uzun yıllar alıyor, psikilojik rahatsızlıklar grip gibi değil ve ben bu konuda çok rahat gördüm sizi. Her kadın anne olmak ister çok normal ama daha bir arada yaşayamadığınız bir eşten çocuk sahibi olmaya çalışmak bana normal gelmedi. Dediğim gibi doktorla iletişim kurun, verilen tavsiyeler de bana pek normal gelmedi

Tavsiyem cocuk yapma. Herseyin cok guzel oldugu evlilikler bile catirdiyor cocuktan sonra. Esinle ayni evde yasayana kadar cocuk olayini ertele. Yoksa ben hazir degilim vs diyip cocuguda senide ihmal eder cocuga yazik olur. Allah yardimcin olsun.

Ya rahatlıktan ziyade ne istediğimi biliyorum.İsteklerimi de dile getirdim.Bunun rahatlığı var.Ama fazlasıyla yıprandım bu rahatlık biraz da bıkkınlıktan gelliyor.

Ben olsam ,sen kendini toparlayana kadar ben de bekarlığın tadını çıkarayım der, arkadaşlarımla plan yaparak bol bol gezer,tozar, eğlenirim.Hatta seni aradığında evde olsan dahi dışarda bir arkadaşımla oturuyorum de.Kim olduğunu merak ediyorsa da -muhtemelen ediyordur-Sen tanımazsın de .Adama biraz kaybetme hissiyatını yaşat ki silkelenip kendine gelsin.Filozofluğa soyunmasın beyefendi.

Tam da benim aklimdan gecen seyi söylediniz.Ben de bipolar bozukluk olabilecegini düsündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…