Böyle olmamalıydı..İç dökme..

Az önce derin sularda nin yorumuna ben de ayni seyi yazdim.Üc kisinin aklina gelen sey.Acaba terapistin aklina da geldi mi ?Belki de gercekten bipolar .

Az önce derin sularda nin yorumuna ben de ayni seyi yazdim.Üc kisinin aklina gelen sey.Acaba terapistin aklina da geldi mi ?Belki de gercekten bipolar .

Anladığım kadarıyla konu sahibesi terapistle görüşmemiş. Ben terapist tavsiyesi denilen hususların eşinin yönlendirmeleri olduğunu düşünüyorum. Terapist değilim ama mantığımla şunu düşünmeden edemedim; hangi terapist evliliğini düzeltmek isteyen danışanına hem ayrı yaşa hem çocuk yap der, bu yüzden konu sahibesine kendiniz görüşün dedim ama gelen cevap bıkkınlıktan rahat davrandığı yönünde oldu. Ama diğer yandan evliliği kurtarmak için çabaladıklarını da söylüyor. Yani çelişkili çok şey var, bilemiyorum ya konu sahibesi kendini ifade edemedi ya da kendisinin de ciddi sorunları var... Adamla ayrı yaşıyorlar ama çocuk için uğraşıyorlar, terapist yardımı alıyorlar ama kadın sadece eşinin söylediklerini uyguluyor kendisinin net bir bilgisi yok, bu konuda oturmayan bir şeyler var

Ben de bazi noktalar da sasirdim ama .Belki de konu sahibinin bize anlatmadigi seyler vardir.

Sanırım ben anlatamadım.Bazı şeyleri saklama durumum yok , siz şu durumu yaşadınz mı hissetnz mi bilmiyorum.Adım atacak halim yokken elimden gelen herşeyi yapmaya da devam ediyorum ama biraz da olsun bıkkınlık olur olmalı insanız gardımız düşüyor.Bıkkın olmam uğraşmadığım anlamına gelmiyor.yorgunluk derken anlayacağınızı düşündüm.Yorgunken hep savaştım yine devam.İkincisi terapistle henüz görüşmedim,görüşeceğim adım adım.Eşimde sıkıntı bende değil önce onu gözlemliyorum.Doktorun birebir dediğini aktarıp aktarmadığını öğreneceğim.Ayrı yaşamak flört dönemi olsun diye.küslük dönemi değil ki ben bunu anlatamadım bir türlü benm hatam sanırım.Flört ediyor gibiyiz flört döneminde tutkunuz cinsel arzumuzu bastırmamamız gerektiği kanaatinde olduğunu belirtmiş doktor.Evli olduğumuz için.Ben nötrm. şu an tekrar dedğim gibi eşimi izliyorum.Henüz terapist ile görüşmeye erken bi bismillah eşimi sağlam bir tedavi etsn.Bende devreye gireceğim ha ama bıktım mı bıktım yıldım ,yine de savaşıyoruz.Bu benim kişilik bozukluğum olduğu yada ciddi sorunlarım olduğu anlamına gelmiyor.

Bipolarla aynı mı bilmiyorum ama iki uçlu duygu durum bozukluğu vardi. İki uç insan oluyormuş. Bir iyi bir kötü, geçişleri keskin. Psikatrik bir durum gibi.

sen once kendin bir terapistle görüş bakalim esin doğrumu söylüyor gerçekten tedavi oluyormu bakalim belkide seni oyalıyor sen tedavi oluyor diye beklerken başka şeyler yapıyor nerden biliyorsun ya bi git görüş emin ol öyle bekle hem yoruldum beklemekten diyorsun hemde sonuc alamazsan yine bosa beklemis olacaksin esinin her dedigine inanma seni cok yipratmis daha da yipranmaman icin mutlaka gittiği terapiste git. Ayrıca sakın düzelmeden cocuk yapma net.

gideceğim.doktora gidip teyitleşeceğiz

Bunu anlatmaya çalıştım N nezihe54

Her konuda muhteşem anlaşıyoruz ama ilişkimiz konusunda tıkandık...

Bu nasıl oluyor birisi bana anlatabilir mi

Burnuma kadın kokusu geliyor malesef

Ya sanki ayrılmaya neden arayan, kararsız, depresif erkek arkadaş gibi eşiniz, 6 yıllık evlilik gibi değil. Mutlu değilse ayrılsın ne bu yok özleyelim yok flört edelim. Bunlar genelde evlenmeden önce olmaz mı? Ben olsam çok kırılırdım ve ben ayrılırdım. Çünkü kafasında net değil ilişkiniz. Çocuk fikrini biraz erteleyin bence çocuk öncesinde evliliğin sorumluluğunu kaldıramayan çocuktan sonra hiç yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…