böyle olmamlıydı veda edişim

kendimi sadece kullanılmış bi köşeye bırakılmış hissetiyorum ama cnm yansada üzülmicem ayakta durmam lazım o hayatını yaşarken benim en kötü zamanlarımda yanımda olmadıktan sonra üzülmek için ondan daha büyük sebeblerim vardır eminim..

canım kımseye haketmedıgından fazla deger vermıyeceksınn

dılerım senı senden cok seven bırıyle cok mutlu olursun

hayatta herşey biz insanlar için..

sen acı da olsa ileride sana çok faydası dokunacak bir tecrübe elde ettin bu genç yaşında..

hayat sana yanlızca alabildığın ölçüde vermeyi öğretti..

bu saatten sonra seni hiç kimse kullanamaz ve kıramaz.. e daha ne?

haklısınız kızgınlığım canımın yanması sadece kendime nasıl göremedm nasıl kırıldıktan sonra hala onu kabul ettim kimseye aldırış etmedim şimdi düşünüyorumda bida kmseye güvenipde kalbimi açarmıyım severmiyim hiç bilmiyorum inş. güsel dileklerinizle mutlu olurum..

erkeklerı bu kadar ben merkezıne alırsan
bu durum enınde sonunda kacınılmaz. kucuk beyın bır yerlerı kalkmıs anlasılan (cok afedersınız)
topla bıran once kendını cekı duzen ver
uzuluyor olabılırsın ama acız degılsın hayat onsuzda devam edıyor bıran once ıdeallerının pesıne dus.. kendını gormek ıstedıgın meslegıne ada canım..
biri gider yerıne daha iyisi gelır kımse bulunmaz zenci yarabandı degıl

üzülmüyorum sadece keşke yapmasaydım keşke dediğin gibi onun hayatımın tam merkezine oturtmasaydım.. şimdi pişman değilim iyi almışım bu ayrılık kararını iyiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…