Bileziklerin nişanlımın ailesi ile alakası yok. Biz kendimiz aldık zaten, ayrıca geçtiğimiz aylarda nişanlıma Laz'ım olduğu için kendisi 2 tanesini bozdurup yerine koymamıştı sıkıntı yok yaniBence nişanlınız ve ailesi gerçeği öğrenecek. Kaybettim yalanına kimse inanmaz. Çok vakit geçmeden ve anlaşılmadan söylemelisiniz..
Parayı ne yaptığımı yargılayın sorun diye yazmadım. Bir kaç ay öncesinden gönderilmiş bir paraydı, kredi kartlarıma yatırdım. Gerçekten çok sert eleştiriler yapıyorsunuz haddinize değil bence. Hayat böyle çekilmez daha naif olmalısınız.
Kimin yorumu sert olmuş örnek gösterir misiniz lütfen?Parayı ne yaptığımı yargılayın sorun diye yazmadım. Bir kaç ay öncesinden gönderilmiş bir paraydı, kredi kartlarıma yatırdım. Gerçekten çok sert eleştiriler yapıyorsunuz haddinize değil bence. Hayat böyle çekilmez daha naif olmalısınız.
Evet tam da söylediğiniz gibi diyeceğim. Çünkü kendisi de benim bileziklerimden 2 tanesini bozdurup yerine koymadıHastalık vs gibi zorunlu durumlar harici çocuklarından para alan aileleri anlayamıyorum. Herkes evlatları için yaşat oysaki. Düşünüyorum benimde kızım var. İlerde onu böyle zor durumda bırakmak zorunda kalsam kahrımdan ölürdüm herhalde. Nişanlınıza asla yalan söylemeyin ama karşısında ezilip büzülmeyin. O zaman tepenize çıkar ileride. Benim bileziğim verdim deyip geçin notmal bir olaymış gibi. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?