Bazı insanlar böyle, her şeye "ok" tadında yaşıyorlar.
Ve çok sıkıcılar.
Sanki kendi tercihleri, karakterleri yokmuş gibi.
Herkes belanı mı arıyorsun diyecek ama ben anladım, benim ex im gibi bi' varlık sizinki de.
ben hatırlıyorum o ex i ömrünü törpülemisti seniniyi ki kurtuldun
Of evet uzun vadede hasarlı, çekilir çile değil
Bana da belanı mı arıyorsun demişlerdi de
Hiç etliye sütlüye karışmayan insan zarara da göz yumuyor bir yerden sonra
ya aslında dusunduruyor bu durum beni..Bazı insanlar böyle, her şeye "ok" tadında yaşıyorlar.
Ve çok sıkıcılar.
Sanki kendi tercihleri, karakterleri yokmuş gibi.
Herkes belanı mı arıyorsun diyecek ama ben anladım, benim ex im gibi bi' varlık sizinki de.
yok boğa erkeğiyengeç burcu erkeği gibi geldi bana
köle ruhlu kendimi birine adayim diye yasiyo bazi yengeç erkekleri
ya durduk yere laf etmıyorum tabi.Ne gibi konular hakkında şikayet ettiğinize bağlı. Haksızken ailesini körü körüne savunmayıp orta yol bulmaya çalışıyorsa normal ama siz olur olmadık her şeye laf ediyorsanız buna rağmen sallabaşsa ya rol yapıyordur ya da yukarıdaki yorumlarda denilen gibi biridir.
Dedigngibi köprüyü geçene kadar olabilir. Bugünlerin tadını çıkar derim ben sana.. senin dediğin olsunmerhaba KK canlar..
Nişamlmla iyi anlaşıyoruz. İçimi rahatlıkla açabiliyorum , dökebiliyorum. geç bulduk birbirimizi. hatta o herkese 39 yıldır onu bekliyorum. sen benm kıymetlımsın iyiki karşıma çıktın.. 2 yıldır birlikteyz değişmedi yaklaşımı ilgisi fln..
beni rahatsız eden bişy olsa ailesinden arkadasından cevresınden söyluyorum herseyı.. böle böle oldu neden olmaması gerekırdı fln..
her defasında haklısın hayatım, hallederim hayatım, daha dikkatli olurum aşkım vs vs diyor.. tamam bu guzel bişiy belki ama beni de düşündürüyor. Gecen kızkardesınn yaptgı hatayı söyledim haklsn hayatım o iş bende . bundan snra daha dikkatli olurum dedi.
şimdi diyeceksenz buldunda belanımı arıyosun diye .. ama ne bileyim hiç mi tepkin yok yada daha dur nişanlıyız o benm kardesm vs diye cümlelerde yok.. ya da normal ? böyle seyler ben hep hayatım boyunca farklı karsılastgm için sorgular oldum bilemedm ...
böle olması sanki köprüden geçene kdrmış gibi geliyo. bazen takılıyorum inş değişmezsin köprüden gecene kdr değildir diye insan yasamadan bilemez dedi ben neysem oyum.. seviyorum sevildiğimi de hissediyorum ilgi de var çok şükür allah bozmasın..
tecrubeli olanlar yardım please ?
aynen öyle bende bundan korkuyorum. hersey de de ben mi haklıyım. .Of evet uzun vadede hasarlı, çekilir çile değil
Bana da belanı mı arıyorsun demişlerdi de
Hiç etliye sütlüye karışmayan insan zarara da göz yumuyor bir yerden sonra
süpermiş sizinki allah bozmasn..Benim nisanlimda ayni.
yaklasik 3,5 yildir beraberiz- 14 aydir beraber yasiyoruz ve degismedi.
hakli ve haksizi ayirt edebiliyor.
yani su kisi benim kardesim- ne derse desin yut mantigi yok.
ben mesela ayni eve tasindigimizdan beri annesinle görüsmüyorum- sorun etmiyor. baski kurmuyor. cünkü ben hakliyim. kadin saygisizlik yapti ve tenezül edip bir özür bile dilemedi.
gecen cumartesi annesinin dogumgünü vardi bana sakince sordu gelmek istermisin diye ben hayir dedim ve konu kapandi.
kendisi annesinle yemege cikti ve hediyesini verdi. olay kapandi.
yani nisanliniz bence olmasi gerektigi gibi bir yapida
yok boğa erkeği
yani 28 nisan öyle dimi
Y aa böle zamanlarda bilirsinz her kafadan ses çıkar herks herseyı söyler..sanırım öyle oluyo :) o işin şakası tabiki. bi arkadaşım öyle biriyle evli çok aşırı mutlu. sanırım karşıdakinin beklentisiyle ilgili. bide doluya boşa konuşmak yerine mantıklı hareket ediyosaniz kaç yaşında adam sizle inatlasmak istemez. sezarin hakki sezara diyodur. çok da kafaniza takmayin. Allah mutlu etsin
sanırım haklısn herkes bşy söyleyınce korkuyor insan acabaya dusuyor..Yani gerçekten yaşamadan bilemezsin hayatta bazı şeyler kumar oynamak gibi sen istedigin kadar tedbirimi aldım de şansına ne çıkarsa o oluyor işte.içini sıkmadan akışına birakmalisin bence
Y aa böle zamanlarda bilirsinz her kafadan ses çıkar herks herseyı söyler..
kafalar karısıyo doğal olarak.. korkuyor insan..
39 yasında adam artık ne istediğini biliyordur..
mantıksız bşy istemedım yada söylemedım bu zamana kdr.
ama vardır ya bazı insanlarda o benm anam babam kardesım doğru konus vs diye..
aminnn çok teşekkür ederim yaa rahatladım..
kendisinn ailesel bi sorunu yok yani gözlemlediğim kadarı ile. kızkardesı var biraz dengesiz, evli.. o da ayrı oturacagımzdan çokta umurumda değil açıkçası.. benden önce sözlenmş ama kısmet olmamış sebebni biliyorum..o zaman nisanliniz adammis gerçekten :) ben genelde yaşı ileri evlenmemiş erkeklerde sorun ararim ailesel. ama bakinca sizinkinde bi sorun yok bence. olmazsa ufak basit bi hata yapin bakalim ne tepki verecek. iciniz tamamen rahatlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?