böyle olması düşündürüyor

Benim esim de oyleydi. Sevgiliyken de nisanliyken de ve evliyken de. Hic degismedi. Hakliyi haksizi ayirabilir. Beni hicbir konuda zorlamaz. Gerektiginde arkamda durur. Ama haksizsam da bana karsi da tepkisini koyar her zaman. Yanlis dusunuyosun, bu hareketle sen haksiz oldun gibi mesela. Ben kendim de oyleyim sahsen. Esim bana bak burda bi hata var dese evet haklisin hayatim ozur dilerim demeyi bilirim. Bu kotu degil ki. Ama biz birbirimizin ailesinin ya da arkadaslarinin kendilerini baglayan hatalarina karsi laf etmeyiz. Banane onun annesinin ya da kardesinin hatasindan. Ya da ona ne benim kardesimden. Ha hatalari dogrudan beni etkiliyorsa ya da bana karsi yapilmissa o zaman tabiki soylerim. O da hakliysam haklisin hayatim uyaracagim der. Ben de kaynanamla anlasamam senede bir kez 1 hafta giderim yanina. Onda bile bana defalarca sorar esim. Istiyo musun diye. Cunku annesinin haksiz oldugunu biliyor. Bence ona sıkı saril ve birakma

Sanmıyorum rol yaptığını çünkü 2 yıl gibi bir süreçte illa ki bir açık verirdi. Bunu ya yüz ifadesinden ya ses tonundan anlardin. Sürekli ayni ifade aynı yaklasim aynı ses yönü ile davraniyorsa bence tedirgin olacak bişey yok

ayyy ne guzellll Allahım inş benmkı de böyle olur ve değişmez...
allah bozmasın canımmmm..

evet 2 yıldır böyle .. baslarda bşy söylediğimde az da olsa tepki verrdı ama beni tandıktan snra ben senı anlyorum diyo ve degısmedi hiç..

ilişkinizin detayını bilmiyorum ama en ufak şeylere bile yorum yapıp o haksız, bu yanlış gibi söylemleriniz varsa belki de nasılsa hep böyle düşünüyor, hı hı diyip geçiyim kavga çıkmasın diyodur.

ufak seylere değil aslında bazı seylere takılmıyorum bile. önemli olan benm nişanlmla anlaşabilmem çünkü..
ama beni rahatsz eden konulrda söyluyorum çenemi tutamıyorum bazen.
daha gecen kızkardesı bana dediğini yaptıramayınca abisine 2 işi yaptırdı ( yapılmaması gereken bşy)
ne bileyim ben abime kardesıme kocama vs hiçkimseye kendi menfaatim için kullanmam bahanesi de sabah erken kalkcakmş abinde erken kalkıyor..

abi kardeş ilişkisi bu, size göre yapılmaması gereken bişey olabilir. onlar "aile". kızkardeşi için o konu çok önemli olabilir. sanki hayatlarına çok müdahilsin ve ailesinin yada çevresinin her yaptığı, istediği batıyor gibi..
benim erkek arkadaşımın 2 ablası var. yeri geliyor biriyle bir işini halletmek için biz daha geç görüşüyoruz yada iptal ediyoruz. 1 kere bile neden demedim. çünkü ablası. benden önce 30 sene onunla yaşadı.

yok öyle bişiy olsa bende yapıyorum zaten.. kızkardesı köpek beslıyor yardım edr köpekleri gezdırrı fln yada gider onlara kalır ben bunlardan bahsetmıyorum yada plan yaparlr giderler fln ..
ki bende nişanlısıyım suan aileye 1 adım attım modu ileri de evlenirsek benmle 30 sene kısmet olursa ömrümz olursa daha fazla olacak ..
kızkardesı benden istedi gülerek ben kabul etmeyınce abisine yaptırdı.. İstediği sey çok saçma mantıksız değil kendi menfaati için kullanmak istedi bn kabul etmeyınce benden snra abisine yaptırtmış .. bundan rahatsz oldugumu söyledm..

Eğer size tepki vermesini bekliyorsanız demek ki haksızlık payınız var. Ancak benim size naçizane tavsiyem her sorunu eşinize iletmeyin yani annen şunu yaptı kız kardeşin şunu dedi vs vs

Eğer size tepki vermesini bekliyorsanız demek ki haksızlık payınız var. Ancak benim size naçizane tavsiyem her sorunu eşinize iletmeyin yani annen şunu yaptı kız kardeşin şunu dedi vs vs
illa ki haksız oldugum durumlr vardır yok demıyorum herkes hata yapabilir ama böle bşy varsa da söylemesi gerekir yani bu benm fıkrım tabi. kim haklıysa ondan kim haksızsa uyarsın ne bileyim tepkisiz kalmasın bu ben annesi annem kızkardesı vs fark etmez..
kendısıne mantıksız hiçbir şey söylemedm bazen söluyorum emin oll mantıksız gelse fikrimi belirtirm diyo bazen belirtiyorda..

kendi menfaati için yaptırdığı şey sizi maddi yada manevi zarara uğrattı mı ?

Sizin şikayet ettiğiniz konuya göre değişir bu durum. Siz mantıklı, gerçekten haklı olduğunuz konuda konuşup şikayetleniyorsanız beyfendinin tavrı olması gerektiği gibi bir sorun yok ama siz sırf şikayet etmek için şikayet ettiğinizde bile davranış hep aynıysa tuhaf.

Mesela eşimde böyledir, eğer haklıysam aynen nişanlınız gibi davranır evlenmeden önce de öyleydi evlendikten sonra da aynı. Haklıyı haksızı, doğruyu yanlışı ayırabilme muhakeme yeteneğinden geliyor bu huy

Benım eşimde aynı şekildedir evlenmeden öncede aynıydı. Bazen yeter artık bi tepki ver diye kavga cıkardığım olur

sırf şikayet mabnda söylemiyorum ama neyden rahatsz olursam dile getiriyorum.. İnş. benmki de sizin eşiniz gibi olur. çünkü haksızsam da bana hklsn demesini istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…