- Konu Sahibi benKaybettim
-
ben böyle bi aile görmedim. evlerimiz yakın olduğu halde haftanın iki günü k.v. k.p. görümcelerim bize gelip iki gün kalıyolar .en az 7-8 yatak seriyorum akşam yemeklerinde kendi geliyor birde diğer evli çocuklarını çağırıyo onlarında herbirinin 3 çocuğu var ev resmen sirk alanı gibi, gece oluyor kimi gidiyor evine kimi gitmiyor yatıyorlar. ben kışın çok üşüdüğüm için klimalı odada yatıyoruz ama onlar geldiğinde mecbur soğuk yatak odasına gidiyorum ertesi gün hastayım.özel hayat diye bişey yok bazen cumartesi gelip pazartesi gidiyorlar elini bişeye değdirmiyorlar bazen dayanamıyorum eşime patlıyorum ama oda anca susuyo birtek kelime bile etmiyo evde huzur kalmadı kocamdan soğumaya başladım..artık dayanıcak kuvvetim kalmadıki. ne yapmalıyım bi akıl verin bu insanları nasıl evimden uzak tutabilirim
ben böyle bi aile görmedim. Evlerimiz yakın olduğu halde haftanın iki günü k.v. K.p. Görümcelerim bize gelip iki gün kalıyolar .en az 7-8 yatak seriyorum akşam yemeklerinde kendi geliyor birde diğer evli çocuklarını çağırıyo onlarında herbirinin 3 çocuğu var ev resmen sirk alanı gibi, gece oluyor kimi gidiyor evine kimi gitmiyor yatıyorlar. Ben kışın çok üşüdüğüm için klimalı odada yatıyoruz ama onlar geldiğinde mecbur soğuk yatak odasına gidiyorum ertesi gün hastayım.özel hayat diye bişey yok bazen cumartesi gelip pazartesi gidiyorlar elini bişeye değdirmiyorlar bazen dayanamıyorum eşime patlıyorum ama oda anca susuyo birtek kelime bile etmiyo evde huzur kalmadı kocamdan soğumaya başladım..artık dayanıcak kuvvetim kalmadıki. Ne yapmalıyım bi akıl verin bu insanları nasıl evimden uzak tutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?