- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi benKaybettim
-
bence onlara iş yıkarsan bir süre ellerini eteklerini çekerler. sofra toplat, bulaşığa yardım ettir. hatta geldiklerinde hazır yemek bulamasınlar; sen yavaaaş yavaaaşş yemek yap..
Arkadaşım onlar gelmeden sen onlara git yerleş.
geleceklerinden haberim bile olmuyoki zil çalıyo bakıyorum 10 kişiGercektende cok rahatlarmis .. annemin evinde bile olsa rahat edemiyorum ben. Millet ne anliyo boyle cumbur cemaat yasamaya bilmiyorum .
Allah kolaylik versin arkadasim otur konus olmadi gelecekleri zamanlar hic musait olma. En yakin zamanda bi cozum bulursun insallah. .
yaz kış böyle malesef habersiz geliyorlar 2 gün ne yedirceğimi şaşıyorum bayramın ilk 2 günü kendi evlerinde son 2 gün bendeokurken bile kötü geldi.. sana kolay gelsin. anlamadığım her zaman mı böyleler? yaz kış ne zamandır böyleler mi? yoksa hani bir işleri bir şekilde siz de kalmak zorundalar mı.. gerçi öyle olsa niye cümbür cemaat gelsinler..
onlar arayıp gelmiyorlar mı? evde olmayacağım de.. abartı olmadan söylüyorsan her hafta bu şekilde gelmelerini o zaman açıkça söyle niye bu kadar geliyorlar diye.. ben de yoruluyorum ben dinlenmek istiyorum de.. sizinkiler de geliyor mu? hani onlar da geliyorsa böyle kusura bakma sözüm yok..
hem kış günü yakıt parası var.. yeme içme giderleri var.. herkes otursun evinde canım.. bayramlar seyranlar nasıl geçiyor sizde.. yine böyle siz de mi...
başlık tam uymuş..
E yok artik!
Desen ki 1-2 saatlik mesafe var hadi neyse diyecegim belki.
Ama hem yakin olup hem yatiliya gelmek neyin nesi?
Sende sustukca iyiyce arsizlasirlar aff edersin.
Bence tepkini belli et.
Eve gelen misafire surat asmaktan hic mi hic hoslanmam.
Ama sanirim senin baska caren yok.
Esin de sesini cikartmamasi cok garip.
Calisan birisidir diye düsünüyorum.
Esiyle birlikte zaman gecirebilecegi bir haftasonu vardir heralde?
Onu da yatiliya gelen aile ile paylasmaktan mutsuz olmuyor mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?