- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Senin bebeğine mi yaptılar bunu, kim?
Patla tabi gec bile kalmissin.bu saygisizligi yapan kim peki yakin akraba felanmi
Benim bebeğime yapıyorlar (ben olmasam başkasınınkine de yaparlar) , her ziyarete gelenden korumaya çalışıyorum bebeği.
Teyzelerimden bazıları, annemin bazı samimi komşuları, yengem vs...
Yıldım artık dilimde tüy bitti insanları uyarmaktan.
Alma canim eve müsait değilim de bebeği uyandıracak kadar sinir bozucu kişilerin senin evinde ne işi var. Gelmesinler istemiyorum de senide yoruyorlar.Benim bebeğime yapıyorlar (ben olmasam başkasınınkine de yaparlar) , her ziyarete gelenden korumaya çalışıyorum bebeği.
Teyzelerimden bazıları, annemin bazı samimi komşuları, yengem vs...
Yıldım artık dilimde tüy bitti insanları uyarmaktan.
Çok haklısın ya. Uçuklu ağzıyla bebek öpen gördüm ya, dokunmak şurada kalsın.
Bebekler hassas varlıklar, anneleri bile kıyafet değiştirirken ürkerken bazılarının pervasızca dokunması sinir bozucu.
Dokunmadan uzaktan da sevebilir, illa dokunacaksa da mıncıklamak yerine daha nazik olabilirler.
Sonunda çıldırtmışlar seni canım
Evet sonunda çıldırttılar... Kibarca söyledim "Kucağa almayalım, merak ediyorsanız yatağında bakın" dedim, "Kucaktan kucağa gezmesin bebek, her gelen kucaklıyor çocuğun sırtı yer görmedi" de dedim şakayla karışık, dedim oğlu dedim, en kibar nasıl söylenirse onu da söyledim ve benim cümlem tamamlanmadan kucaklarına almaya devam ettiler. Beni de çiğnediler yani, lafımın bi ehemmiyeti yokmuş..
Ben dokunmaya kıyamıyorum, yıkayamıyorum bile korkumdan, annemlerden yardım alıyorum hala... Ama kadın gelmiş kolundan bacağından tutuyor, kundağından çekiyor, uyuyan çocuğu yatağından almaya çalışıyor. En son dün dişlerimi sıktım yengem karşısında "Uyandırma" dedim "Aman uyansın bi şey olmaz, biz gelmişiz görmeye" vs dedi kadın. İçimi nefret kapladığını hissettim somut olarak resmen. Göğsümün içi nefret doldu... Başkalarının çocuklarına, hayvanlarına yapıldığında da ifrit olurdum, kendi çocuğuma yapıldığında daha da ayrı sinir oldum.
Sert cikis arkadasm olmaz oyle sey beb asla o harekete izin vermem.acaba senin yuzunu yumusakmi buldular.cat kiz kaslarini
O zaman eve hiç kabul etmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?