Böyle şeyler karşılıklı mıdır?

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar iş yerinde bir arkadaşım var 45 -46 yaşlarında çocukları falan var . Doğum günlerine özel günlere çok önem verir çevresinin hatırlamasını ister 6 yıldır burda çalışıyorum ve her sene hediye aldık, pasta aldık kurumda doğum gününü her sene kutladık.hatta kızlarının bile doğum günlerinde ararım ( bir kaç gün önce doğum günüydü arayamadim ama) kızlarının da bazen doğum günlerine hediye aldım ama o 2 defa doğum günümü kutladı 6 yılda . Mesele kutlanmaması değil ben doğum günlerine önem veren biri değilim ,hatta benim için diğer günlerden bir farkı yoktur( tabi ona böyle söylemedim) ama insan karşıdaki insana bunları yapıyorsa haliyle onunda doğum gününü kutlamasını bekliyor. Başka bir bayan daha vardı bayağı samimilerdi onun doğum günü geçse bile hediye alırdı hatta kurumun diğer bayanlarınında hediye alması için önayak olurdu, aynı şekilde bu samimi olduğu bayana da bir sürü hediyeler aldık ,kutladık bir telefon bile etmedi bu bayan bana.

Dün doğum günümdü ,o arkadaşta izinliydi, sadece facebookta duvarıma doğum günü mesajı yazmış, izindeyken gelip benim doğum günümü kutlamasını beklemedim elbet ama en azından bir telefon etmesini bekledim.
Böyle şeyler sizce karşılıklı mıdır, yada ben nasıl davranmalıyım arkadaşıma!!! Karşı ?

Hayatta olmayacak kisilerden olmayacak seyler beklersen uzulursun. Sende biliyorsun degmeyecek biri oldugunu. Sende iliskini gozden gecir dusman olma ama biraz uzak dur

Ben bu tip durumlarda karsilik ararım.
İnsanlık namina bir iyilik değil sonuçta tamamen sevgiye dayalı bir sey. Yani sen değer verip kutluyorsan bi zahmet izinden döndüğünde bi hediye almalı alamiyosa yemekten sonra gel bir tatli ismarlayayim demeli. Deniyorsa ben de kutlamam
Mutlu yaslar bu arada iyi ki dogmussun :)

ben kimseden bir şey beklemiyorum, kimseye de bir şey yapmıyorum. canım ne isterse onu yapıyorum.
sonuç huzurlu hayat

Kardeşim izin dönüşü söyle kırıldığını diyor "bir aramanı bekledim, sen bu kadar önem veriyorsun doğum günümü sadece face üzerinden kutladın " dememi söyledi ama ben yapamam heralde

Sende birdaha onlara hediye alma. Bence is ortaminda fazla samimiyet dogumgünü felan gerek yok gibi. Bosuna kafaniza takmayin haklisiniz ariyabilirdiler ama aramadi sende ona göre davranirsin

demekki kalp kalbe karşı değil, bunu kabullenip sen de kutlama bundan sonra, hadi izinliydin bu sene ama geçen senelerde pek önemsememiş

tabii ki karşılıklı.
ben olsam bidaha kutlamam.
ayrıca ne alaka ya arayıp kızının doğum gününü kutlamak.
kocasınınkini falan da kutlatsın oldu olcak.

Ya ben arkadaslarımın dogumgununu unutuyorum, arayıp kutlamıyorum. Sen nasıl iş arkadasının kızının dogumgununu kutluyorsun yok artık.
Faceden kutlamak da samimiyetsizliğin daniskası.

Kızlarını tanıyorum ve facebookta ekliler bu yüzden ya telefonla kutladım yada arkadaşım doğum gününe çağırdı o yüzden

bu kadar deger verme bence.
cevrende boyle degerleri hakedicek baska insnlar vardır onları bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…