Canım dert etmedim de ama bi telefon etmesini bekledimDoğum günümü 15 senedir annem dahi kutlamıyor.
Ben kendi kendime kutluyom
O yüzden dert etme :)
Kızlar iş yerinde bir arkadaşım var 45 -46 yaşlarında çocukları falan var . Doğum günlerine özel günlere çok önem verir çevresinin hatırlamasını ister 6 yıldır burda çalışıyorum ve her sene hediye aldık, pasta aldık kurumda doğum gününü her sene kutladık.hatta kızlarının bile doğum günlerinde ararım ( bir kaç gün önce doğum günüydü arayamadim ama) kızlarının da bazen doğum günlerine hediye aldım ama o 2 defa doğum günümü kutladı 6 yılda . Mesele kutlanmaması değil ben doğum günlerine önem veren biri değilim ,hatta benim için diğer günlerden bir farkı yoktur( tabi ona böyle söylemedim) ama insan karşıdaki insana bunları yapıyorsa haliyle onunda doğum gününü kutlamasını bekliyor. Başka bir bayan daha vardı bayağı samimilerdi onun doğum günü geçse bile hediye alırdı hatta kurumun diğer bayanlarınında hediye alması için önayak olurdu, aynı şekilde bu samimi olduğu bayana da bir sürü hediyeler aldık ,kutladık bir telefon bile etmedi bu bayan bana.
Dün doğum günümdü ,o arkadaşta izinliydi, sadece facebookta duvarıma doğum günü mesajı yazmış, izindeyken gelip benim doğum günümü kutlamasını beklemedim elbet ama en azından bir telefon etmesini bekledim.
Böyle şeyler sizce karşılıklı mıdır, yada ben nasıl davranmalıyım arkadaşıma!!! Karşı ?
Elin 45 yasindaki amcasindan banane ya? Sende kutlama artik.Canım dert etmedim de ama bi telefon etmesini bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?