- Konu Sahibi yansimasal
seni çok çok iyi anlıyorum. fen fakültesi mezunuyum okurken formasyon alan grupta formasyonumu aldım çok şükür.
insanın hayallerinin bir günde yerle bir olması ben bunca sene neden okudum demesi ne demektir çok iyi biliyorum.
ama bi yerde gördüğüm açıklamada tezsiz yüksek lisansın getirileceğinin düşünüldüğü yazıyordu 1,5 yıl staj yapılacak vs gibi açıklamaları vardı.ben almaya çalışırken de aldığım dönemde de kaç defa karar mahkemeye verildi bir sürü şeyler oldu şu anki sıkıntını çok çok iyi anlıyorum. söylemesi kolay biliyorum ama umudunu kaybetme. son 4 5 sene de kaç kere yok iptal edildi yok geri geldi defalarca haber çıktı.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz buna eminim inşallah sen de karşılığını alacaksın.
eleştiren arkadaşları da anlamakta güçlük çekiyorum. evet eğitimle bölüm arasında dağlar kadar puan farkı var buna hiç itirazım yok. eğitimde okumak biraz daha rahat bölümün dersleri daha ağır buna da itirazım yok.bilmem kaç senedir formasyon meselesi var o zaman eğitime giden arkadaşlarda formasyon verilince fen edebiyatlıların öğretmen olacağını biliyoırlardı demek.
eğitim fakültesine giden insanlara başlarken sizden başkasını atamayacaz diye bi garanti mi verildi acaba? aynı bizde formasyonun garantisinin olmadığı gibi sizin içinde sadece sizi atamalarının garantisi yoktu. ayrıca öğretmenlik mezunu olupta bölümden tercih yapan bir sürü insan var. ne yapalım şimdi siz nasıl valilikte, ptt de çalışırsınız diye bağırıp çağıralım mı?.
eğitimiyle ilgili alınan bir karar için üzüldüğünü söyleyen arkadaşın yazısının altına iyi olmuş yazmak da ayrı bi gariplik..
Ben" iyi olmuş" yazmadım ama benim yorumuma istinaden yazdığınız için size cevap veriyorum:
O size göre gariplik,bana göre çok iyi olmuş.Bir haksızlık ortadan kalkmış.Keşke yıllar önce yapsalardı bunu.Hatta bununlada kalmasınlar öğretmenleride ptt'ye,diyanete vs.e atamasınlar,açsınlar kadro, atasınlar okullara.Bir daha söylüyorum herkes eğitimini aldığı işi yapsın

Son düzenleme: