Böyle söyleyen bir erkek?

yelizzz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
15
12
1
26
Merhaba kızlar.Uzun zamandır konuştuğum ve hoşlandığım biri var.Onun da bana ilgisi var yani böyle davranıyordu gibi hissediyorum.Ve geçen gün laf arasında hayatında biri var mı diye sordum öyle bir konu açılınca.O da olursa söylerim dedi.Yani bu ne demek oluyor ?Ben zaten o günden sonra hiç konuşmadım kendisi yazdı cevap de vermedim şimdi de küs müyüz diye yazmış .Yani bir erkek hayatımda biri olursa söylerim diyorsa bana göre bu bana karşı bir şey hissetmediği anlamına geliyor.Siz nasıl yorumlarsınız bu durumu fikir almak istiyorum

Yanılmışsınız.Size karşı bir hissi yok demek.Ayrıca o lafı demesinden sonra konuşmamanız ayıp olmuş.Sizin ondan hoşlandığınızı da anlamıştır kesin.
Kendisi bir yıldır peşimden koşuyordu.Sürekli görüşmek isteyen arayan soran da oydu.Ve ben de anlam veremedim bir erkek hoşlanmıyorsa neden bu kadar uğraşsın.Hoşlanıyorsa da neden o lafı etsin.Benim konuşmama sebebim de bu açık olmayan ne istediği belli olmayan birine daha fazla duygusal yaklaşmama kararı aldım o yüzden konuşmadım.Bu saatten sonra ne yapmalıyım sizce ararsa

Kendisi bir yıldır peşimden koşuyordu.Sürekli görüşmek isteyen arayan soran da oydu.Ve ben de anlam veremedim bir erkek hoşlanmıyorsa neden bu kadar uğraşsın.Hoşlanıyorsa da neden o lafı etsin.Benim konuşmama sebebim de bu açık olmayan ne istediği belli olmayan birine daha fazla duygusal yaklaşmama kararı aldım o yüzden konuşmadım.Bu saatten sonra ne yapmalıyım sizce ararsa
Peşinizden koştuğunuza eminseniz büyük ihtimal cinsellik için koşmuştur.Olmayacağını anlayınca vazgeçmiştir.Bişey yapmanıza gerek yok.Olduğunuz gibi davranın.

Peşinden koşmamış sen yanlış anlamış olabilirsin. Arkadaş olarak zaman geçirmek istemiş olabilir.

Back
X