- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Bu konuyu gördükçe yazasım geliyor. İki buçuk yaşında oğlum az önce uyudu. Aşk acısı çekiyorsa demek ki uyku tutmuyor. Uyumamak için 10. Kez su isteyince (evet saydım işim ne) vermedim ve kızdım. Vay sen misin bunu yapan. Kendini yataktan atarak çığlık atmaya başladı. Evet gecenin bu saatinde. Ben ne yapayım şimdi bu çocuğa? İletişime kendini tamamen kapatmış etrafa tekme savuran çocuğa ne yapayım? Gözüm seğirirken alt komşunun aklından geçecek olan muhtemel iki düşünceyi söyleyeyim. "ay yazık dövüyor demek çocuğu nasıl bağırıyor öyle" ya da "ne terbiyesiz çocuklar var saat gecenin 2si nasıl da bağırıyor" her iki düşüncede de anne suçlu. Ya terbiye vermiyor ya da vicdansız . Hiçbir türlü memnun edilmez zaten kınamacı tipler.
Ben gidip seğiren gözümü düzelteyim.
Ek olarak biz o evlerden ırak dediğiniz çocukların annesi olarak gerçekten çok fazla yoruluyor ve yıpranıyoruz. Öyle ki yemek yemeyi unutuyoruz. Bundan ötürü de eleştiri ve kınama durumuna tahammül edemiyoruz. Kendi adıma yapmak istediğim şey, buyur sen bak o zaman diyerek uzaklaşmak. Ki bunu bana akıl vermeye çalışan kaynanama yaptım. Bir saatin sonunda mor bir suratla "yok kızım yok bu çocuk Bi değişik" diyerek verdi çocuğumu. Hey yavrum hey kolaydı öyle konuşmak.
Ben gidip seğiren gözümü düzelteyim.
Ek olarak biz o evlerden ırak dediğiniz çocukların annesi olarak gerçekten çok fazla yoruluyor ve yıpranıyoruz. Öyle ki yemek yemeyi unutuyoruz. Bundan ötürü de eleştiri ve kınama durumuna tahammül edemiyoruz. Kendi adıma yapmak istediğim şey, buyur sen bak o zaman diyerek uzaklaşmak. Ki bunu bana akıl vermeye çalışan kaynanama yaptım. Bir saatin sonunda mor bir suratla "yok kızım yok bu çocuk Bi değişik" diyerek verdi çocuğumu. Hey yavrum hey kolaydı öyle konuşmak.