• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle yapana tepkınız ne olurdu

Çocukluğumda bile üst kattaki yengem "hadi annen merak eder evine git" Dediğinden beri uzun süre gitmedim halâ da unutmamışım, sende annesine hiç görünme belki zamanla anlarlar
Ben aradım konuştum art niyetli degılım dedı senın bize zararın yok alınganlık yapmışsın dedı

Yahu anladım zorlamadınız kadında, kızına müsiat değilim dedi. Alınacak, kırılacak bir şey yok. Kimse kimseyi her an ağırlamak zorunda değil. Müsiat değilim lafına alınılmaz. Kadın belki o an belki can hiraş temizlik yapıyor, belki hasta.
Tmmda ısım var dıye bağırmasına gerek yok evlerine gitmeye meraklı değilim

Biraz oyle bn yalaka degılım evıne gitmeye cok mrklı degılım
Benim annem de böyleydi, beni arkadaşlarıma çokça kez rezil etmiştir. Lise üniversite hatta sonrasında bile evime bir gün olsun arkadaşlarımı çağıramadım. Hep işim var diye bağırırdı arkadaşlarım da duyar ve gücenip gelmezdi

Alınacak ne var, demek ki samimi değilsiniz, bende diyorum arayana isim var sonra gel ya da başka plan yapalim diye, işi varsa evine almak zorunda değil yani, normal.bir şekilde söylemiş bence alınacak bı durum yok, bana da söylendiğinde tamam diyorum düşünmüyorum bile üzerine
Samimiyiz tam tersi evıne giderim o yüzden alındım

Yahu anladım zorlamadınız kadında, kızına müsiat değilim dedi. Alınacak, kırılacak bir şey yok. Kimse kimseyi her an ağırlamak zorunda değil. Müsiat değilim lafına alınılmaz. Kadın belki o an belki can hiraş temizlik yapıyor, belki hasta.
Bnm evıne gitmek gıbı niyetim yok ztn nıye algılamak ıstemıyosun tavrı kaba dedım

Arkadaşlar eskı ısyerımden abla var yası buyuk kızıda var yıllardır gorusuyorum gecen kızı aradı goruselım dıye bnde dısarda oturalım dedı kızı bize gel eve dedı annesi ordan ısım var dedı bağırarak bn size gelıyım diye bısey demedim bn buna alındım cok
Aynı evi paylan insanlara danışmadan misafir davet etmek saçma ve çok saygısızca bir şey. Kadının haberi olmadan davet etmiş belli değil mi? İşi vardır ya da yoktur müsait değildir gayet normal bir şey siz niye aliniyorsunuz? Biraz mesafe koyarsınız o da kibar bir şekilde söylemediği için.

Back
X