- Konu Sahibi aklikarisik
-
Valla herzama en cok dua ettigim konudur.Bilin.mutlulugunuz daim olsun.
Canim ne yaptin dun .. durumlar nedir ??Esim yokmuş gibi davranacagim sıraya bak kafaya takan benim adam mutlu mesut..birazda benim rahatligim onu rahatsız etsin
Yok ne altan alıyorum nede uste cikiyrm dunden beri daha iyiyim gün içinde aranan gerekti aradim gayet normal konuştum kapattık dusmu aldim giyindim suan kendi kendime kahve keyfi yapiyrm..sanırım umrumda değil...dün akşam tel de arkadaşı ile konuşuyor benimle alakalı bi düşüncesi var ilerde onu diyor arkadaşına..e be adam sen daha geçen akşam bana onca laf saymadin mi git demedin mi..hiç sesimi çıkarmadım duymamazlıktan geldimAyyyy küsmek,trip,atar lütfenn kadınlara özgü kalsın erkekde hiç çekilmiyor..
Benim eşimde öyledir sanırsın sütte leke var eşimde yok, hep haklıdır,hep doğrudur oyüzden seni cok iyi anladım..
Allah yardımcın olsun gerçekten bu tip erkek zor..
Velhasıl cok üste cıkma olay bu halinden fazla büyümesin,ama hepten alttanda alma seni ezemesin derim..
Aynı canım dün akşam gayet normal konuşmam gerektiği kadar konuştuk ama yine ayrı yattık..aramızda suan çok garip bi durum söz konusu konuşmamız gerektiği yerde trip yapmadan kinusuyrz ama gece ayrı yatiyrzCanim ne yaptin dun .. durumlar nedir ??
Gercekten garip bi durum .. bu sekilde nereye kadar devam edicek bakalimAynı canım dün akşam gayet normal konuşmam gerektiği kadar konuştuk ama yine ayrı yattık..aramızda suan çok garip bi durum söz konusu konuşmamız gerektiği yerde trip yapmadan kinusuyrz ama gece ayrı yatiyrz
Bilmiyorum inan ki.ama çok fazla dayanamazGercekten garip bi durum .. bu sekilde nereye kadar devam edicek bakalim
Benim tepem eşime atınca,tartışınca,küsünce hiç umursamam kızımla açarız bir müzik mutfakta iş yaparken oynarız güleriz inan umursamadığımı görünce kudurur sende öyle yap cokta tın der gibi sanki dünya etrafların dönüyor paşazadelerinYok ne altan alıyorum nede uste cikiyrm dunden beri daha iyiyim gün içinde aranan gerekti aradim gayet normal konuştum kapattık dusmu aldim giyindim suan kendi kendime kahve keyfi yapiyrm..sanırım umrumda değil...dün akşam tel de arkadaşı ile konuşuyor benimle alakalı bi düşüncesi var ilerde onu diyor arkadaşına..e be adam sen daha geçen akşam bana onca laf saymadin mi git demedin mi..hiç sesimi çıkarmadım duymamazlıktan geldim
Bencede sen istikrarini okuru elbet pes edecekkkBilmiyorum inan ki.ama çok fazla dayanamaz
Esimin amacını çözemedim aksam geldi eve disri çıkalım dedi bişey alacktik sonra gideceğimiz yer kapanmış gidemedik..ama aramaz çok entrasn bi duvar var..Şimdi gitti yatti yineBenim tepem eşime atınca,tartışınca,küsünce hiç umursamam kızımla açarız bir müzik mutfakta iş yaparken oynarız güleriz inan umursamadığımı görünce kudurur sende öyle yap cokta tın der gibi sanki dünya etrafların dönüyor paşazadelerin
ins eder yine gitti yatti.aslında bi yanım git diyor bi yanım gitmeBencede sen istikrarini okuru elbet pes edecekkk
Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin
Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?