böyle yapmak doğru olur mu?

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin

Şeyi anlamadım pijamayla bitkin şekilde mi karşılıyosunuz hep adamı. Şayet öyleyse acilen düzeltmelisiniz, bence o iyi bişey değil.

Şeyi anlamadım pijamayla bitkin şekilde mi karşılıyosunuz hep adamı. Şayet öyleyse acilen düzeltmelisiniz, bence o iyi bişey değil.
Yok normal zamanlara elbette saç var dağınık pijama ile değilim gerçi çok ozenlide değilim..ama Dun gözlerim sis pijama ileydim esim gayet keyifli şarkı söyledi o yuzden bende onun gibi olamk istiyrm çok emin kendinden

dünkü konuyu bilmem ama bendne ayrı yatacak adama yatak açmam mesela

yani hasta vs başka sebeple değil de küs olduğu için ayrı yatan yapar yatağını yatar ya da çeker bazttaniyeyi koltuğa kıvrılır

ayrıca madem küs neden yemek hazırlanıyor ona

mesela çocuk olunca mecburen hazırlanıyor evde ise oturup sesini çıkarmadan yiyor çocuğa çaktırmmaak için ama eskiden asla oturup yemezdi zaten ben d ekendime kadar yapar ya da dışarda yerdim

Bizde öyle bişey olamaz.hatta adam yemeğini yiyor çayını içiyor..Bende kavga ettiğimizde güzel yemek yapmiyrm

Bence o bir şeyi anlasın diye değil de tarz olarak zaten duşunu almış ve güzel giyinik olsan daha iyi olur.
O şekilde darma dağınık nasıl rahat ediyorsun ki?

çocuk yapın aranız düzelirin mantığıda bu sanırım.. çocuğa çaktırmayayım derken barışıveriyor insan

Yatağını ayıran adam bir de yatağım hazır mı diye soruyor ve siz de hazırlıyorsunuz, öyle mi?
Eee tabi egosu tavan yapacak, bir tarafları kalkacak, sizi de adam yerine koymayacak. Başka ne bekliyorsunuz ki?
Sizin ne hissettiğinizi gösterme, tepkinizi koyma, size yapılan muameleye karşı durup eşinize haddini bildirme konusunda ciddi problemleriniz var. Bu konuyu çözmeniz gerekiyor bence.

Ben de eşimle küsüm. Vala aldım çayımı laptobu kuruldum oturma odasına oh mis. kendi de napıosa yapsın yatakodasında. Sen de fazla üzerine düşme bence. Rutinin neyse ona dön. Başka meşgaleler bul kendine. En azından bana bu iyi geliyor kavgalıyken.

Bence o bir şeyi anlasın diye değil de tarz olarak zaten duşunu almış ve güzel giyinik olsan daha iyi olur.
O şekilde darma dağınık nasıl rahat ediyorsun ki?
Morelim bozukken ben kendimi çabuk saliyorum.ama karşımdaki adam şarkı söylüyor yemeğini yiyor gayet keyifle.ben karsinda ezik gözler sis mutusuzm..esim o yuzden kendinden emin bana istediği aldı söylüyor her konuda herseyde beni suçlu çıkarıyor..ben bunu degotirmek istiyrm artık.o istediği zama barışmak istemiyrm veya adam akıllı tatlı dille konuştuğumda bile haksızlığını kabul ettiremiyrm ben hak etmiş oluyrm ben hep haksız oluyrm..ben trip bile yapamiyrm nazimi cekemezmis

Yapmadım yatağını zaten altı üstü pikeyo açacak..ama Bizde yemek hazırlama gibi bu durum olamaz veya yapmiyrm istediğini diyemem daha daha büyük kavga çıkar beni çok fena halde sindirmiş durumda

Esin ne yapıyor peki..Bende akşam umursamicam

Arkadaşım 3 gündür konu açıyorum demek yerine aynı konunun devamı ise ilk konundan devam etmelisin bence. 3 gün üst üste farklı konulardna kavga etmediğinizi düşünerek de ilk konunla ilgilidir bu konu da demek istiyorum. Sitede de devam niteliğinde konu açmak yasak.

O zaman adamı kendi silahıyla vur.
Sen de kendinden emin,hayatından memnun yaşa.
Ezik yerine pırıl pırıl gözlerin olsun,sızlanmak yerine şarkılar söyle.
Ama önce şu pijamanı çıkar,duş al ve kuaföre koş,hadi.

neden olmasın

akşam yapmazsın olmuş olur

yatağı sorana da yeri belli der geçersin
Çok daha büyük kavga çıkar..beni çok acayip sindirmiş durumda.ben dün gece üzerine bahtaniye ortmustum esim de öyle vardı gitti yatti 10 dakika sonra geldi bahtaniyeyi kendi aldı pikeyo verdi neymiş o usuyormus.ki yalan pikede öyle çok çok önce değil veya ev çok soğuk degildi

Yapmadım yatağını zaten altı üstü pikeyo açacak..ama Bizde yemek hazırlama gibi bu durum olamaz veya yapmiyrm istediğini diyemem daha daha büyük kavga çıkar beni çok fena halde sindirmiş durumda

daha büyük kavga çıksa kaç yazar ki

adam yatağı bırakıp gitmiş

sizinle muhatap olmuyor

pişirdiğiniz yemeği yiyor

paşa gönlü isteyince de barışacak

bu gece aç yatsın

peynir zeytin yumurta dolapta

lokanta dışarıda vs vs

ya da bunları yapamıyorsanız da küstük de taktik verin demeyin küsmeyin barışmak için özel bir şeyler yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…