- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
Merhaba arkadaşlar.üç gündür konu açıyorum..kusura bakmayin.ama sizden çok faydalı cevaplar geliyor.dün ki konumu okuyan varsa bilir esimle kavga ettik hiç yoktan bi sebepten ona bana çok rahat git bilemem veya çok rahat hakaret etti.yatagi ayırdı..bu çok arkadaş senin gideceğini bildiği için rahat dedi ki haklılar da...dün akşam eve geldi tv de bisey seyrediyorduk ben guldum dondu bana komik mi geldi kanki falan dedi öyle ufak çaplı salak bi muhabbet yani sonra yatmaya yakın benim yatagimi actin mi dedi açık dedim gitti yatti yine ayrı yattık..benim Esimin çok müthiş bi egosu var bana karşı.öfkesi gecince ben onunla barışmak zorundayım veya mesela ben ona normal tatlı bi dille hatasını söylesem hayır ben haklıyım der asla ama asla kabul etmez..neyse ben bu aksam eve geldiğinde pijama ile bitkin bu şekilde karsilamk istemiyrm dus alıp güzel giyinip karsilicam yemeğini önüne koyup kendime kahve yapıp kitabımı okucam.yani esimin o bana karşı olan egosunu ve beni hep haksız görüşünü ne yaparsa yapsın benim onun ayağına gideceğini düşünüyor ya artık biseyleri anlasin