Böyle yapmaları doğru mu?

GULRENGI

İsmail♥Gülcan
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
199
148
Sadece son durumu ornek gosterecegim yorumunu size birakiyorum sizce kv ile kpin boyle yapmalari dogru mu?
Sozlumun ehliyet sinavi vardi ama dunya umrunda degil onun. Askim oku oku dedim hep amaan alirim diye diye girdi tabiki alamadi.. sozde bu sefer okudu ve ikinciye girdi yine alamadi, ben sinavdan cikmasini bekliyordum cikinca haber vermek icin ailesini aradi ve cevaplara bakin
KV: canim oglum benim ne olacakmis canim bosver birdahakine alirsin, kuzum benim yavrum benim
KP: iyi haber geldi hele.. neden kac puan almissin... olsun oglum ne olacak bosver alir durursun daha acelesi yokya bosver
bu tarzda yorumlar.. sasirdim kaldim
ve neden bukadar sorumsuz bir sozlum oldugunu anladim.. ailesi onu boyle yapmiss.. insan demez mi haa tamam canin sagolsun oglum ama hic ciddiye almiyorsun bak birdahaki sefere daha ciddiye al, demek ki yeterince hazirlanmamissin vs
tek dedikleri bosver bosver alir durursun.. ilk ciktiginda hafif uzgundu bu sefer alamadim gibisinden ama sonra ailesiyle konusunca benimkinde bir rahatlamaa amaaan bosver onu mu dusunecem alir dururum daha acelesi yokya vs..
be adam hic yazilmasaydin ozaman kursa 1 yil kurs mu surer, utanmiyorda ama en buyuk suc ailesinde
sadece bu konuda degil her konuda boyle benim bir seyi bin bilmem kac kez demem gerek, ailesine gore amaaan oglumuzun cani sagolsun yavrucuklari yapar durur, her konudaaaa
Sizce haksizmiyim?

X