Böyle yapsam ayıp mı etmiş olurum

yagmurzelis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
71
23
3
25
Ben çalıştığım yerden çıkma kararı aldım ve bunu dün müdürle konuştum. Bu girdiğimi işe de tanıdık vasıtasıyla girdim zaten. Oda dün gece ne zaman çıkmak istiyorsun ona göre yarın izin yazıcam sana dedi. Şu an elaman yok 1 hafta 10 gün bizi idare et dedi bende sizi yarı yolda bırakmak istemem tamam idare ederim dedim. Fakat tek çalıştırıyorlar ve işi yapmak artık benim psikolojimi aşırı yıpratıyor. Bugün huzurluydum saatleri falan gruba yazınca aşırı gerildim ve yine yalnız kalıcam yarın. 1 hafta nasıl dayanırım asla bilmiyorum. Annemin hasta olduğunu biliyorlar acaba güzel bir dille annemi pazartesi hastaneye götürücez ben gelemicem desem çok mu ayıp etmiş olurum? Ben kolayca eleman bulabileceklerini düşünmüyorum çünkü başvuru falan yok dedi. Ne yapsam aşırı kararsızım. Çok pişman oldum yarın gitmek istiyorum demediğime boş yere gerilcem yine 1 hafta. Ne yapsam daha mantıklı yapmış olurum sizce?

Aynı durumu bız yasıyoruz kayınvalıdem rahatsız görümcem mecburen işten ayrılmak zorunda annesıne bakıyor. Gecmıs olsun annenıze çok acil değilse bır hafta uzun degıl idare edılebılır.

İş yerlerinde işten çıkma durumu konuşulduktan sonra alınan izinler, iş veren tarafından bahane sebep olarak görülür..
Ayrıca size de çıkış için konuştuktan sonra 1 dakika 1 saat gibi gelir, vakit geçmez, kafada bitirmişsinizdir çünkü.
İzin alın ama hoşgörüyle karşılanmayacağını da göze alın

Yok durum öyle değil aslında. Ben 2 gün önce çıkmak istediğimi söyledim onlar da patrona söylerim haber ederim dedi. Dün gece de söylediğim kişi hemen çıkacak mısın 1 hafta bizi idare et eleman bulalım dediler. Yani aslında benim bugün izin günümdü normalde. Ben 1 hafta idare ederim deyince izin yazdı normal düzende. Tabi çıkmakta kesinim haftaya cumaya kadar eleman bulamazsa zaten tekrar söylerim bana daha izin yazmayın ben çıkacam

Ne yaşarsanız yaşayın iş yeriyle kötü ayrılmayın. Gün olur devran döner o işe muhtaç kalırsınız. Son bir haftanızmış zaten. Yani ay değil, yıl değil. Sabredin, bir hafta daha çalışın sonra da ayrılırsınız. İstifa verdikten sonra izin almak bahane olur, hoş karşılanmaz.

Hatta eğer 6 aydan uzun çalıştıysa süre daha da uzuyor. Çalıştığı yıla göre neredeyse 2 yıl olabiliyor. Ben bi iş yerimden çıkarken iş arama iznimi kullanmıştım onlar da ihbar süresinin sonuna kadar çalıştırmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…