böyle yumurtlama takibi yaptıran varmı acaba???

Kadserim benim şu an bir arkadaşım takip yaptırıyor 5 gün klomen kullanıp gitti ilaç yetersiz kaldı diye menag... iğne verdi iki gün arayla kontrole gitti yumurta gerekli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi verdi iğneyi pazartesi vuruldu perşembe tekrar çağırmış spermler kanala girmişmi diye bakacakmış bu son kısmı bende pek anlamadım:)
ama böyle işte seninkinde bir tuhaflık var benim arkadaşın yumurtası çok ağır büyüdüğü halde 2 günde bir kontrol vermişti doktoru.
Bence ağrım var diyip arada bir kendin git doktora bir zahmet bakıversinnn :52:

Kadserim benim şu an bir arkadaşım takip yaptırıyor 5 gün klomen kullanıp gitti ilaç yetersiz kaldı diye menag... iğne verdi iki gün arayla kontrole gitti yumurta gerekli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi verdi iğneyi pazartesi vuruldu perşembe tekrar çağırmış spermler kanala girmişmi diye bakacakmış bu son kısmı bende pek anlamadım:)
ama böyle işte seninkinde bir tuhaflık var benim arkadaşın yumurtası çok ağır büyüdüğü halde 2 günde bir kontrol vermişti doktoru.
Bence ağrım var diyip arada bir kendin git doktora bir zahmet bakıversinnn :52:

ya aradım bugün ama akıntım var falan dedim bunlar iyiye işaret dedi yani verdiği tarihten önce gelme dedi hemşire doktorun vardır bildiği dedi :26:

Peki ilaçlar işe yaramışmı kontrol ettimi yok.. Sen çok ağrım var diyip git bir ara ..Zorla iş yaptırıyoruz işe bak yaa.Adı üstünde takip yani..

Peki ilaçlar işe yaramışmı kontrol ettimi yok.. Sen çok ağrım var diyip git bir ara ..Zorla iş yaptırıyoruz işe bak yaa.Adı üstünde takip yani..

aynen yaaa
kara verdim yarın gidicem inş. zaten gerçektende bugün acayip ağrım var muhtemelen yumurtluyorum :))

slmm kızlarr ben de yumurta takibine başladımm dr adetinin 5. günü klomen verdi sabah akşam içtim 2 gün sonra gel dedi ve bu sabah gittim alttan muyane etti çok güzel umduğumdanda güzel dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi sürekli gidioruzz bakalımm ne olacak Allah büyük ben bide özel has. gidiyorum ve işin kötü yani sigortada yok bakalımm hayrlısı bebeğimiz olsunda giden para pul olsun acaba bu ay hamile kalacakmıyım çok merak ediyorum
:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

devlet hastanelerindede yaptırabiliyormuyuz bu yumurta takibini kızlar bilginiz varmı

devlet hastanelerindede yaptırabiliyormuyuz bu yumurta takibini kızlar bilginiz varmı

sanmıyorum çünkü ultrasona koymak için nerdeyse 1 ay sonrasına gün veriyorlar yani bizim burdakiler öyle

slmm kızlarr ben de yumurta takibine başladımm dr adetinin 5. günü klomen verdi sabah akşam içtim 2 gün sonra gel dedi ve bu sabah gittim alttan muyane etti çok güzel umduğumdanda güzel dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi sürekli gidioruzz bakalımm ne olacak Allah büyük ben bide özel has. gidiyorum ve işin kötü yani sigortada yok bakalımm hayrlısı bebeğimiz olsunda giden para pul olsun acaba bu ay hamile kalacakmıyım çok merak ediyorum
:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

sabah akşam kaç gün içtin?kaç tane yumurtan olmuş söyledimi doktor?

bizde sorun spermler aslında ama bu ay sayı biraz yükseldi ve bende işi şans abırakmamak için yumurtlama takibine başladım normalde düzenlidir adetlerim ve genelde 14.günü olur doktor günde 3 tane klomen verdi sonucusunu bugün kullandım işte ve kullanmayı bıraktıktan 5 gün sonra gitmemi istedi yani yaklaşık adetimin 14.15. gününe falan denk geliyor bu normalmi sizce ozaman yumurtalarım çoktann büyümüş olmazmı aklım çok karıştı yaa ozamana kadar nası lanlıyacaz çatlayıp çatlamadığını ? off şu doktorlara giden paralar :((

bana yumurtalarım olgunlaşmışmı diye bakarken doktor bi sıvı gördü bak dedi kistlere dedim kismi var falan korktum yok dedi yumurtan çatlamış çatladıgını gördü yumurtanın etrafındamı yakınmı bilemiyorum büyükçe bi siyahlık vardı

selam
ben de klomen kullandım bir ay
üç ay sonunda hamileyim:)
umudunuzu yitirmeyin
nasipse olur inşallah

yalnız klomenin bir yan etkisi var o da rahim duvarını inceltmesi
bir de bir kez kullanıldığında üç ay etkili imiş. yani her ay kullanmanıza gerek yokmuş
aksi taktirde rahim duvarı inceleceğinden tutunma zorlaşıyor

Back
X