Böyle zamanlarda yaşamak dahi istemiyorum.

Intihar edecek kadar kiskaniyorsan kesinlikle bir psikologla görüs derim, hemde acilen.
Normal degil cünkü bu davranislar. Eminim psikologa gittiginde hepsini yeneceksin

Yani bu anlattıklarınız azalmış hali mi?akannehir Öncesini düşünemiyorum bile.
Sağlık sektöründe çalışıyorsunuz sanırım. Gerçekten tedaviye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuzdur.
Ben yine de öncesini merak ettim daha fazla nasıl kıskançlık olabilir diye:bbo:

yalnız değilsin bendede var bu sorunlar ama kendimle mücadele ediyorum yenicem bu hastalığı inşallah sende kurtulursun bununla yaşamak gerçekten çok zor bende hergün dua ediyorum kurtulmak için bende her kıskançlığın ardından eşimden boşanmak istiyordum çok şükür bunlardan kurtuldum

buradaki kişilerin tedavi olmalısın dediği tek nokta intihara yeltenmiş olmandır..
bende konunu okurken ilk bunu düşündüm kıskançlık normal bir durumdur ama ileri boyutu
gerçekden takıntı halini alabilir hele ki bu yüzden ölümü bile düşündüysen
bu durum biraz sağlıklıksız olabiliyor...
bence kendini biraz rahat bırak eşinin üstüne gitme farklı uğraşlar bul kendine düşünmemeye
çalış...

ben senin psikolojik yardım alman gerekiyor
çok abartmışsın olayları
bu kadar baskı yaparsan hem kendin hem eşin yıpranır ve bir zaman sonra dayanamaz
ayrıca aldatılma korkusuyla anne olmak istemiyorum demişsin
ben bu sebepten yardım alman gerektiğini düşünüyorum

bence kıskançlık meseleseni çok abartmışşın eşini ne kadar sıkarsan senden o kadar çok şey saklama gereği duyacaktır bi zamanla da bu alışkanlık haline gelir bu kadar üstüne varma yolda yürürken eşinin gözlerini kapatamazsın senin sandığın gibi herkese bakıyor olamaz sen durumu abartıyorsun bence

düşüncelerimi yazmışsınız
böyle devam edersede adam bırakır bence aldatma meselesini konuşmamaıkta gerkiyor kocanla adam düşünmüyorsa bile düşünmeye başlar allah korusun
bir tanıdımız vardı kocası onun aldattını düşündüde balkondan attı kendine allahtan yükse değildi torunlarıda var düşünün adamda okadar iyi bir insanki adama acıyorum valla

Öncelikle hemen bir psikologla görüşmeni tavsiye ediyorum.
Sonra da özgüvenini arttıracak faaliyetlerde bulun. Çünkü bence eşini kıskanmanın nedeni ona olan güvensizliğin değil kendine olan güvensizliğin. Bir de sanırım onu kendinden daha üstün görmen. Daha bakımlı ol. Eşin dışında bir sosyal hayat kur kendine. Spora yada bir kursa yazıl.
Yazdıkların normal bir kadının tatlı kıskançlıkları değil maalesef. Saplantı haline gelmiş bir durumdan bahsediyorsun.

Arkadaşım sonraki yorumlarını şimdi okudum.
Evet direk doktora git yazmışız hepimiz ama yine söylüyorum bir doktora mutlaka görün. Eşinin seni aldatma ihtimaliyle intihara teşebbüs etmen hiç ama hiç azımsanacak bir sorun değil.

:umursamaz:kusura bakmada adamın aklında yoksa bile aklına sokacaksın böyle devam edersen ..onun yerinde olsam ben dayanamam böyle hayata valla ........psikoloktan yardım almayı dene bence böyle sürmez kıskanıcam derken adamı bıktırıp elinle ellere verme sonra .........lmaz:kendine özgüvenin olsun biraz

Sanki eşini çok fazla sıkıyorsun gibi...
Evet herkes kıskanır ben de dahil ama bu kadar da üstüne gitmemelisin...

arkadaşım ne olmuş hülya avşarın filmini izlediyse töbe töbe bana bak bir erkeğin üzerine okadar fazla gidilmez yapmıycaksada yapar sıkmandan dolayı evliliktede özgürlük olmalı canım güzele bakmak sevaptır demişler güzel hoş bir bayana bende bakıyorum kendimi salmayıp bakımlı olmaya kiloma dikkat etmeye çalışıyorum ben rachid taha hayranıyım türkiyeye geldi götürdü eşim allah razı olsun okadar korumanın içinde koştum elini tuttum 1 love you dedim eşim çok mutlu oldu ben mutlu olunca şimdi bu aldatmamı eşimide beğendiği bir sürü bayan sanatçı var beğenir izler birbirini bunaltmak doğru değil bence herkez mesafesini bildikten sonra sorun yok bana kalırsa beni okadar kıskanan intihar edecek kadar kıskanan bir eşim olsa ondan korkar ve ayrılırdım hiç bana öyle yapışan soluk aldırmayan birini istemem hayatımda

psikoloğa sadece hastalar gitmez.. çocukluğunuzda yaşadiğiniz travmanın evliliğinizi yipratmaması adına gideBilirsiniz. TaBi ki de kıskanacaksınız eşinizi, ama Bi film karesindeki Bikinili Bi kadına Bakması sizi Bu denli rahatsız ediyorsa kendiniz için gideceksiniz..Ben de sevgilimi kıskanırım açık saçık kadınlara Baktiğinda, trip yapar surat asar kapatırım konuyu, ama siz aldatır mı acaBa diye hem kendinizi hem eşinizi yipratırsınız, olan size olur, hem sizi çook iyi anlıyorum, çocukken yaşadiğiniz travmayı neden tek Başınıza atlatmaya çalişiyosunuz ki gidin destek alın psikologtan, Bunda utanacak sıkılacak Bişey yok, Beni hasta ilan ettiniz diye çıkışmışsınız ama hasta değilsiniz, sadece psikolog sayesinde Bilinçaltınızdaki Bütün pisliklerden çok daha çaBuk arınırsınız. umarım düzelir, hem korkmayın erkeklerin yüzde doksanBilmemkaçı aldatır Diye Bişey yok.. inanmayın Böyle şeylere.. herkes Bir değil, eşiniz size sadıksa tadını çıkarın.

Kafanızda benimle ilgili nasıl bir kadın yarattınız yazdıklarımı okuyunca bilemiyorum ama eminim beni görseydiniz yada tanısaydınız böyle düşüncelere kapılabilecek biri olduğumu düşünmezdiniz...

fazlasıyla bakımlıyım,sosyalim ve neşeliyim aslında...ayrıca eşimde dahil çevremde ki herkes eşimden çok daha güzel olduğumu söylüyor ve hatta belirttiğim gibi bayanlar eşime değil de bana bakıyorlar..bunun eşimde farkında.....Eşimde kıskanç biridir ama açık açık belli etmez..
Belirttiğim intihar olayı ilk evlendiğim dönemde oldu...ailemden,işimden,yaşadığım yerden ve arkadaşlarımdan ayrılıp hiç tanımadığım bir yere geldim..hiç arkadaşım yoktu,derdimi anlatacak hiç kimsem...İçimde herşeyi biriktiriyordum...patlaması da kötü oluyordu tabii..ama şuan böyle düşüncelere hiç kapılmıyorum ki zaten...ayrıca eşimle sürekli vakit geçirmem benim tercihim değil...
eşim bensiz bir yere gitmiyor,gitmişse dahi gittiği yerleri mutlaka benimde görebilmem için benide götürüyor..sürekli yanyana olsakta ikimiz de çok neşeliyiz,günün nasıl bittiğini de anlamıyoruz ayrıca...
evde ben daha çok sıkılıyor,gezmek dolaşmak istiyorum mesela...ve eşim o olmadan çok fazla dışarda vakit geçirmemi istemiyor..ben eşimi eve hapsetmiyorum yani...yapışık ikiz gibi hep yanyana olalım demiyorum ki..
ayrıca eşimle her konuyu çok rahat konuşabiliyoruz..benim kıskançlığımın ilk evlilik dönemlerimiz de çok aşırı olduğunu ancak şuan rahatsızlık verecek boyutta olmadığını söylüyor..bunun üstesinden gelmeme yardımcı oldu ve büyük ölçüde başardım...

o hülya avşar filmi olayınıda espiriyle konuştuk ve kahkahayla konuyu kapattık..ben hangi duurmdan neden rahatsız olduğumu söyledim o da neden seyrettiğini :))

intihara kalkışmak dışında ben anormal bi davranışını göremedim... psikolog luk filan olduğunu da düşünmüorum sorunlarının ( intihar dışında )...
ama eşine herşeyi açık açık söyleme, belli etme...
sabah bi film izleyip seni sinirlendirdiyse, sende öğlen dikat çekici bi kıyafet giyip dışarı çık... bırak o söylensin... konuşursa umursamaz bi tavırla giymek istediğini filan söyle, hatta araya da sen bakmıosun sanki kimseye lafını da tıkıştır....
bak ozaman bidahaki sefere nasıl dikatli oluyor...

bi sütteki yorumu şimdi okudum, zaten intihar olayının da sebebi bu değilmiş... yanılmamışım normalmişsiniz :)
bide söylemeden edemicem, bu hülya avşarın neyini kıskandın yaa :)))) komple soyunsa nolur Allah aşkına :))))

umarım zamanla dahada sönecektir bu kıskançlık huyun zamana bırak bence
hepimiz rahatsız oluruz eşimiz bi kadına baktığında ama bunu belli ölçülerde yaşatırız
hem bu göz ya engel olamayız ki biz kadınlar bile bakıyoruz güzel ve seksi bi kadın görüncesempatiksalakcinni

Bende kendımı kurgucu ve kıskanc sanırdım.

ıcını rahatlatır mı bılmem ama, esıme karsı tutumumu kısaca yazayım. Guzel bır bayan gorsem, ben esıme derım 'bak ne guzel kız, kıyafetı cok hos' dıye. Ya da tv. de guzel bır kadın gorsem, 'ne guzel kadın valla, kac yasına gelmıs hala bebek gıbı' derım rahatlıkla. Benım takıntım eskı sevgılılerıdır. Bazen beraber yasadıgımız dk.ları onlarla da yasadıgını dusunur, uzerım kendımı. Evlendıgımız ılk aylar daha yogundu bu duygum. Zamanla kendımı telkın etmeyı ogrendım. Sonucta benım de bır gecmısım var ve su an bız beraberız dıye dusunuyorum artık.

Son düzenleme:

Bu söylediğin şeyi yapan ve bu şekilde eşlerini profesyonelce idare eden ve kendilerini de idare ettiren arkadaşlarım var...ama ben yapamıyorum..konu ne olursa olsun konuşup çözme yada konuşarak rahatlama gereği duyuyorum..keşke bu söylediğini başarabilsem...bahsettiğin eylem çok daha etkili olabilir belki ama benim yapamıycağım bir eylem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…