buradaki kişilerin tedavi olmalısın dediği tek nokta intihara yeltenmiş olmandır..
bende konunu okurken ilk bunu düşündüm kıskançlık normal bir durumdur ama ileri boyutu
gerçekden takıntı halini alabilir hele ki bu yüzden ölümü bile düşündüysen
bu durum biraz sağlıklıksız olabiliyor...
bence kendini biraz rahat bırak eşinin üstüne gitme farklı uğraşlar bul kendine düşünmemeye
çalış...
Bu konuda yorum yapan bütün arkadaşlar lütfen alınmasın. Herkes kendi düşüncelerini dile getirmekte özgür tabi ki, burası tamamen harkese,her fikre açık bir paylaşım alanı.
Benim sözüm sadece, başka hiçbir açıklama yapmadan ve paylaşımda bulunmadan birkaç cümle ile direk vah vah hemen tedavi ol sen hastasın diye yapılan birkaç yoruma o kadar. Zaten bu birkaç yorumdan başka herkes uygun bir şekilde kendi yorumunu dile getirmiş..Kimsenin beni yanlış anlamasını istemem, bu paylaşım sitesi biz bayanlar için kendimizi ifade edebilmek ve sıkıntılarımızı paylaşabilmek,bizleri de anlayan birilerinin varlığını hissetmek açısından önemli bir site. Sadece bazen yazdığımız şeylere gerçekten dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum o kadar.[/Q
size düşüncelerinizde katılmıyorum doktora görün demek hakaret anlamına gelmiyor öğretmensiniz ama biraz daha araştırmacı olun derim arkadaşın eşine karşı olan aşırı sevgisi obsesif kompulsif bir rahatsızlığa dönüşmüş olabilir takıntı- saplantı bunu yanlız psikiyatrist çözer psikolog bilşe çözemez intihara yeltenme basit bir olay değildir hemen ilaç tedavisine başlanır bir veya iki yıl sürer arkadaş takıntılarından kurtulur eşiyle giderek çıköaza gireceyine onu bunaltacağına onu rahat bırakır kendide rahatlar mutlu yuvaları olur bu arkadaşın sıkıntısı dertleşerek çözümlenecek türden değil eşini kimseyle yakalamamış sonuçta ya bir gün olursa diyor bunun nersi mantıklıtedavi olmazssaa giderek kötüye gidecektir siz bir öğretmenken bilimsel yaklaşmazsanız bu toplumun hali ne olur bilemiyorum:1closedeyes:
intihara kalkışmak dışında ben anormal bi davranışını göremedim... psikolog luk filan olduğunu da düşünmüorum sorunlarının ( intihar dışında )...
ama eşine herşeyi açık açık söyleme, belli etme...
sabah bi film izleyip seni sinirlendirdiyse, sende öğlen dikat çekici bi kıyafet giyip dışarı çık... bırak o söylensin... konuşursa umursamaz bi tavırla giymek istediğini filan söyle, hatta araya da sen bakmıosun sanki kimseye lafını da tıkıştır....
bak ozaman bidahaki sefere nasıl dikatli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?