Böyle zamanlarda yaşamak dahi istemiyorum.

herkes sende problem olduğunu düşünüyor fakat eşinin senin yanında çıplak bir kadının vücudunu izlemesi çok mu normal Allah aşkına. erkekler bikinili bir kadına bir kadının gözüyle bakmazlar bakamazlar. akıllarından cinsellik geçer tabi ki de. ve bu hazmedilebilecek bi durum değil. aynı durumla karşılaştığımda ben de aynı tepkiyi veririm. intihar olayına gelince. sen neden onun zevki için yaşamından vazgeçeceksin ki. bu kadar zayıf olma lütfen.

Arkadaşım, en yakın zamanda bir psikologtan randevu al, Normal değil davranışların. heleki böyle bir şey için intihara yeltenmen, Allah muhafaza:1closedeyes:

aynı tartışmaları biz de yaşıyoruz ama artık eşim benimle birlikteyken daha dikkatli bu hususta. öyle bir durum olduğunda kanal değiştirir değiştiremeyecek pozisyondaysa kafasını eğer. bence bu konudaki rahatsızlığınızı açıkça belirtmeniz faydalı. o da ona göre davranmaya başlayacaktır bir süre sonra.

Çocuklukta geçirilen travmalar unutulmuyor görüldüğü üzere.

Aslında eşinin aşırı bir davranışı yok, hatta ortada kıskanılacak abartılacak hiçbirşey yok ama çocuklukta yaşadığın şeyler seni çok şüpheci yapmış işte.
Ömür böyle devam etmez, yardım albenneyaptımki

Aldatılma korkusu taşıman normal evet herkes aldatılabilir bundan korkabilir.
Ama seninki paranoya olmuş.
Sosyalleşmeye çalış ve eşinden başka meşgaleler bul kendine hayatının odak noktası eşin olmasın.
İntihar etmek ciddi bir eylem.
Farkında mısın bilmiyorum ama ÖLEBİLİRDİN!!!
Hala psikolojik tedavi işe yarar mı diyorsun...
Eşin belki işin gırgırında şamatasında olabilir ama ciddi şekilde tedaviye ihtiyacın var.
Çünkü kıskançlık belki sevdiğinin göstergesi olabilir bazı durumlarda ama hastalık durumuna geçmesi sadece ince bir çizgiyi atlamaya bakar. a.s
O çizgiyi sen atlayalı çok uzun zaman olmuş...
:umursamaz:

Yazılanların hepsini okuyunca sanki hiçbirniz kıskanç değilmişsiniz yada ben çokmu abartılı anlattım durumumu dedim...

Evliliğimin ilk bi kaç ayı içersindeydi kıskançlık yüzünden tartışıp intihar etmeye kalkışmam ki bu durumu eşimle konuşurak atlattım..o anda neler hissettiğimi ve geçmişte yaşadığım travmayı...o da bu konuda çok yıprandı biliyorum ama bana çok destek oldu...
şimdi evliliğimin 1.yılını dolduralı 3 ay oldu...kıskançlığım eskisi gibi değil...Kıskançlığım yüüznden ölmeyi düşünmüyorum...ama farkettiğim genelde bu kıskançlıkta aşırıya kaçma durumunu adet öncesi dönemde yaşıyorum...bununda bu duruma etkisi olduğunu düşünüyorum...

ayrıca yolda yürürken hoş bir bayan geçtiğinde bende bayan olduğum halde dönüp bakıyorum,eşime neden baktın da demiyorum..ama dönpte birinin göğsüne yada poposuna bakıyorsa bak bak için açılsın diycek halim de yok...sokakta yürürken erkeklerin penisine bkan kadın gördünüzmü hiç...

Hassas olduğumu bildiği halde eşim hala benim yanımda hiçbir amacı olmayan sadece vücut gösterme niyetiyle yapılmış birşeyi seyrediyorsa buna kayıtsız kalamam ki...

Hepimiz aynı ülkede yaşasakta yaşam şekillerimiz aynı değil...Kayserili biiryle ızmirli birnin bu konuda ki düşünceleri çok farklı olabilir...ızmirde yaşayan birine çıplak kadın görmek çok normal gelebilir...
Ben kayserili değilim ancak Kayseridede ızmirdede doğudada Marmarada da yaşadım...ızmirdde arkadaşının eşini ayartmaya çalışan çok kız tanıdım...Ama onlar hiç hasta olduklarını düşünmüyolar dı bir psikoloğa da gerek duymuyolardı...Yuva yıkmak normalmiş gibi...
Benim eşime olan kıskançlığım sanırım şuan psikologluk değil..bir an ben hastayım düşüncesine kapıldım yazılanalrı okuyunca ve gerçekten tedavi olmalıyım dedim ama sanırım eksik anlattım bişeyleri sizlere...

Neyse ben sanıırm yine adet öncesi dönemdeyim...ve bugün neler hissettiği yazdım ,sizlerde bana yardımcı olmaya çalıştınız...

ama böyle bir durumda hemen beni hasta ilan edip daha bi çıkmaza düşürdüğünüz (

Yinede hepinize teşekkürler..

Böyle zamanlar da yaşamak dahi istemiyordum yazacağıma istemiyorum yazdığımı şimdi farkettim..
Şimdi böyle duygulara kapılmıyorum,sadakatsizliğe karşı tavrımı ve tepkimin ne olacağını eşim çok iyi biliyor...

kiskanclikta bir yere kadar,bence kiskanclik sevginin göstergesi filan degil bu kadari cok asiri..
canim sen illa adamin aklina birseyler sokuyorsun durduk yere tvde artik normal birsey mi var ne yapsin gözünümü kapasin ynainda kapasa ne olacak sanki yapacak adam heryerde yaapar..
birde intihar demissn bu ne oluyor anlamiyorum hepimiz seviyoruz filan ama neden dünyanin merkezine baskalarini koyuyoruz,bence ciddi anlamda tedaviye ihtiyaciniz var yoksa hem kendinize hem esinize
hayati zindan edersniz

hiç şaşırmadım bu ifadelerine kaydirigubbakcemile2

başka kızlara bakıyor diye intiharı düşünmek ne ya.bence senin tedaviye ihtiyacın var ayrıca sen böyle devam edersen adaı bunaltır kaçırırsın haberin ola.

bence de psiklojik yardım almalısın kıskançlık da bir yere kadardır ki
eşin de çok bunalırsa hepten uzaklaştırabilirsin kendinden

intihara mı yeltendin?
senin ki kıskançlık değil hastalık..
eşin de yapsa batar sana zaten
allah eşine sabır versin

kocasını tanımıyoruz ama olabilir tabii, eşi karısının rahatsız olduğunu bile bile bu rahatsızlığa çanak tutuyor olabilir, böyle kocalarda var, ama bu yine başlık sahibinin rahatsız olduğu gerçeğini değiştirmez, çünkü kızcağız bunun için intihara bile kalkışmış, sırf bu korkular yüzünden hayattan zevk alamaz hale gelmiş, kimi zaman belkide tüm gününü bunları düşünerek geçiriyor, kocasını objektif değerlendiremiyor olabilir. burada önemli olan arkadaşın sağlıklı düşünebilir duruma gelmesi, sağlıklı muhakeme yeteneği olmadan kocasını nasıl sağlıklı değerlendirebilir
sonuçta doktora gitmek ayıp değil günah değil, belki çözümü çok kolay olcak, gitmeden nerden bilebilir

belkide basit bi tedaviyle hem hayattan tekrar zevk almaya başlıcak, hem evliliğini kurtarcak
çünkü böyle durumlarda erkekler kadınlar kadar olgun davranmayabiliyo, eşinin sabrı tükenebilir yada aldatmayacağı varsa bile aldatabilir, bişeyi günde yüz kere adama söylersen adamın aklına gelir yani, napmadığım halde suçlanıyorum, yapmadığım şeyler için kendimi savunmak zorunda kalıyorum diye o da zıvanadan çıkabilir

Son düzenleme:
Bu nedenle bir kaç kez intihar etmeye yeltendim..başkasına bakarak dahi nasıl beni aldatırsın diye??

------------
Senin durumun, burda sanalda yazılacak birkaç cümleyi çoktan aşmış.
Acilen tedavi olman lazım..
Tedaviden sonra bu derdin, dert olmaktan çıkacak zaten..Kolay gelsin.

ağır bir rahatızlık geçiriyorsun. geçmişinde sanırım birşeyler var ve eşinin davranışları senin bu rahatsızlığını tetikliyor. derhal psikoloğa danış. ilerde daha büyük sorunlar meydana gelebilir. geçmiş olsun.

kıskançlık her bayanda olur ama sizin ki çok abartacak derecede.hatta intihar ne demek ya asla aklınıza getirmeyin bu düşünceyi.fazla kıskançlık eşinizi bunlatır hatta sizden dahi uzaklaşmasına sebep olur tabi sizide hat safada yıpratır psikolojinizi iyice bozar.istersen bir psikolojık destek al.yada eşinden yapmaması gereken seyleri sinirlenmeden güzelce konusarak anlat.

bnde senin gibiydim cnm ve kendime sürekli şunu tekrarladım ben aldatılcak kadın değilim yalan söyleyen,aldatan beni kaybeder..ve bunu yendim zaten illaki meydana çıkar bir insan aldatıyorsa..bu duygunu eger kendin yenemiyorsan profosyonel destek al..çünkü eşin bir şey yapıyo olsa asla anlattığın gibi açıkca ortada bırkmaz her şeyini yada her anını seninle geçirmez..her erkek bir kadına bakıyordur veya her kadın bir erkeğe bakıyodur emin ol eşin başka bir kadına seni aldatabilcek bir niyetle baksaydı sen yokken bunu yapardı....

ınanın esınıze uzuldum..
buadar sızı bırı sıksa takıp etse napardınız?..
ugrascak baska bısıler bulun derım cevre edının hobıler edının dıkkatınızı dagıtın hayat sadece ondan ıbaret degılkı dısardada bı hayat akıyo..hıc bı zaman bı erkege bukadar baglanılmasını dogru bulmadım..tamam kıskanırsınız ama ıcınızde yaşatın bunu sız bellı ettıkce heme sınız kacacakdır yapmıyca varsada yapar..ozellıklede sızın yanınızda kıskanclık cıkarcanız ıcın yapar..
ve hıc kımse ıcın canınıza kıymaya degmez..

Vallaha cogunlugun aksine bencede senin piskologluk birseyin yok....hasta falan degilsin.

Sadece esinden haric kendine ugrasacak birseyler bulman gerek.

Evlilik terapistleri bile eslerin evdeki zamaninin yani sira disardada soysal bir cevre edinmelerini öneriyor.
Böyle hergün göz göze dib dibe oturmanin evlilik icin sakincali oldugnu düsünüyorum!

Yapılan araştırmalar hep erkeklerin %98 inin aldattığını söylüyor...

hangi araştırma bu ya... aldatılan kadınlar, herkesin aldatıldığını düşünüp bu şekilde rahatlıyorlar sanırım..

yok böyle bişi arkadaşım, ne demek %98... emin ol hala namuslu, şerefli, haysiyetli erkek sayısı diğerlerinden daha fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…