Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Nasipherseyyy

Previously Nslhnnaras
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
105
33
98
Ben bu insanları hiç anlamıyorum. Rabbim ıslah eylesin bu zihniyeti. Gerizekalı salak kadın. Esimin dayisinin kizindan bahsediyorum hadsiz, patavatsiz, densiz ...... Ya bi oglum var Rabbim bagislasin insaAllah. Bugun mevlutteydik esimin kuzeni vefat etti oradaydik. Ilk bayrami allah sabir versin insaAllah. Yemekler yapilio ev tiklimtikis dogal olarak yas evi. Kosede esimin dayisinin kizi ila halasi salata yaparken bayramlastik hala da bana canim gecmis olsun rahatsizmissin adet olmussun neyse uzulme yasin genc hamile kalirsin elbet allahin izni ile dedi. Bu arada ben 9 ay once laparoskopi oldumda gebe kalabilmek icin cabaliyoruz esimle ondan dolayi oyle dedi hala. Bende aynen halacim saglik olsun zaten ben dusunmuyorum ama oglusuma bi kardes olsun die yapioruz cok cocuk dsnmyrz esimle 2 cocuk nese ben bunu soyledim esimin densiz hadsiz terbiyesiz kendini bilmez dayisinin kizi da donup ne dese begenirsiniz ? Ay kusura bakma yanlisda anlama ama cocugu olmayan tutmayan herkeste dusunmuyoruz dio acikca soyle iste kalamiyorum olmuo tutmuo die. Bizim gelinede soruyorum nie getirmiosun ay ben dusunmuyorum dio bende diorum ki olmuo tutmuyor de ne yalan syluyosunuz dsunmuyoruz die bende donup kalamiyosam oglumu leylekler mi getirdi 2 kere dusuk yaptim bunlar nereden gelior o halde dedim halada lafi degistirdi hemen kibarlik etti dua etsin yas evi buyuk bir ates aci var o evde ev tiklim tiklim yoksa onu orda fena benzeticektim. Cok sinirliyim moralim fena bozuk allah kahretsin bu zihniyeti insana kısır muamelesi yapıyorlar lanet olsun ya bugun kendi kendime 9 ay oldu ben neden hamile kalamsfim laparoskopiden sonra diye sorup kendimi yiyip bitirdim nefret ediyorum nefret

Insan kısır da olabilir, bu bi kusur degil, kısır muamelesi demeniz filan da hos degil..
insan Allah'tan korkar bu konularda agzina geldigi gibi konusurken.. Veren Allah vermeyen Allah, bi insan yaratiliyo, biz kimiz ki.. Hadsiz biriymis belli ki, muhatap dahi almazdim..

Aaaay hiç takma öyle şeyleri
Benim görümcede 4 aylık hamileymis yeni duydum. Saklamislar benden herkes biliyor bi ben ve eşim bilmiyoruz.
Çünkü kenafir gozlerimlen çocuk dusurtturuyorum ben

Takılma hiç
He olmuyo sanane de geç

Beyni olsa düşünerek konuşurdu canım üzülme bida asla muhatap olma sen

Dusunebiliyor musun o toplumun ortasinda benimle boyle bir konusma yapiyor neye ugradigimi sasirdim ya gercekten nefret ediyorum terbiyesiz haddini bildiricem ama ona dua etsin o yasa kurban olsun o acıya mikrop ya

Ne terbiyesiz bir mahlukatmis bu...
Dunyada cocuk istemeyen onsan dolu...ne kadar cahil
Ozel iliskinize de burnunu sokacak kadar edepsiz...selam dahi verilmez israftir
Kesinlikle ama o konusmanin acisini cikaricam ondan bayramim gunum zehir oldu yasdan moralim bozulunca erken ayrilmak zorunda kaldim yoksa sinirden aglayacaktim soz bulamiyorum sylenecek o denli bide konusma bicimini gorseydiniz sasirirdiniz

aman heri boşver

Kısırda olabilirdin e ne olmuş? Allahın vermediğine o hadsiz ne karışıyor ? Stres yapma takma kafana vardır bundada bi hayr de geç
O kadar hassas bir konu ki bu kafamdan atamiyorum inan tokat yemis gibiyim kendime gelemedim sabahtan beri...

eden bulur onun ne haddineymis senin durumundan adetinden durtuyomuymus seni yerin dibine sokmus utanmadihin seyden nerdeyse utanman icin elinden geleni yapmis burda hemen hemn herkes ugrasiyor cocuk icin . bizde dusunuyiz cocuk ama tanidiklara olmuyor diyemiyom patavatsiz insan cok insani uzmek icin elinden geleni yaoiyolar ondan soylemek istemiyorum

Desene gorumceye
Oyle olsam seni dusururum bebene kiyamam

Çocuğun varken bile bunu diyen kısır olana neler demez. Allahın takdiri nasip olunca çocuk gelir yoksa istedigin kadar uğraş dünyada nasibi yoksa olmuyor. Resmen Allahın işine karışmış sana ne olmuş olmamış seni ne ilgilendirir diyeceğim de bence sen altta yatan nedene odaklan. O bir şeyden dolayı senin moralini bozmaya çalışıyor veya her zaman böyleydi. Bir sebebi var muhakkak böyle saçma bir şekilde sataşmasının.

Karakteri bozuk edepsiz insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…