Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Okkali bir laf söyleyip arkanizi donup gitseydiniz.iciniz soğurdu en azından.o sizi incitmis yas evi diye düşünmemiş. Kavga etmeden yapsaydınız keske.cok sinir oldum bende şuan. Cahil insana ne anlatabilirsiniz ki?hödükmüs ki nerede ne konuşacağını bilmiyor.ama sizde tum özelinizi bilmelerine izin vermeden gizli yapmaliydiniz islerinizi.

Allah razi olsun simdi aciklamasini yaptim hemen ustte bir arksdasa aciklsdim ikinci olarakta kisir olmak farkli olmayan birine oyle bir imada bulunulmasi ayri anlatabildim mi sanki ben hakaret etmisim gibi bir konusma yapmazsan sevinirim yoksa ben oglumda da 2 yila yakin gebe kalamadim snra bir anda rabbim verdi hamd olsun yasayan bilir yani ne oldugunu laflari cok farkli nitelendirmeyin sevinirim

Siz de bira garipsiniz. İstemiyorsanız yapmayın çocuk. Kimse tek çocuk diye ölmüyor. Olmayıversin kardeşi. Kuzeni olur, arkadaşı olur, kardeşten öte dostu olur. Neden kendinize böyle bir baskı kurdunuz?

ay nolur bana biri dese keşke çocuğun olmuyo falan diye.
evet kısırım zoruna mı gitti napıcan diycem şöyle yüzüne yüzüne

bu ne ya
kadınlar birbirine neden böyle acımasız
bana soranlara düşünmüyoruz diyince demek hakkımda böyle düşünüyolar

2 yıl bebek düşünmedik deli gibi korundum resmen istediğimiz de şükür bebeğimiz oldu ama insanlarda hala o dönemde problem mi vardı 2 yıl dusunmediler diye imali bakışlar laflar ..kızım 2 yaşını geçti düşünün. .Kendinizi harap etmeyin boşuna densiz insanalr yüzünden

Hala bir cocuk icin denediginizi biliyor. Bu bile mahremiyete girmektir bence. Ona ne ki esin ile korunmali ve ya korunmasiz seks yasadigini ?

Bunun üstüne bide adet oldugunu söylemeyede mecbur degildin. Kendimi iyi hisetmiyordum yada ev isleri ograsiyordum diyerek bi bahane ile gecistirebilirdin olayi.

Acikcasi tüm aileye özel hayatini dillerinde dolastirirsan herkes o konuda yorum yapma hakkini kendinde görür.

Yalniz bu konusma hala ile aramizda geciyordu zaten hala anlatamiyorum kimseye kendisi bir anda gelip konusmayi dinleyip boyle bir sacmalik yapti anlatabldim mo hadsiz edepsiz

Aciklamasini biraz ustte yaptim tekrar etmicem yinede tesekkurler fikrin icin

Kesinlikle katılıyorum size...
Mahremiyet sınırları aşılınca densizliklerle karşılaşma ihtimali de artmış oluyor.
Bazen kendimi çok ketum hissediyorum böyle şeyler ulu orta konuşulunca...

Yalniz bu konusma hala ile aramizda geciyordu zaten hala anlatamiyorum kimseye kendisi bir anda gelip konusmayi dinleyip boyle bir sacmalik yapti anlatabldim mo hadsiz edepsiz
Ben cocuk düşündüğünüzü,tedavi oldugunuzu bilmemeleri gerektiginden bahsediyorum.adet olusunuzu da.birde aniden gelip boyle bir laf etsede sen kimsin diye lafinizi esirgememeliydiniz diyorum.had bildirme yapilmaliydi yani

Siz de bira garipsiniz. İstemiyorsanız yapmayın çocuk. Kimse tek çocuk diye ölmüyor. Olmayıversin kardeşi. Kuzeni olur, arkadaşı olur, kardeşten öte dostu olur. Neden kendinize böyle bir baskı kurdunuz?
Bu hayatta anne baba kaybedilince ailenden canindan kanindan bir kardesin olmamasinin nasil bisi oldugunu kimse bilemez yasamayan anlayamaz fazla bisi demiycem

Ben de düşünmüyorum diyorum. Aaa niye düşünmüyosun niye yapmıyosun hemen yap falan diyolar ve aşırı ısrar ediyorlar. Kesin içlerinden başka şeyler geçiyordur. Ama biri olmuyo mu derse heee kısırım napcan sanane demek lazım sanırım.

Bir avuc densiz dolu etraf

Kesinlikle katılıyorum size...
Mahremiyet sınırları aşılınca densizliklerle karşılaşma ihtimali de artmış oluyor.
Bazen kendimi çok ketum hissediyorum böyle şeyler ulu orta konuşulunca...

Ben cok acik görüslü biriyimdir, annem ile bircok seyi konusabilirim, hatta babam ile bile konusabilirim fakat belli sinirlar vardir. Ben gidip kendi anneme bile "bebek icin deniyoruz" diyemem, kalmis esimin halasi. Ha bir tedavi felan gerektiriyorsa kim bilir o sürecte yanimda olmasini isterim, bilemem fakat normalde böyle seyleri konusmam, gerekmez cünkü.

hemen hesap kitap yapıyolardır kafalarında
hmmm yaşı 30 oldu
şu kadar yıllık evliler hala çocuk yok
o zMannn kesin kısır

diye etiketi yapıştırıveriyolardır zihinlerinde saniyeler içinde

Bu hayatta anne baba kaybedilince ailenden canindan kanindan bir kardesin olmamasinin nasil bisi oldugunu kimse bilemez yasamayan anlayamaz fazla bisi demiycem

çocuk istemek ayıp bir şey değil, bunun bir açıklaması olmak zorunda değil..
ben zaten çocuk istemiyorum çocuğuma kardeş olsun diye onun içinde yaptık falan... ne gerek var?
Belki cocugunu kardeşini hiç sevmeyecek?
Ayrıca siz ben zaten çocuk istemiyorum dediğinizde doğacak olana haksızlık gibi gelmiyor mu?
Bence siz de istenmeyen ama abisi için yapılan çocuğu anlayamazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…