- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
Allah razi olsun simdi aciklamasini yaptim hemen ustte bir arksdasa aciklsdim ikinci olarakta kisir olmak farkli olmayan birine oyle bir imada bulunulmasi ayri anlatabildim mi sanki ben hakaret etmisim gibi bir konusma yapmazsan sevinirim yoksa ben oglumda da 2 yila yakin gebe kalamadim snra bir anda rabbim verdi hamd olsun yasayan bilir yani ne oldugunu laflari cok farkli nitelendirmeyin sevinirimOncelikle basiniz sagolsun , Allah sabir versin tum sevenlerine
Esinizin halasi neden biliyor adet oldugunuzu , hadi bildi cenaze evinde gundeme getirilecek konu mu bu ne absurtluktur
Kuzenin terbiyesizligi zaten asikar ama siz de sanirim sinirle yanlis cumle kurmussunuz , kisir olmak bir kusur degil neticede , forumda o veya bu sebeple cocugu olmayan onlarca kadin var , hos olmamis o lafiniz
Ben bugun adet oldum gec kalinca hala aradi canim nerde kaldin biz geciyoruz die bende halacim rahatsizlandim sancim cok siz gecin bi agri kesici aldim toparlim gelicem dedim 1 saat sonra gecince oraya halada bans kosede bunu soyledi canim gecmis olsun iyi msn evet dedim oda uzulme sakin gecsin tutar nasilsa dedi bende aman hslacim zaten pasaya kardes olsun die dsnyrm yoksa istemiyrz dedim o arada o densiz de yanimiza geldi duyunca o syledigimi byle bir knusma yapti yani kalkipta onumuze gelenle regl konusucak degiliz hic birimiz herkes belli basli insanlarla boyle konusmalsr yapar kalkipta mahremiyetimi herkesle paylasiyormusum gibi konusma onyargi tuhaf gercekten...
Ben bugun adet oldum gec kalinca hala aradi canim nerde kaldin biz geciyoruz die bende halacim rahatsizlandim sancim cok siz gecin bi agri kesici aldim toparlim gelicem dedim 1 saat sonra gecince oraya halada bans kosede bunu soyledi canim gecmis olsun iyi msn evet dedim oda uzulme sakin gecsin tutar nasilsa dedi bende aman hslacim zaten pasaya kardes olsun die dsnyrm yoksa istemiyrz dedim o arada o densiz de yanimiza geldi duyunca o syledigimi byle bir knusma yapti yani kalkipta onumuze gelenle regl konusucak degiliz hic birimiz herkes belli basli insanlarla boyle konusmalsr yapar kalkipta mahremiyetimi herkesle paylasiyormusum gibi konusma onyargi tuhaf gercekten...
Yalniz bu konusma hala ile aramizda geciyordu zaten hala anlatamiyorum kimseye kendisi bir anda gelip konusmayi dinleyip boyle bir sacmalik yapti anlatabldim mo hadsiz edepsizOkkali bir laf söyleyip arkanizi donup gitseydiniz.iciniz soğurdu en azından.o sizi incitmis yas evi diye düşünmemiş. Kavga etmeden yapsaydınız keske.cok sinir oldum bende şuan. Cahil insana ne anlatabilirsiniz ki?hödükmüs ki nerede ne konuşacağını bilmiyor.ama sizde tum özelinizi bilmelerine izin vermeden gizli yapmaliydiniz islerinizi.
Aciklamasini biraz ustte yaptim tekrar etmicem yinede tesekkurler fikrin icinHala bir cocuk icin denediginizi biliyor. Bu bile mahremiyete girmektir bence. Ona ne ki esin ile korunmali ve ya korunmasiz seks yasadigini ?
Bunun üstüne bide adet oldugunu söylemeyede mecbur degildin. Kendimi iyi hisetmiyordum yada ev isleri ograsiyordum diyerek bi bahane ile gecistirebilirdin olayi.
Acikcasi tüm aileye özel hayatini dillerinde dolastirirsan herkes o konuda yorum yapma hakkini kendinde görür.
Kesinlikle katılıyorum size...Hala bir cocuk icin denediginizi biliyor. Bu bile mahremiyete girmektir bence. Ona ne ki esin ile korunmali ve ya korunmasiz seks yasadigini ?
Bunun üstüne bide adet oldugunu söylemeyede mecbur degildin. Kendimi iyi hisetmiyordum yada ev isleri ograsiyordum diyerek bi bahane ile gecistirebilirdin olayi.
Acikcasi tüm aileye özel hayatini dillerinde dolastirirsan herkes o konuda yorum yapma hakkini kendinde görür.
Ben cocuk düşündüğünüzü,tedavi oldugunuzu bilmemeleri gerektiginden bahsediyorum.adet olusunuzu da.birde aniden gelip boyle bir laf etsede sen kimsin diye lafinizi esirgememeliydiniz diyorum.had bildirme yapilmaliydi yaniYalniz bu konusma hala ile aramizda geciyordu zaten hala anlatamiyorum kimseye kendisi bir anda gelip konusmayi dinleyip boyle bir sacmalik yapti anlatabldim mo hadsiz edepsiz
Bu hayatta anne baba kaybedilince ailenden canindan kanindan bir kardesin olmamasinin nasil bisi oldugunu kimse bilemez yasamayan anlayamaz fazla bisi demiycemSiz de bira garipsiniz. İstemiyorsanız yapmayın çocuk. Kimse tek çocuk diye ölmüyor. Olmayıversin kardeşi. Kuzeni olur, arkadaşı olur, kardeşten öte dostu olur. Neden kendinize böyle bir baskı kurdunuz?
Ben de düşünmüyorum diyorum. Aaa niye düşünmüyosun niye yapmıyosun hemen yap falan diyolar ve aşırı ısrar ediyorlar. Kesin içlerinden başka şeyler geçiyordur. Ama biri olmuyo mu derse heee kısırım napcan sanane demek lazım sanırım.ay nolur bana biri dese keşke çocuğun olmuyo falan diye.
evet kısırım zoruna mı gitti napıcan diycem şöyle yüzüne yüzüne
bu ne ya
kadınlar birbirine neden böyle acımasız
bana soranlara düşünmüyoruz diyince demek hakkımda böyle düşünüyolar
Bir avuc densiz dolu etraf2 yıl bebek düşünmedik deli gibi korundum resmen istediğimiz de şükür bebeğimiz oldu ama insanlarda hala o dönemde problem mi vardı 2 yıl dusunmediler diye imali bakışlar laflar ..kızım 2 yaşını geçti düşünün. .Kendinizi harap etmeyin boşuna densiz insanalr yüzünden
Kesinlikle katılıyorum size...
Mahremiyet sınırları aşılınca densizliklerle karşılaşma ihtimali de artmış oluyor.
Bazen kendimi çok ketum hissediyorum böyle şeyler ulu orta konuşulunca...
Cunku mevlute giderken beni aradi hadi canim gec oldu dedi bende rahatsizim siz onden gidin birazdan gelirim dedim oda anladi orda biz kosede konusurken o densizde kulagini dayayip boyle bir terbiyesizlik ettihala bu kadar detayı niye biliyor ki
Ben de düşünmüyorum diyorum. Aaa niye düşünmüyosun niye yapmıyosun hemen yap falan diyolar ve aşırı ısrar ediyorlar. Kesin içlerinden başka şeyler geçiyordur. Ama biri olmuyo mu derse heee kısırım napcan sanane demek lazım sanırım.
Bu hayatta anne baba kaybedilince ailenden canindan kanindan bir kardesin olmamasinin nasil bisi oldugunu kimse bilemez yasamayan anlayamaz fazla bisi demiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?