Böyle zihniyet batsın yere !!!!

Acaba böyle bir problem gelecekte seni bulsa ve böyle tepkiler alsan ne yaparsın. Hiç farkınız yok uslûp konusunda....
Neden illa kendini hakli goruyorsun ki ? Olabilir insanlar kompleks yapabilir sen de yapmişsin ki dusunmuyorum da kardesi olsun diye yapicam demişsin.Dusunmuyorsan zoruna gitmemeli hamile olamayişin...Direk soylemek zor mu evet istiyorum umarim olur diye...

Kotu niyetle yazmadim umarim tekrar cocugunuz olur

Bence kiz hakli ama biraz farkli dile getirmis.Bence de oyle cocuk olmayinca komplekse giriyor insanlar ve dusunmuyoruma getiriyor olayi...Oncesini demiyorum su an kalamiyorsun sonucta
Cocuk istemeyen yığınla insan var emin ol
Bu kompleksle alakasi bile yok
fesatcilarin çıkarımları hep bunlar

Bir insan caninizi sıksa da bu kadar lanet okurcasina konusmamanizi tavsiye ederim

Cocuk icin cabaliyoruz diyorsunuz "ben dusunmuyorum" diyorsunuz. Uslubu yanlis olsa da veya onu ilgilendirmese de soyleyen dogru soylemis kusura bakmayin

Kisir olmak lanetli pis asagilik kucumsenecek bir sey degildir. "Kisir muamelesi yapiyorlar" demeniz cok itici

Rabbim hayirlisiyla saglikla versin. Ama sizi cok hakli goremedim. Ona ne niye mahremimi sorup durdu deseniz basimin ustunde yeriniz var o ayri mesele

Veren kısırada bahşediyor Allah çok büyük senin benzetmende yanlış olmuş onun yaptığı da bu dünyada herkes ne çekiyorsa dilinden çekiyor bırak ve izle

Öncelikle halanım senin adetini bilmesi ne kadar hoş?? Bence hiç değil.

Kadın zaten patavatsız, boş konuşuyor o ayrı da

insana kısır muamelesi yapıyorlar

Senin bunu demen ne kadar doğru?
O kadının cümlelerinden bir farkı yok bence.
Kısır olan biri de şu cümleni okumuştur mesela..

Cocuk istemeyen yığınla insan var emin ol
Bu kompleksle alakasi bile yok
fesatcilarin çıkarımları hep bunlar
Tabi ki herkes icin gecerli degil ben de istemiyordum ama konu sahibi hem hamile kalamadigindan yakiniyor hem de dusunmuyorum diyor

bende gecen hafta bir teyzeye uzatmasın lafı dıye olmuor istemşyoruz dedim. durust davranmıştım da ama o da olur olur dıye ısrarcı oldu...
bence olmuor desende olmayacak, istemiyoruzda desen de olnayacak...en guzeli bunyeye gore ya sessiz kalmak veya karsı tarafın agzının payını vermek. :)
gecmiş olsun.

Beyni çürümüş onun.. Hadsiz.. Böyle insanlar densiz densiz konuştuktan sonra bir süre konuşamasa keşke.. Döl israfı resmen.. Takılmayın.. Allah hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…