Çocuk Hastalıkları Boynundaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

GeminiWoman

🌱
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
2.437
3.524
133
Hanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir? :(

Eklentiler

• IMG_20211017_234058.webp
    IMG_20211017_234058.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 4.394
Hanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir? :KK43:
InsAllah önemli birşey değildir canım. Benimde oğlumun kulaginin arkasında vardı senin gibi bende çok korkmustum

Lenf bezi şişmiş gibi anladım ben. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Yüzünün o kısmında bir iltihap, yara gibi bir şey var mı? Mesela sağ lenf bezi şişmişse sağ kulağında ağrı olabilir, kir olabilir bunlar lenf bezini şişirmiş olabilir.

Lenf bezi şişmiş gibi anladım ben. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Yüzünün o kısmında bir iltihap, yara gibi bir şey var mı? Mesela sağ lenf bezi şişmişse sağ kulağında ağrı olabilir, kir olabilir bunlar lenf bezini şişirmiş olabilir.
Aslında okulda salgın var ve 3-4gündür burnu tıkalı ve öksürüyor ama ben genel durumu iyi ve ateşi yokk diye götürmedim doktora

Hanımlar bugün 2-3saat önce oğlum oynarken boynundaki bu şişliği farkettim başımdan aşağı kaynar sular döküldü korkudan. Zatenn aşşşırı takıntılı bir insanım. Tabiki doktora götüreceğim hemen. Ama belki bir bilen vardır diye doktora gidene kadar size sormak istedim. Bu nedir? :KK43:
Geçmiş olsun insallah ciddi birsey degildir

Oğlumun da var. Doktor elle muayene etti. Geçmeyen ateş, yatak islanacak kadar ter, şiddetli karın veya baş ağrısı ile birlikte olursa sıkıntı dedi. Düzgün şekilli ve elden kayıyordu bizim ki. Enfeksiyon kaynaklıydi . Büyümede olmadı hala küçülüp tekrar belirginleşir 3 yıldır var

Aslında okulda salgın var ve 3-4gündür burnu tıkalı ve öksürüyor ama ben genel durumu iyi ve ateşi yokk diye götürmedim doktora
Onla alakalı olabilir. Lenf bezi şişmiş emin oldum şimdi misket gibi diyince. Dediğin gibi şişlik sizi korkutmasın, o bir uyaran gibi. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun 💐

Çok geçmiş olsun. Benim oglumda da oluyor bu şekilde. Doktora getirdik. Lenf bezleri enfeksiyon, soğuk algınlığına bağlı şişebiliyormuş.
Grip gibiyse ondan olmuş olabilir.

Oğlumun da var. Doktor elle muayene etti. Geçmeyen ateş, yatak islanacak kadar ter, şiddetli karın veya baş ağrısı ile birlikte olursa sıkıntı dedi. Düzgün şekilli ve elden kayıyordu bizim ki. Enfeksiyon kaynaklıydi . Büyümede olmadı hala küçülüp tekrar belirginleşir 3 yıldır var
Baska bir şikayetimiz yok inşallah önemsizdir 🙏
Onla alakalı olabilir. Lenf bezi şişmiş emin oldum şimdi misket gibi diyince. Dediğin gibi şişlik sizi korkutmasın, o bir uyaran gibi. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun 💐
Cok teşekkür ederim ilginize
Benim Sol üst çenemde kulagima dogru böyle bir sislik var ele geliyor bazen assagi kayiyor elliyorum acimada yok kucuklumden beri var.
İnşallah bizimkide önemsizdir
Çok geçmiş olsun. Benim oglumda da oluyor bu şekilde. Doktora getirdik. Lenf bezleri enfeksiyon, soğuk algınlığına bağlı şişebiliyormuş.
Grip gibiyse ondan olmuş olabilir.
Evet evet hem burnu tıkalı hem öksürüyor

Baska bir şikayetimiz yok inşallah önemsizdir 🙏

Cok teşekkür ederim ilginize

İnşallah bizimkide önemsizdir

Evet evet hem burnu tıkalı hem öksürüyor
Evlat iste insanin eli ayagina dolasiyor benim oglan dogdugunda saclarinin arasindan kirmizi br sislik gördüm hemsireye agliyorum bu nee neden var kötü birseymii megerse ben miş ayy anne olmak hem çok güzel hem de zor

Evlat iste insanin eli ayagina dolasiyor benim oglan dogdugunda saclarinin arasindan kirmizi br sislik gördüm hemsireye agliyorum bu nee neden var kötü birseymii megerse ben miş ayy anne olmak hem çok güzel hem de zor
Ay sormayin ben aglamaya basladim zatten yazik esimde istten gelmistii yemek falan yyemedi. Kendi boynumda görsem onemsemem. :(

Yağ bezesi olabilir..oda yumuşaktır içerde oynar bazı yağ bezeleri ağrı yapar bazıları yapmaz

Lenf bezi şişmiş annesi muhtemelen enfeksiyon vardır , yine de çocuk hastalıkları uzmanı yahut kbb ye götürün endiseleniyorsaniz .

Back
X