ben bana biraz zaman ver ha deyince kendimi sana güvendiremem güvenip güvenmeyeceğini zamanla anlarsın yok güvenemiyorsan bitirriz şimdi sana nekadarda kendimi anlatsam yok yapmam diye nekadarda dil döksem faydasız başından talihsiz bir olay geçmiş güvenmemen normal sadece oluruna bırakalım güvenip güvenmeyeceğine zaman ve benim davranışlarım karar verdirsin derdim
ben bana biraz zaman ver ha deyince kendimi sana güvendiremem güvenip güvenmeyeceğini zamanla anlarsın yok güvenemiyorsan bitirriz şimdi sana nekadarda kendimi anlatsam yok yapmam diye nekadarda dil döksem faydasız başından talihsiz bir olay geçmiş güvenmemen normal sadece oluruna bırakalım güvenip güvenmeyeceğine zaman ve benim davranışlarım karar verdirsin derdim
işte daha konu oralara gelemeden bnmkii boynuz lafına kızdı we eski sewgilisine söylememe heralde bozuldu we sinirlenince hiçbi sekilde konusulmuyo onunla kestirip attı daha da ses yok bu erkekleri anlamıyorum ya sanki ben boynuzladm
işte daha konu oralara gelemeden bnmkii boynuz lafına kızdı we eski sewgilisine söylememe heralde bozuldu we sinirlenince hiçbi sekilde konusulmuyo onunla kestirip attı daha da ses yok bu erkekleri anlamıyorum ya sanki ben boynuzladm
bacım anlamaman normal hangimiz anlayabiliyoruzki erkekler için sadece siyah ve beyaz vardır onlar iyi yada kötüyü bilir olasılığı bilmez biz kadınlar içinse siyah beyaz gri vardır onun için ince ayrıntısına kadar detayına kadar kurcalarız öğrenmek isteriz onlar ise kestirip atar neyapalım ne onlarla ne onlarsız anacım sende erkeğini çözersin zamanla inşh:1hug:
Bende asla dilde sölemezdim.
Zamanla davranışlarımdan anlar zaten anlamassada kendi bilir.
Kendimi ispat etmeye çalışmazdım şahsen.
Ama şimdi tutupta eski sevgilinden boynuz yemişsin demek te hahikaten hoş bir şey değil yani.Heleki erkekler bunu asla kaldıramazlar.Eski sevgilisini korumak için sinirlendiyse boşgeç.Ama sinirlendiği boynuz kelimesiyse ki gururuna dokunmuştur o zaman gönlünü almalısın.Ama o yaptı ben yapmam şeklinde değil.Bu konuyu açmaya bile gerek yok.Güvenmiyorsa zaten birlikte olmasın yani.Kendini bir şeyleri ispatlama çabasında bulma bırak o aşsın bazı şeyleri...
Bana güven demeden davranışlarımla bunu hissettirtmeye çalışırım,çünkü söz havada kalır,önemli olan eyleme dökmektir..Güvensiz olabilir ama bu güvensizliği ilişkimizi sabote etmeye başladıysa önce uyarırım,ısrar ediyorsa sonra yollarımı ayırırım..Herkes bir değildir,bunu bilmesi lazım..Bu arada erkek arkadaşın senin boynuz yemişsin demene kızmıştır,çünkü kaba bir tabirle söylemişsin,zaten yarası var bu iyice ağırına gitmiştir..
ewet biraz agır oldu ama o kıza inanılmaz uyuz oluyorum acaip kıskanıyorum onu elimde degil...simdi alttan almayı düsünüyorum ama ya o kıza laf etmeme bozulduysa!!!off napsam ki..
Geçmişte kalmış bir kızı niçin kıskanıyorsun ki ? Sadece kendini yıpratırsın böyle düşünürsen..Sevgilinin kıza laf söylemene bozulduğunu sanmıyorum,öyle bir şey olsa belirtirdi,sen ondan özür dile kaba tabir kullandığın için,sana düşeni yap,gerisi Allah kerim.. :)
tatlım benimde 7yıllık bir ilişkim 20 gün önce evlenmeye 1 ay kala güvensizlikten dolayı bitti yada şöyle söyleyim daha ne olduğunu bilmyrm sonuç olarak neyse güven konusuna gelelim kolay kolay güvenmiyorlar istediğin kadar zaman ver olmuyo hele bide takıntılıysa benm erkek arkadşımında güven sorunu vardı biz aşamadık 7 yılda bunu durumda şuan vahim yaniii bilmyrm zaman ver hem kendine hem ona bende böyle oldu diye sende de aynı olcak değil inş aşarsınız güzelim
ewt agır knustugumun farkındayım ama o kıza uyuz oluyorum elimde deil cok kıskanıyorum we burda ya kıza laf soylememe sinirlendiyse....bu çelişki beynimi kemiriyoo